Generellt

jul 2017 winkwink.se

winkwinkse

En klassisk julklapp brukar vara en parfym, ett smycke, en resa eller kanske en bok. På winkwink.se har vi julklappar vibrerar och pulserar och som är mycket mer spännande att öppna. Under julen har vår försäljning ökat med hela 71% och det tyder på att svenskarna har större sexlust än vanligt!

Ända sedan Fifty Shades of Grey kom ut har svenskarna öppnat upp sig mer och mer för sexleksaker och bondage. Nu har de här produkterna äntligen krypit in under julgranen. En sexleksak har tidigare upplevts som någonting som endast är för singeltjejer, men marknaden har utvecklats och nu kan du hitta leksaker både för honom, henne och för paret.  Så skippa strumporna i år och köp någonting åt din partner som vibrerar! Varför inte ge din pojkvän ett onaniägg? Eller en stimulator till din flickvän?  Vi på Winkwink är stora förespråkare för sexiga och heta julklappar!

3 HETA JULTIPS

JULMYS

Efter en dag ute i snön kan du bjuda din kärlek på glöggmys framför brasan och ge honom eller henne en värmande massage med en massageolja som doftar av äpple och kanel. Massage är både skönt och intimt och en riktigt bra uppvärmning inför samlag. Slå av telefonerna och njut av ledigheten och av varandra med en upphetsande massage.

PastedGraphic-1

PARLEK

Om du letar efter en julklapp som både du och din partner kan njuta av så kan du slå på stort och köpa en parleksak. En parleksak är den perfekta ursäkten för att köpa en julklapp som du själv kan få njuta av! En leksak från We-Vibe är en riktigt bra idé och kommer göra er julledighet hetare än någonsin. Många av We-Vibes produkter är appstyrda vilket betyder att du och din partner kan fira jul på distans och fortfarande njuta av varandra. Skicka ut familjen i snön, lås dörren, tänd ljusen och ha ett intimt ögonblick med din partner trots att han eller hon är 100 mil bort!

PastedGraphic-2

EN HET JUL

Även om det är minusgrader ute så är det ingen ursäkt för att ta på sig fleecetröjan och långkalsongerna. Skippa dem i år och stanna inomhus. Köp ett set med sexiga underkläder till dig själv eller din partner! Röd är både julens och erotikens färg och därför är december den bästa tiden för sensuella underkläder. Du väljer själv hur mycket du vill avslöja – gillar du någonting som lämnar mycket åt fantasin eller är du kanske mer åt öppna underkläder? Ta en titt i vår underklädeskategori, vi har någonting för alla!

PastedGraphic-3

Julen kan lätt kännas stressig och intensiv så glöm inte att ta en paus för att njuta tillsammans med din partner.

God jul önskar Winkwink.se

Generellt

19 fascinerande fakta om dig

couple

Det är klart att vi på Winkwink är intresserade av kroppen på grund av vårt arbetsområde. Vi tycker att den är fascinerande och här är alltså 19 olika fun facts om just kroppen. Låt oss komma igång! 

1) Hjärnans kapacitet motsvarar 4 terabyte på en hårddisk

2) Hela kraniet består av 29 olika ben

3) Nervimpulser färdas i 274 km/h

4) Hjärnan genererar fler elektriska impulser dagligen än alla iPhones i världen tillsammans

5) Medan du läser den här meningen har 50 000 celler i din kropp blivit utbytta mot nya

6) Kvinnors hjärtan slår fortare än mäns

7) Högerhänta lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta

8) Människans genomsnittliga andningsfrekvens är 1/3 högre på våren i jämförelse med hösten – kanske ligger det vårkänslor i luften?

9) När du rodnar rodnar din mage också.

