Guides

SVERIGES NYA ROMANTISKA BOX

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Idag ska vi prata om L’AMOURBOX.

blogg2Vi på Winkwink älskar överraskningar i alla färger och former. Det var kärleken för överraskningar i samband med vår breda kunskap inom sexleksaksvärlden som födde idén till L’AMOURBOX. Vi ville skapa ett sätt att kunna dela överraskningar med er som skulle kunna framkalla glädje och leenden hos dig och din partner.

Poängen med L’AMOURBOX är att du och din partner ska kunna njuta av nya och spännande, romantiska produkter tillsammans utan att behöva välja själva. Ni kommer att få saker som ni helt säkert vet att ni kommer gilla och andra saker som ni aldrig hade trott att ni skulle gilla. Tillsammans kan ni upptäcka nya produkter och nya sätt att vara tillsammans på!

blogg1L’AMOURBOX öppnade i Danmark i december och blev snabbt riktigt populärt. Vi tyckte dock att det var lite orättvist att svenskarna inte skulle få ta del av den här fantastiska boxen som danskarna tyckte om så mycket. Därför öppnade vi upp för L’AMOURBOX i Sverige i juni. Hittills har vi fått riktigt mycket bra kritik från er! Svenskarna älskar L’AMOURBOX och vi älskar Sverige!

L’AMOURBOX är alltså en box med hemligt innehåll som vi skickar hem till er varannan månad. Boxarna innehåller en blandning av sexleksaker, hjälpmedel såsom kondomer, glidmedel eller lustcreme, underkläder eller andra sexiga och romantiska produkter. Varannan månad kommer en box hem till dig fylld med noggrant utvalda produkter som alltid har ett värde som överstiger 800 kronor. För boxen betalar du endast 299 kr varannan månad! Det är en riktigt bra deal om du vill få ny inspiration till förhållandet och gillar att bli överraskad eller överraska din partner.

blogg3Varje box har ett tema som boxen följer. Tidigare boxar har haft teman såsom Summer Lovin’, Spring Temptations, Fifty Shades of Valentines och Romantic Christmas. I varje box finns produkter som på något sätt matchar temat och skapar en röd tråd. På bilden ovan kan ni se boxen “The Essentials” som innehåller ett slags startkit med must haves som vi tycker att alla behöver ha tillgängligt i sovrummet.

Ni kan välja mellan att bara köpa några enstaka boxar eller att vara prenumerant så att du automatiskt får hem en box så fort den kommit ut!

Ni kan läsa mer om oss och om konceptet på e-handel.se

http://www.ehandel.se/E-handlarens-nya-box-for-vuxna-tar-steget-over-sundet,12695.html

Vi hoppas att ni tycker att L’AMOURBOX låter spännande! Vi kan lova er att ni inte kommer ångra er när ni väl öppnat er första box!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar