Søger i kategorien

Guides

Guides

SVERIGES NYA ROMANTISKA BOX

Idag ska vi prata om L’AMOURBOX.

blogg2Vi på Winkwink älskar överraskningar i alla färger och former. Det var kärleken för överraskningar i samband med vår breda kunskap inom sexleksaksvärlden som födde idén till L’AMOURBOX. Vi ville skapa ett sätt att kunna dela överraskningar med er som skulle kunna framkalla glädje och leenden hos dig och din partner.

Poängen med L’AMOURBOX är att du och din partner ska kunna njuta av nya och spännande, romantiska produkter tillsammans utan att behöva välja själva. Ni kommer att få saker som ni helt säkert vet att ni kommer gilla och andra saker som ni aldrig hade trott att ni skulle gilla. Tillsammans kan ni upptäcka nya produkter och nya sätt att vara tillsammans på!

blogg1L’AMOURBOX öppnade i Danmark i december och blev snabbt riktigt populärt. Vi tyckte dock att det var lite orättvist att svenskarna inte skulle få ta del av den här fantastiska boxen som danskarna tyckte om så mycket. Därför öppnade vi upp för L’AMOURBOX i Sverige i juni. Hittills har vi fått riktigt mycket bra kritik från er! Svenskarna älskar L’AMOURBOX och vi älskar Sverige!

L’AMOURBOX är alltså en box med hemligt innehåll som vi skickar hem till er varannan månad. Boxarna innehåller en blandning av sexleksaker, hjälpmedel såsom kondomer, glidmedel eller lustcreme, underkläder eller andra sexiga och romantiska produkter. Varannan månad kommer en box hem till dig fylld med noggrant utvalda produkter som alltid har ett värde som överstiger 800 kronor. För boxen betalar du endast 299 kr varannan månad! Det är en riktigt bra deal om du vill få ny inspiration till förhållandet och gillar att bli överraskad eller överraska din partner.

blogg3Varje box har ett tema som boxen följer. Tidigare boxar har haft teman såsom Summer Lovin’, Spring Temptations, Fifty Shades of Valentines och Romantic Christmas. I varje box finns produkter som på något sätt matchar temat och skapar en röd tråd. På bilden ovan kan ni se boxen “The Essentials” som innehåller ett slags startkit med must haves som vi tycker att alla behöver ha tillgängligt i sovrummet.

Ni kan välja mellan att bara köpa några enstaka boxar eller att vara prenumerant så att du automatiskt får hem en box så fort den kommit ut!

Ni kan läsa mer om oss och om konceptet på e-handel.se

http://www.ehandel.se/E-handlarens-nya-box-for-vuxna-tar-steget-over-sundet,12695.html

Vi hoppas att ni tycker att L’AMOURBOX låter spännande! Vi kan lova er att ni inte kommer ångra er när ni väl öppnat er första box!

Guides

RECENSION: SATISFYER FOR MEN

Rocco Siffredi Satisfyer Men

Recension: Satisfyer Men by Rocco Siffredi

I den här artikeln kommer vi att testa den nya “Satisfyer Men”. Den är testad direkt från lådan med det standardsleeve som medföljer. Det är snart möjligt att köpa extra sleeves till “Satisfyer Men” för strax över 100 kr st.

När jag först hörde att Satisfyer skulle göra en “for men”-utgåva så blev jag överraskad. Satisfyer har spenderat många år på att göra deras kvinnorprodukter perfekta. Satisfyer kom i kölvattnet av Womanizers succe med deras stimuleringsteknologi som kallas PleasureAir. PleasureAir innebär att Womanizer suger och blåser mot klitoris. Satisfyer verkar dock ha träffat en ännu större guldgruva än Womanizer och därför har Womanizer flera gånger stämt dem för plagiat.

Det som gör Satisfyer till ett bra märke är att de här produkter fungerar bra, har “västlig” kvalitet och ett pris som de flesta konkurrenter inte kan matcha. Utöver det så träffar de rätt i många kvinnors smak med sin design – inte minst deras Pro Penguin och deras Pro Traveler.

Vill du se hela vårt urval av Satisfyers? Klicka här

Satisfyer Rocco SiffrediSatisfyer Men + Rocco Siffredi

Satisfyer Men är utvecklat i samarbete med Rocco Siffredi, ja, just den Rocco Siffredi. Han har (enligt marknadsföringen från Satisfyer) medverkat i över 1800 filmer och varit i säng med över 5000 kvinnor, och det är ju imponerande på ett lite barnsligt och omänskligt sätt. Poängen som Satisfyer har är att han om någon vet någonting om orgasmer och att han därför borde vara den perfekta mannen för att utveckla en pocketpussy.

Hur mycket Rocco har varit involverad har jag ingen aning om, men han sitter i alla fall klistrad på all marknadsföring med signatur och allt. Jag kan dock fått veta från en säker källa att han på paketet inte riktigt matchar den verkliga Rocco och så han såg ut på årets AVN-awards.

 

Satisfyer för män: Pris

Satisfyer Men ligger just nu på strax under 400 kr. Det är inte alls dyrt när det kommer till en Satisfyerprodukt. De ligger nästan 200 kr billigare än den största konkurrenten: Fleshlight. Det är enligt mig ett riktigt smart drag då Fleshlight alltid känts lite väl dyrt med sina 600 kr. En produkt från Satisfyer kommer alltid att ha bättre kvalitet än en annan billig pocket pussy av okänt märke.

Satisfyer för män: Form och färgSatisfyer sleeve Chambers of pleasure

Satisfyer har valt att köra på en svart och blå, avlång ficklampsform. Man kanske kan kalla det för en hyllning av Fleshlight som kombinerat Flesh och Flashlight i sitt namn. Någonting som resten av världen har kopierat sedan dess. Valet av blå och svart är tydligt maskulint och skiljer den från resten av produkterna från Satisfyer. Alla andra produkter har en ljus, feminin färg såsom Rose Gold och en fin form så som stimulatorn formad som en pingvin.

De “roliga” formerna är borta och nu är det “back to basics”. Satisfyer har också satt ett slags grepp på utsidan av produkten så att den är lätt att hålla i – det är en cool detalj.

Det är ett tydligt val från Satisfyers sida som försöker göra produkter för män som kan stå framme – precis som deras kvinnoprodukter. Manlig onani har länge känts tabubelagd och lite äcklig, men det här försöker Satisfyer ändra på. Någonting annat som talar för den tydliga kvalitet som Satisfyer står för är att det är en “pinne” i hålet när den inte används – det är för att hålla hålet i rätt storlek och ser till att den inte “faller samman”.

Satisfyer men onaniprodukt: Användning

Äntligen har vi kommit till den viktigaste punkten. Hur är det att använda Satisfyer?

Det korta svaret är: Fantastiskt! Jag tror inte att det är möjligt att få en bättre onaniupplevelse till det priset. Den kombinerar känsla av kvalitet med en känsla av att vilja ha mera.

Undertecknade använde glidmedel under användning och det kan vi helt klart rekommendera. Mest av allt för att det kan uppstå brännsår eller generellt obehag på vissa regioner som du inte vill ha det på.

Generellt kan man säga att om du vill förbättra din onaniupplevelse med 1000% så är det en Satisfyer Men du ska ha.

Satisfyer Men – Är den värd pengarna?

Ja – helt klart! Det är den mest moderna produkt som någonsin skapats för män. Till det här rimliga priset finns det inte bättre än Satisfyer Men. Du kommer att få många roliga timmar med den här masturbatorn och när det kommer nya sleeves så kommer Fleshlight nog att kunna märka av att Satisfyer stjäl en del av konsumenterna.

 

Satisfyer eller Fleshlight?

Tror du inte att Satisfyer är någonting för dig? Då kan du testa en Fleshlight. Fleshlight är världens mest populära sexleksak för män av en anledning. Det är den bästa onaniupplevelsen du kan köpa för pengar. Vissa av dem är till och med utformade efter porrstjärnornas vaginor. Dessa kallas Fleshlight Girls.

