Analt glidmedel

Analt glidmedel

Sortera
Discount
Sort by

Vi rekommenderar

descending position

Namn A-Z

Namn Z-A

Billigast pris (lågt till högt)

Dyrast pris (hög till låg)

Äldsta

Senast inkommet

Minimala besparingar

Största besparingarna

ascending bestsellers

Mest populära

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Biggest Saving ascending
_key: saving

Biggest Saving descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
Pjur - Extra Moisturizing Comfort Anal Vattenbaserat Glidmedel
100 ml.
99,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Pjur - Back Door Relaxing Anal Silikonbaserat Glidmedel
100 ml.
149,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Pjur - Aqua Long-lasting vattenbaserat glidmedel 100 ml
179,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-42%
Sale
EROS - Anal Silikonbaserat glidmedel 100 ml.

Regular Price: 259,00 kr

Special Price: 149,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

ANOS Silikon-Fluid 100 ml
109,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

LELO Vårdande vattenbaserat glidmedel – 75 ml.
179,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Glidmedel till analsex - Vattenbaserat

Såvida du inte har analsex under vatten konstant så är ett vattenbaserat glidmedel alltid en vinnare. Anledningen till att vattenbaserat glidmedel är så bra ligger i namnet - det är vatttenbaserat. Vattenbaserat analt glidmedel är säkert att användas med kondomer och kan faktiskt tas upp av kroppen och är därför lätt att använda. Det enda dåliga med vattenbaserat glidmedel är att det kan tas upp av kroppen rätt snabbt och därmed behövs en time out för att applicera mer. 

Vattenbaserat analt glidmedel känns heller inte så klistrigt som glidmedel baserat på silikon och olja kan kännas. Anledningen till att det inte är världens bästa idé i vatten är för att det löses upp i vatten och att du därmed är tillbaka vid utgångspunkten. 

Analt glidmedel - Silikonbaserat

Silikonbaserat analt glidmedel har den distinkta fördelen att det inte är vattenbaserat. Det tas därmed inte upp av huden och det betyder att det håller längre. Om du planerar en maratonkväll kan silikonbaserat glidmedel vara någonting för dig. 

På Winkwink uppmuntrar vi såklart säkert sex och analsex är bäst med kondom. Om du vill ge det en chans utan kondom kan silikonbaserat glidmedel vara att föredra. Silikonbaserade glidmedel har nämligen visat att det motsatt från VISSA vattenbaserade glidmedel INTE ÖKAR risken för att smittas av HIV. Risken är alltså lika stor som den skulle vara utan glidmedel. 

För att vända tillbaka till temat i föregående avsnitt: silikonbaserade anala glidmedel passar bra till sex i vatten!

Silikonbaserat analt glidmedel till sexleksaker

Som glidmedel till analsex kan silikonbaserat analt glidmedel vara en bra lösning. Till sexleksaker kan det dock vara mer problematiskt. Silikonbaserat analt glidmedel fungerar nämligen inte bra ihop med sexleksaker av silikon. Det låter kanske konstigt men är ganska logiskt. När man använder sexleksaker av silikon ihop med silikonbaserat glidmedel kan det hända att silikonen och det silikonbaserade glidmedlet nästan smälter ihop. Det kan medföra orenheter och är ingenting man vill ha i kontakt med sina nedre regioner. Därför rekommenderar vi på Winkwink att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med dina sexleksaker av silikon - detta för problemfri användning av dina älskade leksaker. 

Oljebaserat analt glidmedel

Är någonting som inte bör användas. Punkt. Anledningen till detta är mycket enkelt: Oljebaserat glidmedel kan bryta ner latexkondomer. Av samma anledning säljer vi inte oljebaserat analt glidmedel på Winkwink.se. 

Glidmedel till analsex - tips vid användning av kondom

Vissa män anser att kondomer nedsätter känseln och kan därför streta emot när det kommer till att använda kondom under analsex. Med det här tricket finns det ingen ursäkt för att inte packa in penis i en latexkondom. 

Den penetrerande parten smörjer in penis med en smula vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel under analsex - det förhöjer känsligheten och ger ett annat glid. Kom ihåg att använda rikligt med analt glidmedel utanpå kondomen och i anus. 

Storleken är viktig - Glidmedel till analsex

De flesta av våra glidmedel finns i olika storlekar och leder därför till frågan - behöver jag verkligen 100 ml glidmedel til analsex? Den frågan kan vi bara svara ja på. Om analsex ska kännas skönt behövs det massor av glidmedel. 30 ml räcker inte så länge, och tro mig, när man testat analsex dröjer det inte länge innan man vill göra det igen. Så varför inte börja med 100 ml och spara på frakten? 

Analt glidmedel – En varning om bedövande ämnen

Vissa sorts glidmedel till analsex innehåller bedövande ämnen vilken kan vara smart om man vill hålla ut riktigt länge. Dock finns en höjd risk för skador i förbindelse med användning av detta då känseln blir nedsatt för bägge parter. Man kan också uppleva allergiska reaktioner i förbindelse med användning av den här sortens glidmedel. Det är ingenting vi säljer på Winkwink av dessa anledningar. Om ni ändå vill använda det - var försiktiga!

Vad är analt glidmedel?

Vill du och din partner experimentera med analsex? Om du är erfaren på området vet du att glidmedel till analsex är essentiellt. Utan glidmedel kommer ni inte så långt, så välj med omsorg vilket glidmedel ni ska använda. Analsex är vanligare än någonsin förr och ungefär halvdelen av de svenska paren antingen gör det eller har testat det. Det finns också dem som inte testat det och tycker att det känns osexigt eller äckligt. Till dem kan vi bara säga: Ni kan inte uttala er innan ni testat det. Anledningen till att analt glidmedel är så viktigt är att anus inte kan producera glid som en vagina kan. Därför är det svårt att föra in någonting utan att medföra smärta för både dig och din partner. Därför rekommenderar vi på Winkwink att du använder rikligt med analt glidmedel. Vi har produkter från Fifty Shades of Grey, Pjur och Anos

Saker att överväga innan du köper glidmedel:

Välj rätt sort

Att välja rätt glidmedel är viktigt. Det finns i stort sett tre olika sorters glidmedel du kan välja. Ta en titt på vårt urval av anala glidmedel och hitta den som passar dig. Testa dig fram och bli inspirerad.

Undvik skadliga ingredienser

Läs alltid vad produkten innehåller! Det är viktigt att du alltid läser vad du köper. Om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten kan du välja en annan. Läs vad som står och undvik onödiga risker. 

Tjockt VS. tunt glidmedel

Beroende på om du testat förut eller är nybörjare är det viktigt att överväga om du vill ha ett tunt eller tjockt glidmedel. Om du är nybörjare rekommenderar vi att du börjar med ett tjockt glidmedel som håller längre och inte torkar ut lika snabbt. Det kan till exempel vara Pjur - Back Door Relaxing Anal Silikonbaserat Glidmedel

Då anus inte producerar glid kan ett tjockare glidmedel reducera smärtan och eventuella obehag som kan komma av analsex utan glidmedel och göra er myskväll skönare. 

"Kan jag inte bara använda vaselin eller babyolja till analsex?"

Här är vårt svar på detta: NEJ. Och detta är anledningen. 

Det är inte smart. Anus är en svår del av vår kropp och vissa personer tappar helt lusten till analsex om de använder hushållsprodukter som inte är menade för ändamålet. Använd ett analt glidmedel till det och ingenting annat. 

För att sammanfatta det hela - analsex kommer bli bättre, lättare och skönare för både dig och din partner om ni använder ett analt glidmedel!

Vad innehåller glidmedel?

Vår produkt från Fifty Shades of Grey innehåller Aloe Vera och har därmed en lugnande effekt på huden samtidigt som den är fuktgivande. Det gör anal lek till en bättre upplevelse för både dig och din partner. Det här glidmedlet är också lite tjockare än de normala glidmedlen till analsex vilket gör den till en perfekt produkt till dig som vill testa anal lek för första gången. Vi kan också rekommendera vår produkt Anos till dig som vill testa analsex. Det här glidmedlet är säkert att använda med latexkondomer. Den tjocka gelen kan användas i många sammanhang och passar perfekt till anala lekar. Det är viktigt att du ALDRIG använder silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker av silikon. Det ska helst användas för anal lek då det skapar en fantastisk upplevelse för er båda - helt utan smärta!

Som smort med analt glidmedel

Analsex är sexigt och någonting man kan gå och längta efter länge. Känslan för den penetrerande parten är väldigt speciell. Stram och pirrig, man är i sjunde himlen. Om upplevelsen ska kännas lika sexig för bägge parter så är det glidmedel som gör det. Glidmedel anpassat för analt bruk. 