10) Doften av banan och äpple kan hjälpa människor att gå ner i vikt

11) Om du lät ditt hår växa skulle det bli 725 km långt

12) Dina läppar är 100 gånger mer känsliga än dina fingertoppar – använd dem mer 😉

13) Parthenophobia är det latinska ordet för fobi för oskulder

14) Kvinnor blinkar i genomsnitt 2 gånger så mycket som män

15) En mycket passionerad kyss ger samma kemiska reaktion i kroppen som att hoppa fallskärm – det gör alltså inte någonting att du inte vågar (hoppa fallskärm alltså)

16) Personer med blå ögon är mer känsliga för smärta

17) Vi lägger i genomsnitt 2 veckor på att kyssas

18) Ögat kan skilja på 10 miljoner olika färger

19) Vi använder 17 muskler när vi ler och 43 när vi ser sura ut – onödigt att slösa muskelkraft på det

Tycker du om inlägget? – Dela det med en kompis! 🙂

Om du är intresserad av andra inlägg har finns det många fler att läsa här i bloggen – både inlägg som liknar detta och andra som är lite sexigare. Kolla in det!

Kram,

Winkwink.se

Generellt

10 saker du inte visste om hennes orgasmer som du borde veta!

orgasme

Vi älskar alla orgasmer, men vad vet du egentligen om hennes orgasm? Här får du 10 facts!

Den genomsnittliga orgasmen varar 20 sekunder

En genomsnittlig orgasm är 20 sekunder lång men kan variera från allt mellan 4 – 44 sekunder.

klitoris

Att stöna gör det mer intensivt

Att stöna under sex hjälper till med att få orgasm och gör den mer kraftig då det skapar mer intensitet.

Hon är mer öppen efteråt

När hon når klimax utlöses oxytocin, ett lugnande “kärlekshormon”, och frigörs i hennes hjärna. Det gör att hon efteråt kommer känna sig trygg och ha lättare att öppna sig för dig.

Vissa positioner är bättre än andra

Självklart är alla olika, men enligt experter är cowgirl den ställning som ger störst chans för orgasm under sex.

Klitoris har runt 8000 nerver

Nästan 80% av alla kvinnor behöver klitorisstimulans för att nå klimax, så kom ihåg att fokusera på klitoris då den är den bästa vägen till stimulans och orgasmer.

sexfaktq

Glöm inte förspel!

Ju mer förspel desto bättre. Förspel ökar blodcirkulationen vilket gör din kropp mer känslig. Det tar cirka 10-20 minuter för den genomsnittliga kvinnan att uppnå maximal stimulans av klitoris, så det är bara att vara tålmodig.

Det är det bästa sättet att sporta på

Är du typen som hatar sport men älskar sex? Ja, då kanske sex är din sport? Det är i alla fall ett av de mest hälsosamma sätten att bränna kalorier och få upp pulsen på.

sex

Få henne att slappna av – det är ett måste

Det är viktigt att hon slappnar av och känner sig bekväm. Om inte kan ni försöka i flera timmar utan framgång. Ge det tid, ät en god middag och ha det trevligt.

Orgasmer blir bättre med åldern

Så kom ihåg att det bara blir bättre ju fler orgasmer du får genom livet.

Kram,

Winkwink.se

 

 

Generellt

Guide till bättre semestersex

sea

Vi på Winwink älskar sommaren, och även om vädret inte varit så somrigt som det skulle kunna vara finns det som tur är massor av andra saker att göra – till exempel resa ut i världen med din partner eller hitta en het sommarflirt som kan göra din semester ännu hetare – vem vet!

Här kommer en liten guide som kan göra din semester ännu sexigare:

Bagaget

Vad packar du när du ska iväg? Bikini, pengar, pass, prevention, solskydd? Det beror helt på vart du ska, men om du tar med en vibrator, masturbator eller liknande så rekommenderar vi att du packar det i ditt incheckade bagage – alltså inte i handbagaget då det kan sluta med en pinsam situation, till exempel en vibrerande väska i säkerhetskontrollen. Kom ihåg att om du packar glidmedel så får det inte vara mer än 100-200 ml (beroende på vilket bolag du reser med) och ska packas i en separat påse i handbagaget. Om du är osäker rekommenderar vi att du packar det i ditt incheckade bagage. Om du bara har handbagage så kan du köpa en minivibrator som liknar ett läppstift eller någonting annat och ta eventuellt ut batterierna innan du går igenom säkerhetskontrollen så att den inte sätter igång när du minst anar det. Se till att packa prevention också så att du slipper ta reda på vad kondomer heter på spanska. Ett sexigt underklädesset är också ett måste i bagaget.