Extra sleeves?

Satisfyer har tillverkat en massa extra sleeves till Satisfyer Men – dem kan du snart köpa för strax över 100 kr styck.

 

Guides

5 RÅD TILL DIG SOM SKA INREDA DIN BDSM-KÄLLARE

BDSM KÄLLAR guide

BDSM blir mer och mer populärt där hemma – inte minst efter Fifty Shades of Grey-filmerna. Nu har nästan alla en piska eller en ögonbindel liggandes där hemma. I den här guiden ska vi försöka berätta om de lite mer avancerade produkterna och möjligheterna som finns. Det finns någonting för alla – både för dem som inte testat förut och för dem som är hardcore.

Sexrum: Innan ni börjarsex kälder

Överväger ni att använda ett av rummen i er bostad som sexrum? Det är några saker som är värda att överväga innan ni börjar flytta in SM-möbler. Här är en liten lista:

 • – Hur mycket plats har ni? Mycket eller lite?
 • – Är det tal om en “dold” källare eller är det mer casual?
 • – Är det en personlig lekplats? Kommer ni bjuda in gäster eller ska den kanske användas professionellt?
 • – Hur är ljudisoleringen? Skulle det vara ett problem om man kan höra ljud utifrån? (Lägenhet eller gård på landet?)
 • – Är det ett annat rum som kan användas som både vanligt rum och sexrum?

Hur mycket plats har ni?

Det handlar lika mycket om hur många kvadratmeter ni har som hur ni utnyttjar dem. Vissa möbler är lätta att flytta runt på och kan lätt bytas ut – till exempel kan ni ha en gunga i en krok som kan tas ner när ni ska göra någonting annat i rummet.

Andra möbler är svårare att ha att göra med. Det kan till exempel vara en stor metallbur i gjutjärn. Såna möbler kan vara bra att placera i hörnen om de inte ska flyttas så mycket.

Dolt eller synligt?

För många kan ett sexrum vara en känslig affär. Det är ju ingenting att skämmas över, men man kan ju vara orolig över att stämplas som freaks av folk man inte känner. Därför föredrar många ett dolt rum – det kan vara en möjlighet att ha sexmöbler som kan plockas ner efter behov. Detta sätter dock några gränser för vad för slags möbler man kan ha. Om ni har ett stort rum är det lite mer misstänkt. Det är däremot inte så många som frågar över en stängd dörr till en litet rum på 2 kvadratmeter.

Personlig, med gäster eller professionell?

Folks behov och lustar är naturligtvis olika och det ska man respektera – därför är det viktigt att ha en bra idé innan man börjar. Om ni har erotiska fester där det ska vara plats för fler människor så är det smart om era sexmöbler står längre ifrån varandra. Om ni vill ha ett professionellt rum (till film eller cam) så finns det lite krav på ljud, akustik och annat som man måste ta hänsyn till.

Ljudisolering

Om ni bor i lägenhet eller radhus så kan det vara en bra idé att lägga en eftermiddag på att ljudisolera ert rum. Det vore ju tråkigt om grannarna kommer springandes och ska klaga medan ni håller på.

 

Använd andra rum

Speciellt ett sovrum är en passande kandidat som sexrumssubstitut. Historiskt sett är det ju där många såna aktiviteter föregår. Det handlar om att förvandla rummet så att det inte längre är ett sovrum utan ett sexrum. Det kan man göra till exempel genom att lägga stora lacklakan över sängen så att den inte längre representerar en plats att sova på utan ett rått och kinky ställe där bara riktigt sexiga saker föregår.

Andra bra platser som kan fungera som sexrum på deltid:

 • – Köket: Det är någonting hett med att ha sex i köket. Med lite kreativitet kan köket bli husets sexigaste rum.
 • – Tvättstugan: Ett ställe där det vanligtvis finns smutsiga skor och tvätt, men också ett ställe där oönskade inte smyger omkring.
 • – Ladan: De flesta känner till uttrycket “att rulla runt i höet”. I en lada är det ofta högt till taket och generellt ett bra ställe att gömma hemligheter på.

Möblera din SM-källare – kvalitet över kvantitet

Ett råd som fortfarande är aktuellt. På Winkwink har vi endast högkvalitativa produkter. Men om vi ska framhäva några så är produkterna från Zado värda att nämna. De är designade av professionella som lever och andas “kinky”. Zado är ett relativt gammalt märke på marknaden och de har levererat våra sexigaste produkter så länge vi har existerat.

SM-möbler är som regel ganska dyra. Det är också värt att fundera lite extra över vad huvudattraktionen i lokalen ska vara. Det är inte så många som har råd att köpa flera stora saker och väljer därför ofta att ha en möbel i centrum.

Ett bra exempel på detta kan vara en straffstock.

En straffstock är någonting som de flesta tycker är sexigt då huvud och händer är totalt fastlåsta. Nu gäller det att be snällt – du är helt överlämnad till din master/mistress. Det finns en straffstock från Zado som kombinerar straffstocken med en benspridare. Med den kombinationen finns det inte så mycket mer att göra. Man är totalt fastspänd och kan inte göra motstånd.

En sexig straffstock från Zado som överlämnar dig helt till din master eller mistress. Köp den hos oss med diskret leverans!

BDSM-rum: Tumma aldrig på utrustningen

Med det menar vi att det är viktigt att ert nya sexrum har rätt stämning. Det kan vara en ganska stor mood-killer om det hänger en stor TV mitt i rummet eller om det är ett helt kliniskt rum. Vi har samlat en lista över vår sexigaste utrustning i olika kategorier här nedan.

Maskiner

Maskiner är någonting som blivit mer och mer populärt där hemma och det är av en bra anledning. Det har hänt mycket på utvecklingsfronten under de senaste åren och tillverkarna har nått den punkten där maskinerna nu blivit ganska smidiga i förhållande till storlek och vikt. Samtidigt har också motorkraften nått en nivå som ingen man kan hänga med i. Maskinerna har också den fördelen att de kan fortsätta för alltid.

F Machine har utvecklat deras Gigolo Fuck machine i många år och är en av de bästa på marknaden. Den har många möjligheter när det kommer till utrustning och fart. En av de bästa features maskinen har är att det kan ställas in hur djupt den ska stöta. Från 2,5 cm upp till 10 cm. Det finns många sexiga möjligheter om du ska använda den med en partner. Föreställ dig en fixeringslek där den ena parten är helt fastspänd med rep i en latexdräkt. Personen kommer att vara i ditt våld och du kan antingen straffa personen eller använda de andra hålen medan Gigolo Fuck Machine tar hand om anus eller vagina. Du kan också låta din partner vara medan maskinen gör arbetet åt dig.

Piska

En piska är en viktig del i varje BDSM-lek. De kan användas för att sätta stämningen eller göra en sexig kväll ännu sexigare. Det finns ett jättestort urval av piskor. Här nedan går vi igenom några av de mest populära.

Ridpiska

En ridpiska känns igen på den långa pinnen med en piska i änden. Ett slag med en ridpiska kan placeras mer precist än med en annan piska där spridningen kan bli rätt stor.

Flogger

Se vårt stora urval av piskor här

Klassiska piskor som ofta har ett kortare skaft och många strimlor. När någon pratar om BDSM-piskor är det ofta en Flogger eller en ridpiska de pratar om.

Floggers kommer i många färger, former, material och storlekar. Till höger kan du se en bild på vår flogger från Fifty Shades of Grey. En riktigt klassisk flogger. Det är typiskt en flogger som är en nybörjarpiska då den inte har så mycket vikt och längd. Vikten och längden är viktigt när det kommer till hur mycket kraft det ska vara i slagen.

Paddle

En paddle består av ett handtag och ett längre stycke som kan användas för att slå och straffa med. En paddle passar den lite mer erfarne användaren.

Vill du ha mer BDSM i livet? Kolla in vårt stora urval av fetischutrustning här.