Analt glidmedel - bäst till analsex

Det är helt förståeligt att du sitter och undrar varför du ska köpa ett glidmedel speciellt för analt bruk. Analt glidmedel är bättre till analsex av den enkla anledning att det är tjockare i konsistensen. Det gör att glidmedlet varar längre under samlaget. 

Torr anal - nej tack

Vid vaginalt sex producerar kvinnan själv glid. Sån tur har man inte vid analsex. Därför är analt glidmedel en absolut nödvändighet. Ibland kan man uppleva att man får för mycket glid vid vaginalt sex, det kommer inte hända vid analsex - det blir bättre ju mer glidmedel man använder. En torr anal är dåligt av många anledningar. Den första anledningen är att det inte kommer kännas skönt för mottagaren. Det blir alltid bättre med glidmedel. Den andra anledningen är att torr anal kan leda till sprickor på ställen där du inte vill ha sprickor. Nämligen i anus. Att få analsprickor är dumt av många mer eller mindre uppenbara anledningar och därför är det viktigt med glidmedel. 

Glidmedel till analsex - Vattenbaserat

Såvida du inte har analsex under vatten konstant så är ett vattenbaserat glidmedel alltid en vinnare. Anledningen till att vattenbaserat glidmedel är så bra ligger i namnet - det är vatttenbaserat. Vattenbaserat analt glidmedel är säkert att användas med kondomer och kan faktiskt tas upp av kroppen och är därför lätt att använda. Det enda dåliga med vattenbaserat glidmedel är att det kan tas upp av kroppen rätt snabbt och därmed behövs en time out för att applicera mer. 

Vattenbaserat analt glidmedel känns heller inte så klistrigt som glidmedel baserat på silikon och olja kan kännas. Anledningen till att det inte är världens bästa idé i vatten är för att det löses upp i vatten och att du därmed är tillbaka vid utgångspunkten. 

Analt glidmedel - Silikonbaserat

Silikonbaserat analt glidmedel har den distinkta fördelen att det inte är vattenbaserat. Det tas därmed inte upp av huden och det betyder att det håller längre. Om du planerar en maratonkväll kan silikonbaserat glidmedel vara någonting för dig. 

På Winkwink uppmuntrar vi såklart säkert sex och analsex är bäst med kondom. Om du vill ge det en chans utan kondom kan silikonbaserat glidmedel vara att föredra. Silikonbaserade glidmedel har nämligen visat att det motsatt från VISSA vattenbaserade glidmedel INTE ÖKAR risken för att smittas av HIV. Risken är alltså lika stor som den skulle vara utan glidmedel. 

För att vända tillbaka till temat i föregående avsnitt: silikonbaserade anala glidmedel passar bra till sex i vatten!

Silikonbaserat analt glidmedel till sexleksaker

Som glidmedel till analsex kan silikonbaserat analt glidmedel vara en bra lösning. Till sexleksaker kan det dock vara mer problematiskt. Silikonbaserat analt glidmedel fungerar nämligen inte bra ihop med sexleksaker av silikon. Det låter kanske konstigt men är ganska logiskt. När man använder sexleksaker av silikon ihop med silikonbaserat glidmedel kan det hända att silikonen och det silikonbaserade glidmedlet nästan smälter ihop. Det kan medföra orenheter och är ingenting man vill ha i kontakt med sina nedre regioner. Därför rekommenderar vi på Winkwink att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med dina sexleksaker av silikon - detta för problemfri användning av dina älskade leksaker. 

Oljebaserat analt glidmedel

Är någonting som inte bör användas. Punkt. Anledningen till detta är mycket enkelt: Oljebaserat glidmedel kan bryta ner latexkondomer. Av samma anledning säljer vi inte oljebaserat analt glidmedel på Winkwink.se. 

Glidmedel till analsex - tips vid användning av kondom

Vissa män anser att kondomer nedsätter känseln och kan därför streta emot när det kommer till att använda kondom under analsex. Med det här tricket finns det ingen ursäkt för att inte packa in penis i en latexkondom. 

Den penetrerande parten smörjer in penis med en smula vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel under analsex - det förhöjer känsligheten och ger ett annat glid. Kom ihåg att använda rikligt med analt glidmedel utanpå kondomen och i anus. 