Hotellet

Det är någonting speciellt med hotell. Vi vet inte om det är de rena, vita lakanen, den stora sängen eller room service som gör det, men hotell kan locka fram lekhumöret hos de flesta. Har du packat ordentligt är också hotellet det bästa stället att flasha dina sexiga underkläder för din partner eller testa nya leksaker då stämningen oftast är rätt sexig. Kolla av med din partner innan ni åker så att ni båda är på samma våglängd. Om du inte har en partner men en semesterflirt så är hotell perfekt. Ni är anonyma och kan utforska era fantasier tillsammans – ni vet bägge två att det bara handlar om en natt eller några dagar tillsammans, så varför inte få ut det mesta av det? Kom ihåg kondomer, dem har vi ju redan packat ner, eller hur?

Offentlighet

Tanken på en het strandtur är pirrig och kan ofta bli till verklighet med en sexig bartender eller din partner. Var uppmärksam på att det i vissa länder är olagligt och straffbart att ha sex offentligt, så kolla eventuellt upp reglerna innan du ger dig ut på heta strandäventyr. Respektera också att det kan finnas människor som tror på andra religioner, barn eller andra människor som inte är på samma humör som ni är. Vatikanen kanske inte är det bästa stället för detta. Om ni är på ett härligt ställe, en fin strand i mörkret så kan det också vara jättepirrigt att veta att ni är där tillsammans och att ni kanske kan bli upptäckta. Det kan ge fantastiskt semestersex!

Hemma

Semestersex är ju inte bara för dig som är ute och reser, du kan absolut njuta av en het omgång därhemma. Speciellt när vädret inte passar utomhusaktiviteter. Då kan ni passa på att värma varandra under täcket. Nu när ni äntligen är lediga från vardagen så kan ni lägga tiden på att njuta av varandra och leta fram passionen. Köp till exempel en av våra sexiga nyheter eller hitta nåt på vår sommarrea. Vi är säkra på att det finns någonting där som kan ge er en riktigt skön semester, oavsett var ni firar den.

Se hela vår summer sale och spara upp till 70% på massor av dina favoritprodukter

Kram,

Winkwink.se

 

Generellt

Bli redo för sommaren

polskmand

Fåglarna sjunger, dagarna är långa och solen tittar fram – sommaren är här både i naturen och hos Winkwink.se. Vi älskar sommaren som kommer efter en lång vinter, men vi älskar också sommaren för att den bjuder på solbrun hud, mindre kläder och ljusa nätter. När man ser människor som är lediga, glada och har mycket mindre kläder på sig så kan man inte annat än att bli leksugen.

Här är tre goda råd inför sommaren!

1. Förbered dig

Allt blir lite bättre om du är bra förberedd på sommaren. Gå och få en fotbehandling som tar bort den hårda huden på dina vinterpräglade fötter, avlägsna oönskad hårväxt så att du blir mjuk, snygg och klar för badkläderna eller skäm bort din partner med en massage. Om du som de flesta andra inte riktigt hann bli klar för strandssäsongen så kan mycket göras inifrån och det startar med ditt välmående, då spelar det ju ingen roll med några love handles här och där. 😉

2. Sex utomhus, ja tack!

Att vädret blir varmare är bra om du tycker om att ha sex utomhus. Du kan redan nu börja leta efter din favoritplats! Om du vet om en hemlig klippa vid stranden eller om du har en terrass som passar ändamålet så kan du förbereda dig redan nu så att du vet vart du ska ta med din flamma nästa gång temperaturen stiger.

3. Njut av det

“Sommaren är kort, det mesta regnar bort…” Om sommaren inte bara bjuder på sol så måste du se till att njuta av de dagar där solen faktiskt skiner. Det bästa med sommaren i Sverige är att den är så ombytlig. Ett riktigt skönt sommarregn kan också vara mysigt. Njut av vädret oavsett hur prognosen ser ut så undviker du att bli besviken och får en riktigt bra sommar!

Ha en skön sommar!