 

 

 

Guides

GUIDE: Heta sexspel, kort, tärningar och brädspel

sex spel winkwink billed

Saknar du inspiration i förhållandet och är redo för att introducera nya lekar så har du svaret här. Sexspel kan hjälpa till med att bryta ner barriärer och vara en riktigt bra present till din partner. Ni ska prova nya saker och det ska ni göra på ett tryggt sätt med möjlighet för att utöka repertoaren. Om man är osäker på vad det första steget är så har vi tagit hand om det och här listat några spel. Spelen kommer att göra det lätt och skönt att testa nya saker.

Du behöver bara följa spelets regler och låta dig dras med av stämningen. Det kan vara befriande att inte behöva tänka så mycket över vad som ska hända. Det finns många olika spel och ni kan testa hur många ni vill innan ni bestämmer vilken som är just er favorit. Urvalet spänner över de mer oskuldsfulla till bondagespel. Oroa dig inte – i spelen är det fokus på leken och dialogen. Det kan vara svårt att hitta tid till förnyelse och att utforska varandra i vardagen. Vinsten med att slå en sexa kan kulminera i nyfunnen extas. Tärningar har aldrig varit roligare än såhär!

Sexiga kortspel

Kompakt lösning för parförhållanden

50 Positioner till Bondage Kortspel för Par

Det här spelet ger lite extra krydda i vardagen om man är intresserad av bondage. Det rekommenderas att man har lite bondageutrustning eller andra vanliga saker som kan användas, t.ex. slips, halsdukar eller bälten. Använd det som ni tycker känns rätt. Spelet är en upptäcktsfärd bland din partners behov och pleasure points. Det är kombinationen av omgivning, spänning och upphetsning som gör bondage till den perfekta sovrumsaktiviteten. Den sexiga leken med partnern kan ge mer intimitet och nya idéer om vad man tycker om. Spelen ska hjälpa till och göra det enklare att fördjupa sig i sin partner. Som huvudregel handlar bondage om att veta om varandras gränser och röra sig i närheten av de gränserna medan man lär känna varandra bättre. Här kan det vara en bra idé att ha några kort till hands för inspiration och för att utveckla det kan redan kan.

Köp 50 Positions of bondage på Winkwink.se

Kama Sutra Spelkort

Kama sutra kort spel

Kama Sutra Spelkort

Har du testat de flesta ställningar med din partner och är intresserad av några som utmanar er lite mer så är detta spelet för dig. Det finns 54 olika positioner inklusive 9 jokerkort så det finns många timmar med sexiga utmaningar för dig och din partner här. Det är en bra idé att vara varm i kroppen så att man ta sig in och ut ur några ställningar som man kanske inte är så van vid. När man är varm är det bara att kasta sig ut i att antingen testa så många kort som möjligt under en kort period eller se under hur lång tid man kan hålla samma kort. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan få ut av de här korten. Själva spelet har samma storlek som ett set med spelkort så du kan ta med dig dem var som helst och kanske visa ett kort för sin partner för att ge en försmak på vad ni ska ge er ut i när ni kommer hem. Man kan också ta med dem på semestern och utforska varandra i nya omgivningar och förhoppningsvis komma ett steg närmare sexuel upplysning. Sex blir en lek med dessa kort!

 

Sexbrädspel

Truth or Dare Brädspel för par

Sanning eller konsekvens är en gammal klassiker, men den här har en twist som gör att den passar ett eller flera par. Det medföljer en bricka som avgör om det blir Truth eller Dare. Man kan välja om man vill spela för poäng eller avtala en sexig vinst för vinnaren. Det är alltså rätt enkelt och man kan såklart välja att hoppa över en utmaning om det känns för galet, men det betyder att du förlorar poäng om ni väljer att spela för poäng. Det finns såklart utrymme för att göra det ni vill göra. Ju fler detaljer man besvarar i frågorna ju roligare blir spelet.

 

Path to Pleasure Brädspel

Path to Pleasure Brädspel til par

Path to Pleasure Brädspel

Gå på upptäcktsfärd med din partner med hjälp av brädspelet Path to Pleasure. Det börjar försiktigt med att man får prata om fantasier och komma närmare varandra. Precis som med en bra historia ska det vara en start, en kulmination och en avslutning. Här är avslutningen att få de känslor som man kanske förstärkt, förnyat eller fördubblat att explodera i ett klimax! Spelet innehåller allt från småsaker som att klä av sig sensuellt framför sin partner till att binda fast sin partner för att sedan båda två avsluta i extas.

Få tag på Path of Pleasure här!

You&Me Erotiskt brädspel

Utmana din partner med en lek där kärlek och intimitet är involverat! Det finns dock en twist! En härlig twist – den som ger njutning till den andra är den som får poäng. Så här kommer ett dilemma – vem vinner? Den som ger eller den som mottar? Slå med tärningen och få veta vem som blir belönad med uppmärksamhet från den andra. Det finns tre möjligheter när man slår med tärningen:

 • Om tärningen hamnar på “You” så får den som inte kastat “straffet”
 • Om tärningen hamnar på “Me” så tar den som kastat “straffet”
 • Om tärningen hamnar på “?” så är det upp till den som kastat vem som får “straffet”

Den som får “straffet” väljer ett kort som passar till dennes preferenser. Därefter utför de den handling som står på kortet under den tid som det tar tills timglaset har runnit ut. Det kan tänkas att man blir tagen av stämningen och vill fortsätta lite längre om det är stämning för det.

Lust Erotisk Brädspel

Lust er et Erotisk Brädspel

Lust Erotisk Brädspel

Tänd stearinljusen och sätt er ner med det här kompakta brädspel som kommer sätta igång utforskningen av din partner i en rad lekar som man blir guidad genom. Det finns fyra kategorier: romantik, sensualitet, kroppsspråk och samlag. Spelet börjar försiktigt och resan börjar mot ett bättre förhållande medan man lär sig någonting om sin partner. Ni ska börja prata om fantasierna och om hur ni ska komma djupare in i intimiteten med varandra. Ni ska utforska de saker som inte kommer upp så ofta men som kan vara en stor önskan för en av parterna. Med hjälp av spelets design kan blygheten försvinna och med de fasta ramarna är det lättare att öppna upp sig för nya  upplevelser med sin partner.

Den kompakta formen tar inte mer plats än ett par kortlekar och är lätt att ha med sig.

Få tag på Lust här

Erotiska spil

Sexlekar med Fifty Days of Play – Ta förhållandet framåt

Utforska varandra med 50 olika utmaningar – från oskuldsfull till bondage. Det finns någonting för alla nivåer och man bestämmer ju själv om man vill ta det till en gräns man inte testat förut. Ta ett kort om dagen och bli överraskad. När sexleken sträcker sig över en längre tid kan man följa utvecklingen och vad man har testat.

Precis som när Anastasia skulle skriva under ett kontrakt för att leka med Mr. Grey så är det en bra idé att på förhand gå igenom vad man vill och inte vill testa. Med några av utmaningarna kan man behöva lite tid för att förbereda sig, men det ger också extra njutning att genomföra dem. Idén är som sagt att man tar ett kort i taget ända tills man kommit igenom de 50 kuverten med utmaningar. Spelet kan gå snabbt eller långsamt beroende på vad man gillar. Det är viktigt att ha kul med det man gör samtidigt som man upptäcker nya sidor av sin partner. Det är viktigt att det aldrig känns pinsamt att genomföra spelet. En stressig vardag kan vara ett hinder, men det är lätt att besegra när man schemalägger lite tid och får hjälp med det spontana.

Boxen mäter 15 x 17 x 4 och väger 310 gram.

Gör någonting för förhållandet med Fifty Nights of Naughtiness Sexspel

Du vet kanske hur det känns när sexet blivit rutin och ni saknar gnistan för att fortsätta utmana och leta efter möjligheter. Frukta ej! Det har hänt förut och det finns en lösning. Beroende på vad du har för erfarenhet och vad du är sugen på så finns det ett spel för dig. Det finns lösningar som uppfyller behovet för försiktig lek, men det finns också sexlekar för dem som överväger lite lätt bondage. Inget är ett måste när man håller på med sexspel men bägge parter ska vara redo för att ha kul med varandra på ett sexigt sätt. Fifty Nights of Naughtiness kan hjälpa er att komma vidare i er nyfunna sexuella renässans. Med 50 olika kort med stor bredd blir man utmanad och belönad för uthållighet och sexig lek. Med spelet får återupptäcka vad förhållandet kan bjuda på och vad det kan bjuda på i framtiden. Ni ska upptäcka de intima och intensiva delarna av parförhållandet.