Storleken är viktig - Glidmedel till analsex

De flesta av våra glidmedel finns i olika storlekar och leder därför till frågan - behöver jag verkligen 100 ml glidmedel til analsex? Den frågan kan vi bara svara ja på. Om analsex ska kännas skönt behövs det massor av glidmedel. 30 ml räcker inte så länge, och tro mig, när man testat analsex dröjer det inte länge innan man vill göra det igen. Så varför inte börja med 100 ml och spara på frakten? 

Analt glidmedel – En varning om bedövande ämnen

Vissa sorts glidmedel till analsex innehåller bedövande ämnen vilken kan vara smart om man vill hålla ut riktigt länge. Dock finns en höjd risk för skador i förbindelse med användning av detta då känseln blir nedsatt för bägge parter. Man kan också uppleva allergiska reaktioner i förbindelse med användning av den här sortens glidmedel. Det är ingenting vi säljer på Winkwink av dessa anledningar. Om ni ändå vill använda det - var försiktiga!

Vad är analt glidmedel?

Vill du och din partner experimentera med analsex? Om du är erfaren på området vet du att glidmedel till analsex är essentiellt. Utan glidmedel kommer ni inte så långt, så välj med omsorg vilket glidmedel ni ska använda. Analsex är vanligare än någonsin förr och ungefär halvdelen av de svenska paren antingen gör det eller har testat det. Det finns också dem som inte testat det och tycker att det känns osexigt eller äckligt. Till dem kan vi bara säga: Ni kan inte uttala er innan ni testat det. Anledningen till att analt glidmedel är så viktigt är att anus inte kan producera glid som en vagina kan. Därför är det svårt att föra in någonting utan att medföra smärta för både dig och din partner. Därför rekommenderar vi på Winkwink att du använder rikligt med analt glidmedel. Vi har produkter från Fifty Shades of Grey, Pjur och Anos

Saker att överväga innan du köper glidmedel:

Välj rätt sort

Att välja rätt glidmedel är viktigt. Det finns i stort sett tre olika sorters glidmedel du kan välja. Ta en titt på vårt urval av anala glidmedel och hitta den som passar dig. Testa dig fram och bli inspirerad.

Undvik skadliga ingredienser

Läs alltid vad produkten innehåller! Det är viktigt att du alltid läser vad du köper. Om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten kan du välja en annan. Läs vad som står och undvik onödiga risker. 

Tjockt VS. tunt glidmedel

Beroende på om du testat förut eller är nybörjare är det viktigt att överväga om du vill ha ett tunt eller tjockt glidmedel. Om du är nybörjare rekommenderar vi att du börjar med ett tjockt glidmedel som håller längre och inte torkar ut lika snabbt. Det kan till exempel vara Pjur - Back Door Relaxing Anal Silikonbaserat Glidmedel

Då anus inte producerar glid kan ett tjockare glidmedel reducera smärtan och eventuella obehag som kan komma av analsex utan glidmedel och göra er myskväll skönare. 

"Kan jag inte bara använda vaselin eller babyolja till analsex?"

Här är vårt svar på detta: NEJ. Och detta är anledningen. 

Det är inte smart. Anus är en svår del av vår kropp och vissa personer tappar helt lusten till analsex om de använder hushållsprodukter som inte är menade för ändamålet. Använd ett analt glidmedel till det och ingenting annat. 

För att sammanfatta det hela - analsex kommer bli bättre, lättare och skönare för både dig och din partner om ni använder ett analt glidmedel!

Vad innehåller glidmedel?

Vår produkt från Fifty Shades of Grey innehåller Aloe Vera och har därmed en lugnande effekt på huden samtidigt som den är fuktgivande. Det gör anal lek till en bättre upplevelse för både dig och din partner. Det här glidmedlet är också lite tjockare än de normala glidmedlen till analsex vilket gör den till en perfekt produkt till dig som vill testa anal lek för första gången. Vi kan också rekommendera vår produkt Anos till dig som vill testa analsex. Det här glidmedlet är säkert att använda med latexkondomer. Den tjocka gelen kan användas i många sammanhang och passar perfekt till anala lekar. Det är viktigt att du ALDRIG använder silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker av silikon. Det ska helst användas för anal lek då det skapar en fantastisk upplevelse för er båda - helt utan smärta!

Tack!