Generellt

Sex i naturen? Vi har fragåt 2 män och 2 kvinnor vad de ticker.

sex-i-det-fri-ja-eller-nej

Många svenskar tycker att sex I naturen är oerhört tändande, men hur många är det egentligen som tycker att det är ok och hur många tycker att det är opassande? Vi har frågat 2 kvinnor och 2 män vad de tycker för att ta reda på det:

Malene, 26 år

”Jag älskar det. Jag var ganska skeptiskt till det i många år eftersom att jag endast brukade vara intim hemma i lägenheten. Därför tyckte jag att det skulle vara opassande att göra något sexuellt bland andra människor. Men en dag föreslog min dåvarande partner att vi skulle prova på att ha sex på stranden. Efter lite funderingen sade jag ja och efter den gången har jag blivit som besatt av att ha sex i naturen! Vi har gjort det i en park, i bilen, i en bakgård, i ett omklädningsrum och på många fler ställen. Så ja, nu älskar jag det!”

Jeppe, 31

”Jag har gjort det några gånger tidigare, men det har inte direkt varit något som jag har tyckt var extra upphetsande. De gånger jag har haft sex utanför mitt hem har jag känt att vi borde skynda oss och inte kunnat fokusera helt och hållet på min partner. Men ja, jag tycker väl fortfarande att det kan vara kul att variera sig lite, men jag tycker ändå att hemmet är den ultimata platsen att vara sexuell på. Där kan man göra vad man själv har lust till och inte oroa sig över att bli upptäckt – det skulle jag nämligen inte tycka om särskilt mycket haha..”

Naja, 43

”Jag har aldrig gjort det i naturen, men det kunde väl vara kul att prova på det även om jag inte känner mig stressad att komma ut och vara sexuell. Jag gjorde det en gång i ett tält och det var ju väldigt spännande, men jag tycker ändå att det finns så många andra saker som är mer spännande att utforska. Exempelvis bondage.”

36, Michael

”Jag måste erkänna att jag fullkomligt älskar det och att jag har gjort det i flera år. Det är såå upphetsande att ha sex på andra ställen än hemma i sovrummet då det känns nytt och spännande. Men man ska akta sig för att störa andra och bli upptäckt. Det ger bara en helt ny dimension till sexlivet eftersom att det är någonting som känns lite olagligt och gör att man ska fokusera sig ännu mer än man gör innanför 4 väggar.”

Vad är din åsikt kring sex i naturen? Skriv vad du tycker i en kommentar härnedanför!

Kram,
Winkwink.se

Generellt

Är Womanizer verkligen den bästa stimulatorn för kvinnor?

womanizer-mille

Om du någonsin har varit på jakt efter en vibrator har du nog redan fått syn på stimulatorn “Womanizer”, vilket det också finns en rad anledningar till. Den har nämligen mottagit en rad olika priser och när vi bad vår sexleksakstestare Mille att prova den fick den 5 av 5 stjärnor! 🙂

Det här var en av alla frågor som vi ställde till Mille: “Vilket var ditt första intryck av produktens förpackning?”

“Jag älskar ju som vanligt förpackningar som är vita, då jag tycker att det tillför en sorts stil och elegans. Dessutom värdesätter jag att produktbilden som visas utanpå förpackningen också stämmer överens med själva produkten som gömmer sig inne i asken. Har du beställt en grön Womanizer så är det också det som du får på såväl förpackning som på produkt. Dessutom älskar jag deras lilla ordspråk som står på förpackningen, nämligen ”Your private delight”. Det är verkligen pricken över i:et och gör att man inte kan hålla sig en sekund längre utan bara måste öppna paketet.”

Läs hela Milles recension av Womanizer 500w Klitoris Stimulator.