Boxen mäter 17 x 15 x 4 och väger 310 g. Den är alltså lätt att ta med på semesterresan eller weekenden.

 

Heart Full Of Foreplay er et erotisk spel

Heart Full Of Foreplay – erotisk spel

Heart Full of Foreplay Erotisk Spel för par

Nu är det här! Spelet som tar hand om förspelet och gör det på ett sexigt och specifikt sätt. Spelet går ut på att en av er fiskar upp en förspelsuppgift och utför den tills den andra är nöjd. Förlora tidsuppfattningen och ta din partner till gränsen för att explodera. Fokusera på förspel och känslan för din partners kropp och respons på stimulans. Rosa är för henne, vit är för honom och gul är för båda. Med 100 olika uppgifter finns det rikligt med njutning att sätta tänderna i. Spelet kommer i en liten ask som är lätt att ta med om man vill krydda förspelet medan man är ute och reser.

Heart Full of Foreplay kan köpas här

Kinky Heart Erotiskt spel

Det här spelet är för dig som vill utmana dig själv och din partner med sexig lek. Det finns 100 olika kinky, sexuella experiment. Använd pincetten för att fiska upp en utmaning och starta resan mot att nå höjder av sexuell upplysning.

Se hur långt ni kan gå i er sexuella samvaro och få en nyfunnen intimitet i förhållandet.

Det kräver öppenhet och en bra dialog för att komma över de gränser man har i ett förhållande och då kan Kinky Heart från Tease & Please hjälpa er med några nya idéer. Ett behov för ny input i sovrummet kan komma från en naturlig mognad i förhållandet.

Sjösätt skeppet mot önskeön och segla mot de sexuella kusterna i njutningslandet. Ta hand om din partner och fokusera på hens behov och kom närmare och närmare en upplevelse i den intima sfären.

Sextärningar

Upptäck nya sidor av din partner med sextärningar.

Kinky BDSM-Sextärningar

Kinky BDSM er Sexterninger til par

Kinky BDSM Sexterninger fås her

Vill ni ha lite extra krydda i vardagen så är de här tärningarna det ni behöver. Det kan vara startskottet till en sexig BDSM-session. Om du har svårt att bestämma dig så kan det vara skönt att ha någonting som avgör vad ni ska göra för att sätta igång leken. Man kan också ta med tärningar på resan och ta fram dem efter en lång dag av upplevelser och få några helt andra upplevelser mellan lakanen. Kom ihåg utrustning såsom rep! När man använder tärningarna är det en bra idé att ha en öppen dialog om det man ska göra så att både säkerheten och njutningen är där.

Tärning m. sexställningar

Om det är mysdags med partnern så är den den här tärningen som gäller! Med sex olika positioner så kommer man snabbt igång. Tärningen är stor och tillverkad i skumgummi så att man kan kasta runt den utan att vara rädd för att tappa bort den. När man är redo och vill överraska sin partner med ett lätt sätt att testa nya positioner eller om man vill bryta rutiner så är tärningen perfekt.

En tärning m. sexställningar

Inte ett öga torrt med Sexspel

Även om du har ett fantastiskt förhållande så kan det finnas vardagsproblem med sex. Men det finns det bot mot! Sexspel ger er den gnista som kanske saknas i just er säng!

Oavsett anledningen till de sexuella frustrationerna så är det ganska normalt och kan vara slitsamt även i det mest stabila förhållandet. Så om du och din partner tycker om varandra är det viktigt att arbeta på sexlivet och få det back on track.  

Sexlekar kan gör sexlivet spännande igen!

När man verkligen ska skämma bort sin partner så är det viktigt att utforska nya aspekter av den gemensamma sexuella upplevelsen. Det måste finnas plats för lek och utforskning i ett fördomsfritt rum.

Möjligheterna är många och det kan kanske kännas lite överväldigande med alla de val man har. Testa igen och igen och om det inte känns rätt första gången så är det bara att hoppa upp på hästen igen.

Kommunikation är viktigt när man utforskar lekande element i det intima förhållandet. Det måste finnas fullständig trygghet innan man kan överlåta sig själv till en ny form av intimitet. God förståelse för varandras gränser är avgörande för om man ska lyckas med erotiska spel. Man kanske kan tro att det är fel på förhållandet när man behöver inspiration efter en tid, men det är ett missförstånd. Ett förhållande behöver förnyelse och kräver underhåll för att komma till nästa nivå.

Känner du att gnistan är mindre än den varit? Det kan det finnas många orsaker till, men det kan vara en bra idé att värma upp den igen med sexspel. Ibland kan fantasin och uppfinningsrikedomen inte hänga med i lusten och då kan det vara bra med några spel som kan ge en hjälpande hand.

 

Guides

Clone A Willy – Den Store guiden til hur du gör en kopia av din penis

oversigt over alle clone a willyerne

Detta är en generell guide som genomgår alla element och märken inom konstgjorda penisar. Läs därför alltid instruktionerna på din specifika produkt innan du påbörjar processen.

Det är populärt som aldrig förr med konstgjorda penisar, men innan du kastar dig ut i att kopiera din penis är det några saker du ska vara uppmärksam på. Därför har Winkwink gjort en guide till dig med de fallgropar du bör undvika när du ska kopiera din penis.

Med en konstgjord penis har möjlighet för att behålla det bästa med din bästa manliga vän som ett evigt minne. Som man har du möjlighet för att ge din partner gåvan som bara fortsätter att ge. Du kommer aldrig ångra att du gett din älskade en konstgjord penis.

Clone-A-Willy original

Tips: Använd gärna en penisring medan du gör avstöpningen med Clone-A-Willy – på det sättet är du säker på att erektionen håller genom hela processen.

Clone-A-Willy: Original

Den ursprungliga Clone-A-Willy. Har du alltid drömt om att föreviga din penis? Kanske till och med slänga i en vibrator? Då är det originalversionen du letar efter. Den är en bestseller av en anledning. Originalet har en fin, ljus ton som påminner om vad de flesta svenska män springer runt med mellan benen.

Clone-A-Willy Original är en produkt av hög kvalitet. Den innehåller inte ftalater eller latex och är allergivänlig.

Clone-A-Willy: Jet Black

Vissa säger: “Once you go black you never go back.” Andra säger: “Svart gör dig smalare.” Vi vet inte vad som stämmer bäst, men nu har du möjlighet för att överraska någon du tycker om med en svart peniskopia.

Den svarta varianten har länge varit en favorit bland många. Det finns det många anledningar till. För det första är det en fantasi för många att ha sex med en mörkhyad människa. Andra tycker bara att svart är den finaste färgen som finns.

Clone-A-Willy: Jet Black är ftalatfri och tillverkad av giftfri silikon.

 

Clone-A-Willy: Med testiklar

Clone A Willy - et billede med testikler

Clone-A-Willy: Med testiklar

Ge din peniskopia en testikulär prägel. Med testiklar till din Clone-A-Willy får din nya dildo en realistisk touch. Enligt vår erfarenhet säljer dildos med testiklar riktigt väl då många tycker om realistiska leksaker. Med en konstgjord penis med testiklar blir det nästan inte mer realistiskt.

Clone-A-Willy med testiklar är lite mer komplicerade än den normala. Därför har producenten valt att lägga till en utförlig manual så att alla kan göra en kopia.

Clone-A-Willy med testiklar är tillverkad i 100% medicinsk testad silikon. Den är ftalat- och latexfri.

Tips: Har du varken penisring eller medhjälpare kan du använda dig av en erotisk video. Det finns det gott om på internet!

Clone-A-Willy: Medium Tone.

