Doft & feromoner

Doft & feromoner

Filter

Märken
Pris
Sortera
Discount
Sort by

Vi rekommenderar

descending position

Namn A-Z

Namn Z-A

Billigast pris (lågt till högt)

Dyrast pris (hög till låg)

Äldsta

Senast inkommet

Minimala besparingar

Största besparingarna

ascending bestsellers

Mest populära

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Biggest Saving ascending
_key: saving

Biggest Saving descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
Shunga - Lovebath Sensual Lotus 650 g
259,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Doft & Feromon – Ultimat förförelse

Står du i en situation där du behöver vara så förförande som det överhuvudtaget är möjligt? Då rekommenderar vi här på Winkwink.se att du tar dig en titt bland våra erotiska dofter och feromoner. Feromoner är dofter som vi avger när vi dras till varandra. Dessa är naturliga, närmast djuriska doftspår som du nu kan få på flaska så att du kan förföra vem som helst. När vi känner doften av feromoner kommer vi uppleva en naturlig, djurisk dragning till personen som doften kommer från. Det är någonting som vår biologi bestämmer. Du kommer verka naturligt mer tilldragande om du använder en feromondoft i förbindelse med din förförelse. 

I vår sexshop hittar du flera olika varianter som kommer ge dig en erotisk, förförande doft som kommer göra dig extremt tilldragande. Upplev förändringen och din nya dragningskraft. 

Hos Winkwink har vi allt inom sexigt lingerie och sexleksaker. Vi är experter på sex och samlag och allt som hör därtill. Vi kan ge goda råd och vägledning till att få ett bättre sexliv med sexleksaker. Om du har en fråga eller behov av hjälp för att hitta den rätta produkten kan du med fördel kontakta vår kundservice via mail eller telefon. Vi svarar på alla frågor 100% diskret och professionellt.

Tack!