Generellt

Hur blir jag mer uthållig i sängen? 6 tips till längre uthållighet

6-gode-tips-til-at-holde-laengere-i-sengen-winkwink copy

Det här inlägget riktar sig främst till alla män som önskar att de kunde hålla ut lite längre i sängen, men du är såklart också välkommen att läsa vidare om du är kvinna och kanske vill ge din partner ett litet tips eller två. 😉

Många män har svårt med att hålla längre än 10-15 minuter under sex då de inte har övat sig tillräckligt mycket i att kunna hålla tillbaka. Det här kan på så sätt bli någonting som försämrar njutningen och sexlivet. Dessutom vill många män få större och mer kraftfulla orgasmer – någonting som man också upplever om man inte kommer med en gång. Genom lite träning kan du som man hålla i över 30 minuter och vem säger nej till 15-20 minuter extra sex? Nej, tänkte väl det.. 😉

Variera sexställning

Det kan vara en riktigt bra idé att variera sexställning oftare. Genom att byta mellan 3-4 ställningar efter ett par minuter kan mannen som regel hålla längre. Det brukar också vara en hjälp att undvika för många ut/in-rörelser och istället fokusera på fram/tillbaka-rörelserna. Det här stimulerar både henne bättre och gör att han blir uthålligare. Män gör överlag misstaget att de fokuserar på in/ut-rörelsen, även om den inte stimulerar kvinnan till det yttersta. Glöm aldrig det som man!

sex-stillinger-1024x538

Begränsa Doggystyle

Doggystyle är en riktigt sexig ställning för såväl mannen som kvinnan, men det är också den som bidrar till att de flesta män kommer så pass snabbt som de faktiskt gör. Så se upp med att använda er av den här ställningen för mycket! Fokusera istället på andra ställningar som hon också tänder på. Ni kan exempelvis prova på ställningear där kvinnan är på toppen.

doggystyle-winkwink-1

En penisring kan hjälpa

En penisring kan även det bidra till att mannen håller ut längre. Dessutom gör den erektionen kraftigare, vilket förser kvinnan med extra njutning. Om du ska prova en penisring för första gången kan vi rekommendera den här från Dorcel som också kommer med klitorisvibrator. På så sätt stimuleras ni båda lite extra! Läs mer om Dorcel – Power Clit vibrerande penisring med klitorisstimulering här.

dorcel-power-clit-penisring-400x400

Knipövningar för män

Det är inte endast kvinnor som kan göra knipövningar. Det finns också flera anledningar till att män också borde använda sig av dem. På så sätt får man bättre potens, ökar kontrollen och blir mer uthållig. Så det är bara att sätta igång, vare sig du är och handlar, på kontoret eller därhemma!

knibe-oevelser-man

5 minuters paus för oralsex

Glöm inte bort att stanna upp och kyss henne över kroppen, stimulera klitoris eller ge henne oralsex. På så sätt kan du få en 5 minuters paus som gör henne ännu mer upphetsad och samtidigt gör att du kan hålla längre. Win-win!

oral-sex

Kondomer med bedövande effekt eller Delay Sprays

Om ni har sex med kondom kan det vara en bra idé att prova en variant som har bedövande effekt, vilket inte minskar njutningen men känsligheten. Du kan exempelvis kolla in Durex Fun Explosion Kondomer 10-pack.

Om ni har sex utan kondom finns det också bedövande sprayer från exempelvis Dark Horse. Kolla in Dark Horse Delay Spray här.

Lycka till hemma i sovrummet!

fun10dark-horse-delay-spray-130x300

Generellt

5 snabba tips till en större sexlust

Back massage

Du känner säkert igen det – du har inte så ofta lust att ha sex, men vill gärna öka din sexlust? Här hittar du 5 enkla råd till hur du kan få mer lust till sex. Och vet du vad? Det är faktiskt ganska enkelt!

Träna

Att utöva någon form av sport eller fysisk aktivitet är ett väldigt effektivt sätt att öka sin sexlust på. Du kan faktiskt fördubbla din sexlust bara genom en lite längre springtur eller genom lite styrketräning. Så inte nog med att det är bra för hälsan att träna, att hoppa I träningskläderna kan också få din sexlust att komma tillbaka!

ol-beachvolley-winkwink

Drick ett glas vin

Ett glas vin eller två kan faktiskt göra underverk. Vinet får dig att slappna av och ökar din sexlust. Så glöm inte bort att ta fram vinflaskan nästa gång du ska laga mat eller se en film.