Ge din konstgjorda penis en sydeuropeisk look med den här spännande varianten. Är du lite mörkare i huden än den genomsnittliga svensken under vinterhalvåret? Söker du maximal realism? Då är det den här varianten du ska lägga händerna på. Även denna modell kan skapas med vibrator.

Medium tone utgåva av Clone-A-Willy.

Klicka här och hitta den sydliga Clone-A-Willy.

Så gör du en rolig kopia av din penis

Clone-A-Willy: Glow in the Dark

Om det är någonting som kan toppa en normal Clone-A-Willy så måste det nog vara en som lyser i mörkret. Tänk dig att du ger den som en gåva. Mottagaren kommer inte kunna låta bli att lägga märke till den varenda dag då den helt enkelt kommer lysa upp hens vardag!

Clone-A-Willy: Glow in the dark är kroppsvänlig och tillverkad i USA efter de höga amerikanska kvalitetskraven.

Tips: Om du inte har en penisring kan du rekrytera en hjälpreda. Det kan vara din fru, flickvän eller en god vän som kan ge dig en hand.

 

Clone A Willy: Choklad

En chokladkopia av din penis – kan du tänka dig en roligare present till din partner? Processen är samma som till originalet, enda skillnaden är att det nu handlar om choklad.

Chokladversionen har dessvärre inte någon vibrator inbyggd.

Clone-A-Willy med choklad är tillverkad av mjölkchoklad.

Clone-A-Willy: Choklad är tillverkad i USA och är en genial present till alla hjärtans dag.

Cloneboy vibrator

Nu snackar vi! Cloneboy utmanar Clone-A-Willys monopolstatus med en vinnarprodukt.

Cloneboy har tagit sig an utmaningen genom att skapa en enkel version av peniskopian. Det finns inte så många olika att välja mellan, men däremot är det en produkt som erbjuder hela paketet – både vibrator och användarvänlighet.

Tips: Använd en penisring under hela processen med Cloneboy – på det sättet är du säker på att din erektion håller under hela processen.

 

 

Avstöpning av penis – historien bakom:

Historien bakom Clone-A-Willy börjar bli riktigt lång. Den har funnits på marknaden i över ett årtionde. De har därför haft tid för att göra produkten perfekt för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för produktens stöpare och mottagare. Clone-A-Willy är kända för deras supersköna silikonmaterial.

Gör din egen dildo: Research

Innan du kastar dig ut i att skapa en peniskopia ska du tänka över vad det är du behöver. Ska det vara en vanlig peniskopia eller ska det vara en med vibrator? Det finns bra möjligheter för bägge.

Peniskopia med vibrator har blivit mycket populär den senaste tiden och det finns det bra anledning till. Den är ju nästan bättre än den äkta varan – originalet kan ju inte vibrera. Du ska också vara uppmärksam på vilket material din peniskopia ska vara i – silikon är det upplagda valet som många tycker om.

Billede af penisser i det gamle grækenland

 

Varför en peniskopia?

Det finns många anledningar till att göra sin egen dildo.

För det första är en peniskopia det perfekta sättet att hålla liv i ett långdistansförhållande på. En transportabel peniskopia är perfekt för att göra det hela lite mer personligt om ni inte ses så ofta. På samma sätt är en peniskopia ett bra sätt att göra de sexiga skypeträffarna lite mer personliga på.

Vissa män är inte bekväma med sexleksaker – det finns det bra anledning till om man inte testat det förut. De kan verka skrämmande och till och med nedvärderande. Därför är detta den perfekta möjligheten för att introducera sexleksaker i ert spännande sexliv mellan lakanen.

 

Clone-a-willy: Tillverkning

Med lite förberedning kommer Cloneboyprocessen bli lätt som en plätt. Allt du behöver är tålamod och… ja, en penis.

Det är en bra idé att breda ut lite tidningspapper där du tänkt göra din kopia. Speciellt om det är heltäckningsmatta på golvet. Nu ska din penis föras in i röret så att en negativ kopia skapas. Därför ska du tillsätta vatten i den medföljande stöpblandningen som du får i ditt dildoset. Det är smart att använda en erigerad penis till att skapa kopian då det annars kan bli ett kort nöje.

Gör din egen dildo – Första steget!

Du ska alltså skapa en negativ kopia av din penis innan du kan skapa en peniskopia. Därför ska du nu använda stöp-pulvret som kommer med i paketet. Det blandas genom att tillsätta vatten och röra runt ordentligt. Mixen är inte farlig och är i Clone-A-Willys fall tillverkad på en bas av tång – så den är helt “au natural” och inte skadlig för huden.

Därefter förs penis in i blandningen i 90 sekunder och efter det har du din negativa peniskopia.

Clone-a-willy – Steg två

När du skapat en avstöpning av din penis är det dags att skapa peniskopian. Med de flesta märken (både Cloneboy och Clone-A-Willy) så är det nu dags att hälla i silikonmassan. Därefter är det viktigt att du låter ditt mästerverk stå och stelna – helst över natten. Det beror på vilket märke du köpt.

När den stått över natten är det möjligt att ta ut peniskopian och sen är den redo att användas.

Gör din egen dildo – med vibrator

Vill du att din nystöpta penis ska vibrera finns det möjlighet för detta. Clone-A-Willy finns med vibrationsfunktion.

Processen med en vibrator är samma som till den vanliga kopian. Enda skillnaden är att du innan kopian torkar ska stoppa ned vibratorn i silikonsmeten. Se till att den sticker upp nog för att du ska kunna starta den och byta batterier.

Ge bort en peniskopia – som skämt!

Kopiera din penis och så har du plötsligt den perfekta presenten till svensexan eller födelsedagen hos kompisarna. Kanske ska din bästa vän gifta sig och du är rädd för att ni kommer att glida ifrån varandra. Kanske saknar grabbgänget en maskot till ert camp på festivalen. Eller så kan du slå in den och låta den vara med i paketleken på julafton. Med Cloneboy eller Clone-A-Willy finns det otroligt många roliga möjligheter.

Fokusera på temperaturen

Följ instruktionerna. Säger de 25 grader så måste du försöka hålla det till 25 grader. Säger de 30 så är det 30 som gäller. Temperaturen är inte dödsviktig, men de finns noterade av en anledning. Ju högre temperatur du har desto snabbare stelnar materialet. De flesta skriver 2-3 minuter, men om vattnet är kallt kan det ta längre tid. Det kan handla om mycket lång tid om du varken har penisring, medhjälpare eller erotisk film.

Clone your willy – som paraktivitet

Att tillverka en peniskopia kan vara en rolig aktivitet för den vuxna delen av familjen och ett kul sätt att ha ett DIY-projekt tillsammans. Det kan användas som förspel eller som avsked (i långdistansförhållande). Det är inte svårt och ni kommer att ha otroligt kul.

 

Clone A Pussy – Kopia av vagina

Vill du ge din man ett minne för livet?

Ska du på företagsresa? Ska du studera en termin i utlandet eller liknande? Då är en kopia av din vagina den perfekta presenten till mannen som väntar trofast på dig där hemma – så vet han vad han har att se fram emot när ni möts igen. Clone-A-Pussy är dessvärre inte en onaniprodukt utan en helt och hållet visuell upplevelse.

Tips: Innan användning kan det vara smart att trimma de nedre regionerna om håret vuxit sig långt.

Så klonar du din vagina: Mixa stöpningspulvret med vatten och håll det mot din vagina, gärna medan du sitter på en stol i 2-4 minuter (allt efter temperatur).

Efteråt kan du fylla den negativa avstöpningen med silikon. Vänta 24 timmar och wops så har du en kopia av din käraste ägodel.

 

Guides

Guide till analskjöljning 2018: Din kompletta guide till analrengöring

GUIDE TILL ANALSKÖLJNING

Analsex kan vara sexigt och härligt både för den som ger och den som tar. Rengöring av den anala regionen är alfa och omega – både före och efter akten. I den här guiden går vi igenom alla aspekter av analsköljning.

På Winkwink har vi alltid mellan 5 och 10 analduschar och det kan därför vara svårt att veta vad man ska ha. Analsköljning är ett känsligt ämne för många så det kan vara skönt med lite rådgivning.

Gemensamt för de flesta av våra intimduschar är att de har en slags pumpfunktion. Man suger upp eller häller i vatten i och sedan trycks vattnet ut genom att trycka på pumpen. Därefter kan vattnet pressas ut från anus igen. Processen påminner faktiskt om den man går igenom när man sköljer öron eller ögon.

 

Analduschar – Ett stort urval?

Ouch! Anal douche – Analdusch av högsta kvalitet anal douche

Ouch! Anal douche – i korta drag:

 • Vacker och enkel design
 • Plast av högsta kvalitet
 • 3 storlekar (75, 125 og 200 ml.)

Köp Ouch! Anal Douche här

Analduschen från Ouch är en riktig “creme de la creme”-produkt när det kommer till analrengöring. Den är – estetiskt sett – den vackraste versionen av produkten vi har i shoppen. Den gör någonting ganska osexigt som analrengöring riktigt sexigt. Den är tillverkad i material av högsta kvalitet – ABS-plast. Den är också utformad på ett vackert sätt som gör att den utan problem kan stå framme då den ser ut som vilken lyxig badprodukt som helst.

anal douchePrecis som många andra av produkterna från Ouch! är den här analduschen svart. Det kan vara en fördel när man arbetar i dessa regioner och vill upprätthålla hygienen utifrån en visuell synpunkt. En av de stora fördelarna med den här analduschen är att den kommer i tre olika storlekar, S, M och L.

Storlek S (75 ml): Storleken S är för personen som inte har så stora behov. Det kan vara att det inte är så mycket som ska sköljas ut eller att du tycker att det är obehagligt att spruta upp för mycket vatten åt gången. Storleken S är den som vi säljer minst av då många anser att den är för liten för att vara effektiv.

Storlek M (125 ml): Storleken M är den perfekta mellanvägen och därför säljer vi mest av den. Storleken M passar till de flesta, både i sprutvolym men också i storlek och hur behaglig den är att använda. Den är mycket populär både bland män och kvinnor då den inte är för överväldigande i användning eller i storlek.

Storlek L (200 ml): Storleken L är för den erfarne (mannen). Rätt ska vara rätt – det är oftast män som köper storleken L av Ouch! Anal Douche. Det är nog för att män har en tendens till att vara mindre försiktiga vid analsköljning. Det ska vara snabbt och effektivt så att man kan komma vidare till nästa punkt på dagsordningen.

Prismässigt har Ouch! lagt deras analdusch i den högre änden – ett faktum som går hand i hand med resten av deras produkter. De signalerar kvalitet och deras märke har ett högt värde. En analdusch från Ouch! går för runt 169 SEK – då får du en produkt som håller i många år.

 

Ouch Anal Douche till analrengöring kan köpas här

Ultimate Douche för analsköljning – funktion framför form (BESTSELLER)

Ultimate Douche i korta drag:anal skyl

 • Lätt att använda
 • Bra storlek (160 ml)
 • Billig (under 109 kr – säljs ofta på rea till halva priset)

Innovativ sprutdesign (sidan och toppen)

Köp Ultimate Douche här

Analduschen från California Exotic är vår bästsäljande analdusch och det finns det anledning till. Det är nämligen inte mycket annat som är bättre när det kommer till rengöringsfunktion i ändregionen.

Ultimate Douche är tillverkad i genomskinlig plast och det finns det en bra anledning till – det säkrar dig maximal hygien. Det är nämligen lättare att rengöra en analdusch (och mycket andra saker) när du kan se var den är smutsig.

Den här modellen är lite bättre än många andra på grund av att huvudet sprutar både uppåt och åt sidorna. Det ger dig möjlighet för att tvätta dig ännu mer noggrant och bli klar snabbare.

analsköljningVi får många frågor angående hastighet när det kommer till såna här hygienprodukter. Dessa frågor kommer från alla slags människor, både män och kvinnor. Det de har gemensamt är att alla tycker att analsköljning inte är så sexigt när man kommit i stämning och att de vill ha det gjort så snabbt som möjligt så att de kan komma vidare till den roliga delen.

Svaret på frågan är enkelt: Ultimate Douche med munstycket som sprutar både uppåt och åt sidorna är den snabbaste lösningen.

Analrengöraren Ultimate Douche har en solid storlek – nämligen 160 ml. Jämför man med ovanstående modell från Ouch! så motsvarar det en storlek M.

Prismässigt så måste vi säga att det är “value for the money”-garanti hos California Exotics Ultimate Douche. Den kostar nämligen bara 109 kr. Ofta kan man få den på vår hemsida till under 50-lappen.

Har du fått nog av att läsa om produkterna? Sluta läs och köp den här!

 

Intim Dusche – Analsköljning med sexiga överraskningar

Intim Dusche i korta drag:dusche röt rengöringen

 • Tysk kvalitet och effektivitet
 • Billig “squeezer” i snygg, röd färg.
 • Två huvuden – ett till anal användning och en lite större till vaginal användning.

Köp intim Dusche här

Intim Dusche från tyska You2Toys är en mellanklassprodukt som ligger någonstans emellan de två som vi tidigare nämnt i guiden. Den är estetiskt sett finare än Ultimate Douche från California Exotics men får inte lika många stilpoäng som den snygga spetskandidaten från Ouch! Är den fångad däremellan? Eller kan den någonting som de andra inte kan?

Det korta svaret är “Ja” – det långa är lite mer komplicerat och kommer här nedan.

Intim Dusche är en produkt som blir använd till skoj lika mycket som till seriös rengöring. Den sprutar nämligen primärt åt sidorna och inte ut ur spetsen. Därmed saknar den lite rengöringseffekt. Å andra sidan har den ett extra huvud med som man kan använda för att rengöra sitt vaginala område med samtidigt som den stimulerar – huvudet är nämligen en liten smula större. Det kan sluta med att rengöringen blir en riktigt tillfredsställande upplevelse.

Intim DuscheOm man gillar stimulans på ovanstående sätt så är Intim Dusche den perfekta produkten. För det första är man ren när själva akten börjar och för det andra är man redan tänd från början.

De två huvuden till rengöraren är till anal respektive vaginal användning och därför ser de lite olika ut.

Det anala huvudet: Analhuvudet är 8 cm långt och 0,5-1 cm i diameter. Den har ett kulformat huvud där vattnet kan spruta ut. Detta ger inte bara bättre sprut men är också någonting som många gillar då spetsen påminner lite om en erigerad lem och därför kan ha en upphetsande effekt.

Det vaginala huvudet: Huvudet till den vaginala tvätten mäter 14 cm och är 1,2-2 cm i diameter. Längden motsvarar någorlunda vad en genomsnittlig svensk man presterar men är mindre i diameter. Detta är inte så konstigt då detta är en vaginaltvätt och inte en sprutdildo.

Intim Dusche blir ofta marknadsförd som en produkt primärt för kvinnor men det är inte hela sanningen. Det är sant att det oftast är kvinnor som har vaginor, men research visar att män kan gilla lite mer kropp i deras anala stimulans och därför passar denna bra även till män.

Intim Dusche är nog den “roligaste” analduschen på marknaden – och den kostar inte mer än 139 kr!

Fetish Fantasy Unisex Douche – Kinky analrengöring!12

Unisex Douche i korta drag:

 • Silikonmask inkluderad
 • Svart unisexmodell
 • Skapad av Pipedream – världens största sexleksaksfabrikant är garanti för kvalitet

Köp den här

Om du trodde att Ouch! var en garanti för produkter med hög kvalitet så har du inte mött Fetish Fantasy’s Unisex Douche från deras “Fantasy Elite”-serie.

Fantasy Elite-serien är en serie med produkter i professionell kvalitet. Här har de inte sparat på krutet. Kinky analrengöringProdukterna är tillverkade i Pipedreams “Elite Silikone”. De innehåller inte ftalater och “päronet” i produkten har medicinsk kvalitet.

Den här produkten för analsköljning kan därmed följa med i diskmaskinen så att du är 100% säker på att den är rengjord innan du ska använda den nästa gång.

Silikonmasken: Det medföljer en sexig silikonmask till den här analduschen. Den är för att Fetish Fantasy och Pipedream tycker det är viktigt att det ska vara kul att använda den här duschen. Det blir ju ännu sexigare om man tar bort synen. Det kan kännas lite extremt för många att göra rent sina privata delar och många vill hålla det just privat. Men det är viktigt att komma ihåg namnet på paketet: “Fetish Fantasy”. Denna analdusch handlar lika mycket om fantasier som att faktiskt få sina nedre regioner rengjorda.

Fetish Fantasy tillverkas av amerikanska Pipedream som är världens största tillverkare av sexleksaker. De har varit med i leken i många år och har därför en naturlig erfarenhet när det kommer till att göra kvalitetsprodukter. Deras serie Fantasy Elite vänder sig till dem som tycker att sex är roligt och inte vill tumma på kvaliteten på deras utrustning.

Tycker du också att sex är roligt och vill ha högkvalitativ utrustning? Köp din intimdusch här

Effektiv analrengöring för nybörjare = You2Toys Love shower till vaginal eller anal användning

analrengöring för nybörjareLove shower för analrengöring – i korta drag:

 • Effektiv analrengöring till bra pris.
 • Två huvuden, ett långt och ett kort

Är du trött på ineffektivitet? You2toys Love Shower kan köpas till sveriges bästa pris här

Love Shower är precis som Intim Dusche från tyska You2toys ett billigt märke där det är mer fokus på egenskaper än estetik. Det kan ses på deras förpackningar som ärligt talat ser ut som nåt som borde ha lämnats kvar på sjuttiotalet – på den tiden var sexleksaker lite snuskigare och sunkigare än nu.

Det som är bra med sjuttiotalslooken är att den kommer från ett märke som fanns med på sjuttiotalet. Det betyder att de har en hel del erfarenhet med att sälja produkter som denna.

rengöringLove shower kommer med två huvuden – ett kort och ett långt på 4 respektive 7 cm. Det korta huvudet är från producentens sida tilltänkt för analt bruk. Detta huvud utmärker sig genom att ha en spridd stråle som sprutar i en bred bukett.

Det andra huvudet är lite längre och strålen är mer koncentrerad för en välriktad upplevelse. Bägge delar är riktigt effektivt i förhållande till rengöring. Därför passar den bra för nybörjare. Produkten kommer med två huvuden så att man själv kan testa vad man tycker bäst om.

Det är värt att notera att ingen av huvudena som följer med är speciellt långa. Därför är den praktiska förmånen satt i fokus framför njutningsaspekten.

Love shower till analtvätt – köp den här

Analsköljning – generella tips och tricks

Analsköljning kan vara ett känsligt ämne. Det är inget man står och pratar om vid kaffemaskinen på jobbet…. eller på något annat ställe för den sakens skull.

Analsköljning

Därför har det varit viktigt för oss att inkludera lite tips i den här guiden.

Analtvätt i korta drag

 • Gå på toaletten och gör nummer 2. Ge dig själv god tid, ingen anledning att forcera det. Rengör dig utvändigt efteråt.
 • Ställ dig i duschen eller badkaret och fyll analduschen.
 • Stick försiktigt upp analduschen i rektum och pressa ut vattnet.
 • Du kan ganska säkert spruta två eller tre gånger innan tömningen. NOTERA – det är viktigt att du inte överfyller tarmen. Better safe than sorry!
 • Pressa ut vattnet igen – det är nu det är viktigt att du är i duschen eller i badkaret – det kommer att komma lite brunt med ut.
 • Upprepa efter behov.

Anus har den naturliga egenskapen att rengöra sig själv. Det finns massor av naturliga bakterier som har ett specifikt ändamål. Det här är ju ett ställe där det av och till kommer att passera avföring. Med det är det inte sagt att det inte kan sitta rester där. Det kan vara äckligt och en stor turn-off. Vi rekommenderar att man rengör sig själv både innan och efter sex.

Hur vet man när man är klar med analrengöringen?

 • Luktar vattnet som kommer ut? Då finns det mer där inne. Vattnet är mer eller mindre luktfritt när du är ren.
 • Det kommer nåt vitt/genomskinligt slem med ut i vattnet (som inte luktar) – detta betyder att du är klar med rengöringen.
 • Prutt – En prutt kan vara ett tecken på att du är klar med rengöringen.
 • Tomhet – det är möjligt att man känner sig tom när man är tom. Den här känslan blir lättare att identifiera ju mer man övar.
 • Rent vatten – om vattnet är rent efter analtvätt är du färdig.

Ovanstående frågor har vi fått svara på många gånger – därför har vi gjort den här listan för att besvara dem en gång för alla.

analrengöringen

OBS: Analsköljning

Det finns några saker du ska vara uppmärksam på vid analsköljning. Vi har utarbetat ännu en checklista för att göra dig säker på att allt är som det ska.Analsköljning

 • Väg dig! Det kan vara en fördel vid analrengöring att du väger dig innan och efter sköljningen. Du ska gärna väga någorlunda detsamma. Om du inte gör det kan det finnas kvar vatten där uppe.
 • Fiber! Ju mer fiber du äter desto lättare blir analsköljning.
 • Använd ljummet vatten. Kallt vatten kan ge magont- det är olika från person till person, men vissa kan tycka att det är riktigt obehagligt.
 • Din kropp är unik! Det finns inte två som liknar varandra och det ska du vara uppmärksam på. Prova dig fram lugnt och försiktigt.

 

Guides

jul 2017 winkwink.se

winkwinkse

En klassisk julklapp brukar vara en parfym, ett smycke, en resa eller kanske en bok. På winkwink.se har vi julklappar vibrerar och pulserar och som är mycket mer spännande att öppna. Under julen har vår försäljning ökat med hela 71% och det tyder på att svenskarna har större sexlust än vanligt!

Ända sedan Fifty Shades of Grey kom ut har svenskarna öppnat upp sig mer och mer för sexleksaker och bondage. Nu har de här produkterna äntligen krypit in under julgranen. En sexleksak har tidigare upplevts som någonting som endast är för singeltjejer, men marknaden har utvecklats och nu kan du hitta leksaker både för honom, henne och för paret.  Så skippa strumporna i år och köp någonting åt din partner som vibrerar! Varför inte ge din pojkvän ett onaniägg? Eller en stimulator till din flickvän?  Vi på Winkwink är stora förespråkare för sexiga och heta julklappar!

3 HETA JULTIPS

JULMYS

Efter en dag ute i snön kan du bjuda din kärlek på glöggmys framför brasan och ge honom eller henne en värmande massage med en massageolja som doftar av äpple och kanel. Massage är både skönt och intimt och en riktigt bra uppvärmning inför samlag. Slå av telefonerna och njut av ledigheten och av varandra med en upphetsande massage.

PastedGraphic-1

PARLEK

Om du letar efter en julklapp som både du och din partner kan njuta av så kan du slå på stort och köpa en parleksak. En parleksak är den perfekta ursäkten för att köpa en julklapp som du själv kan få njuta av! En leksak från We-Vibe är en riktigt bra idé och kommer göra er julledighet hetare än någonsin. Många av We-Vibes produkter är appstyrda vilket betyder att du och din partner kan fira jul på distans och fortfarande njuta av varandra. Skicka ut familjen i snön, lås dörren, tänd ljusen och ha ett intimt ögonblick med din partner trots att han eller hon är 100 mil bort!

PastedGraphic-2

EN HET JUL

Även om det är minusgrader ute så är det ingen ursäkt för att ta på sig fleecetröjan och långkalsongerna. Skippa dem i år och stanna inomhus. Köp ett set med sexiga underkläder till dig själv eller din partner! Röd är både julens och erotikens färg och därför är december den bästa tiden för sensuella underkläder. Du väljer själv hur mycket du vill avslöja – gillar du någonting som lämnar mycket åt fantasin eller är du kanske mer åt öppna underkläder? Ta en titt i vår underklädeskategori, vi har någonting för alla!