winkwink-vin

Drick mer vatten

Väldigt enkelt men också väldigt enkelt! Glöm inte bort att dricka tillräckligt med vatten för att hålla dig borta från trötthet och de-hydrering. På så sätt håller du dig också borta från en förlorad sexlust!

vand-winkwink-1024x682

Se porr

Att se på när andra har sex går hem hos de flesta. Hitta din favoritporrfilm och njut av 10 minuters porr och du kommer utan tvekan att ha glömt din uteblivna sexlust!

wink-porno

Massage

Få din partner till att ge dig, eller ge din partner en massage. Glöm inte bort att också förbättra upplevelsen genom att använda en bra massageolja här från Winkwink.se.

Back massage

Lycka till med sexlusten!

Ps. En dildo har aldrig varit en dum idé! 😉

Generellt

När är det ok att introducera sexleksaker för sin partner?

womanizer-mille

Tycker du att ert sexliv går på rutin och kanske skulle ha behov för lite sexleksaker, men du vet inte helt hur du ska presentera idén för din partner?

Går du runt och överväger att testa någon form av sexleksaker, men inte helt och hållet vet om din partner också skulle tycka att det är en bra idé, hittar du härunder några tips på hur du skulle kunna lägga fram förslaget utan att det hela framstår som att ert sexliv är tråkigt.

Överaska med en present

Kanske kan det vara en bra idé att köpa en sexleksak som en spontan present till din partner. Om du väljer att köpa en sexleksak till din partner kan det vara bra att första gången välja en lite mer oskyldig produkt som ni kan använda tillsammans. Det skulle exempelvis kunna vara ett par handbojor, en ögonbindel, en parvibrator eller varför inte en penisring? Det här är produkter som går hem hos de flesta och som ni kan använda tillsammans för att göra sexlivet mer spännande.

Prata om det

Vi har alla olika slags förhållanden – några av oss pratar enkelt och fritt om vad vi tycker om, medan andra är lite mer tillbakadragna. Om ert förhållande ligger i den ände som är lite mer öppna när det kommer till sex så är det ofta ganska enkelt att lägga fram förslaget i ett vanligt avslappnat samtal. “Det var helt fantastiskt förra gången – kanske skulle vi prova några handbojor eller en ögonbindel nästa gång? Det vore så kul att prova på något nytt!”

Såhär introducerade vår sexleksakstestare Mille idén om sexleksaker för sin partner…

“Jag kommer inte helt ihåg hur och när jag första gången introducerade sexleksaker i mitt förhållande. Men jag kommer i alla fall ihåg att det var jag som tog upp ämnet efter att vi ungefär hade varit tillsammans i ett halvt år. Jag har alltid haft ett stort intresse för sexleksaker och dess värld och hade sett ett inlägg om att en sexmässa skulle komma till Danmark året därpå. Så jag frågade bara helt avslappnat och enkelt om vi inte skulle gå på mässan när den kom. Jag kommer ihåg att han inte tyckte att det var en bra idé från första början och frågade varför jag gärna ville dit. Då berättade jag om mitt intresse och en konversation om vår bekantskap med sexleksaker kom igång, varpå vi pratade om vår lust och hållning till olika saker.
 Men första gången som sexleksaker kom in i vår bostad var efter att jag blev inbjuden på ett dildoparty av några tjejkompisar. På festen hittade jag en jättefin dildo och berättade om den för min partner som sade att han gärna ville köpa den till mig. Så ja, det var första sexleksaken som vi köpte tillsammans.
Jag tyckte att vi skulle prova på sexleksaker för att skapa en ny dimension i vårt sexliv. Det handlar inte om att vi inte räcker till själva – utan hela sexleksaksvärlden handlar ju om att man tillsammans väljer ut en sexleksak och hur man använder den tillsammans. På så sätt tycker jag att jag har kommit ännu närmare min partner och vi hittar hela tiden nya sätt att utforska varandra och varandras kroppar. Jag har upplevt att sexleksaker har kunnat stärka vårt intima band till varandra, och därför rekommenderar jag det varmt.”

Av Mille, Sexleksakstestade på winkwink.se.