PastedGraphic-3

Julen kan lätt kännas stressig och intensiv så glöm inte att ta en paus för att njuta tillsammans med din partner.

God jul önskar Winkwink.se

Guides

19 fascinerande fakta om dig

couple

Det är klart att vi på Winkwink är intresserade av kroppen på grund av vårt arbetsområde. Vi tycker att den är fascinerande och här är alltså 19 olika fun facts om just kroppen. Låt oss komma igång! 

1) Hjärnans kapacitet motsvarar 4 terabyte på en hårddisk

2) Hela kraniet består av 29 olika ben

3) Nervimpulser färdas i 274 km/h

4) Hjärnan genererar fler elektriska impulser dagligen än alla iPhones i världen tillsammans

5) Medan du läser den här meningen har 50 000 celler i din kropp blivit utbytta mot nya

6) Kvinnors hjärtan slår fortare än mäns

7) Högerhänta lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta

8) Människans genomsnittliga andningsfrekvens är 1/3 högre på våren i jämförelse med hösten – kanske ligger det vårkänslor i luften?

9) När du rodnar rodnar din mage också.

10) Doften av banan och äpple kan hjälpa människor att gå ner i vikt

11) Om du lät ditt hår växa skulle det bli 725 km långt

12) Dina läppar är 100 gånger mer känsliga än dina fingertoppar – använd dem mer 😉

13) Parthenophobia är det latinska ordet för fobi för oskulder

14) Kvinnor blinkar i genomsnitt 2 gånger så mycket som män

15) En mycket passionerad kyss ger samma kemiska reaktion i kroppen som att hoppa fallskärm – det gör alltså inte någonting att du inte vågar (hoppa fallskärm alltså)

16) Personer med blå ögon är mer känsliga för smärta

17) Vi lägger i genomsnitt 2 veckor på att kyssas

18) Ögat kan skilja på 10 miljoner olika färger

19) Vi använder 17 muskler när vi ler och 43 när vi ser sura ut – onödigt att slösa muskelkraft på det

Tycker du om inlägget? – Dela det med en kompis! 🙂

Om du är intresserad av andra inlägg har finns det många fler att läsa här i bloggen – både inlägg som liknar detta och andra som är lite sexigare. Kolla in det!

Kram,

Winkwink.se

Guides

10 saker du inte visste om hennes orgasmer som du borde veta!

orgasme

Vi älskar alla orgasmer, men vad vet du egentligen om hennes orgasm? Här får du 10 facts!

Den genomsnittliga orgasmen varar 20 sekunder

En genomsnittlig orgasm är 20 sekunder lång men kan variera från allt mellan 4 – 44 sekunder.

klitoris

Att stöna gör det mer intensivt

Att stöna under sex hjälper till med att få orgasm och gör den mer kraftig då det skapar mer intensitet.

Hon är mer öppen efteråt

När hon når klimax utlöses oxytocin, ett lugnande “kärlekshormon”, och frigörs i hennes hjärna. Det gör att hon efteråt kommer känna sig trygg och ha lättare att öppna sig för dig.

Vissa positioner är bättre än andra

Självklart är alla olika, men enligt experter är cowgirl den ställning som ger störst chans för orgasm under sex.

Klitoris har runt 8000 nerver

Nästan 80% av alla kvinnor behöver klitorisstimulans för att nå klimax, så kom ihåg att fokusera på klitoris då den är den bästa vägen till stimulans och orgasmer.

sexfaktq

Glöm inte förspel!

Ju mer förspel desto bättre. Förspel ökar blodcirkulationen vilket gör din kropp mer känslig. Det tar cirka 10-20 minuter för den genomsnittliga kvinnan att uppnå maximal stimulans av klitoris, så det är bara att vara tålmodig.

Det är det bästa sättet att sporta på

Är du typen som hatar sport men älskar sex? Ja, då kanske sex är din sport? Det är i alla fall ett av de mest hälsosamma sätten att bränna kalorier och få upp pulsen på.

sex

Få henne att slappna av – det är ett måste

Det är viktigt att hon slappnar av och känner sig bekväm. Om inte kan ni försöka i flera timmar utan framgång. Ge det tid, ät en god middag och ha det trevligt.

Orgasmer blir bättre med åldern

Så kom ihåg att det bara blir bättre ju fler orgasmer du får genom livet.

Kram,

Winkwink.se

 

 

Guides

Guide till bättre semestersex

sea

Vi på Winwink älskar sommaren, och även om vädret inte varit så somrigt som det skulle kunna vara finns det som tur är massor av andra saker att göra – till exempel resa ut i världen med din partner eller hitta en het sommarflirt som kan göra din semester ännu hetare – vem vet!

Här kommer en liten guide som kan göra din semester ännu sexigare:

Bagaget

Vad packar du när du ska iväg? Bikini, pengar, pass, prevention, solskydd? Det beror helt på vart du ska, men om du tar med en vibrator, masturbator eller liknande så rekommenderar vi att du packar det i ditt incheckade bagage – alltså inte i handbagaget då det kan sluta med en pinsam situation, till exempel en vibrerande väska i säkerhetskontrollen. Kom ihåg att om du packar glidmedel så får det inte vara mer än 100-200 ml (beroende på vilket bolag du reser med) och ska packas i en separat påse i handbagaget. Om du är osäker rekommenderar vi att du packar det i ditt incheckade bagage. Om du bara har handbagage så kan du köpa en minivibrator som liknar ett läppstift eller någonting annat och ta eventuellt ut batterierna innan du går igenom säkerhetskontrollen så att den inte sätter igång när du minst anar det. Se till att packa prevention också så att du slipper ta reda på vad kondomer heter på spanska. Ett sexigt underklädesset är också ett måste i bagaget.

Hotellet

Det är någonting speciellt med hotell. Vi vet inte om det är de rena, vita lakanen, den stora sängen eller room service som gör det, men hotell kan locka fram lekhumöret hos de flesta. Har du packat ordentligt är också hotellet det bästa stället att flasha dina sexiga underkläder för din partner eller testa nya leksaker då stämningen oftast är rätt sexig. Kolla av med din partner innan ni åker så att ni båda är på samma våglängd. Om du inte har en partner men en semesterflirt så är hotell perfekt. Ni är anonyma och kan utforska era fantasier tillsammans – ni vet bägge två att det bara handlar om en natt eller några dagar tillsammans, så varför inte få ut det mesta av det? Kom ihåg kondomer, dem har vi ju redan packat ner, eller hur?

Offentlighet

Tanken på en het strandtur är pirrig och kan ofta bli till verklighet med en sexig bartender eller din partner. Var uppmärksam på att det i vissa länder är olagligt och straffbart att ha sex offentligt, så kolla eventuellt upp reglerna innan du ger dig ut på heta strandäventyr. Respektera också att det kan finnas människor som tror på andra religioner, barn eller andra människor som inte är på samma humör som ni är. Vatikanen kanske inte är det bästa stället för detta. Om ni är på ett härligt ställe, en fin strand i mörkret så kan det också vara jättepirrigt att veta att ni är där tillsammans och att ni kanske kan bli upptäckta. Det kan ge fantastiskt semestersex!

Hemma

Semestersex är ju inte bara för dig som är ute och reser, du kan absolut njuta av en het omgång därhemma. Speciellt när vädret inte passar utomhusaktiviteter. Då kan ni passa på att värma varandra under täcket. Nu när ni äntligen är lediga från vardagen så kan ni lägga tiden på att njuta av varandra och leta fram passionen. Köp till exempel en av våra sexiga nyheter eller hitta nåt på vår sommarrea. Vi är säkra på att det finns någonting där som kan ge er en riktigt skön semester, oavsett var ni firar den.

Se hela vår summer sale och spara upp till 70% på massor av dina favoritprodukter

Kram,

Winkwink.se