Easy Rider

Det finns inga produkter i den här kategorin ännu

Fantastiska onaniprodukter - Easy Rider Masturbatorer

Här på Winkwink har vi ett riktigt stort utbud av onaniprodukter för män från en rad olika märken, och dessutom i olika storlekar och varianter. Vi har bland annat ett stort utbud av Shots Toys Easy Rider Onaniprodukter. Easy Rider skiljer sig från andra masturbatorer genom att den är enkel att ha med sig på såväl semestern som jobbresan. Vår sexshop har dessutom flera olika utgåvor av Easy Rider. Du hittar exempelvis många olika konstgjorda vaginor, anus och oralseximitationer. Dessutom har Shots Toys väldigt konkurrenskraftiga priser, utan att på något sätt gå på kompromiss med kvaliteten. När du köper en onaniprodukt från Easy Rider kan du känna dig säker på att du får en kvalitetsmasturbator, vare sig den består av mjukt silikon eller cyber skin (real feel-material). Alla Shots Toys Easy Rider-modeller är vattentäta och fria från ftalater.

En klar favorit är Shots Toys - Cold Easy Rider Oral Masturbator. Modellen är konstruerad för att både kunna stimulera dig varmt och kallt och kan också skapa ett vakum runt penis som stimulerar dig oerhört intensivt och realistiskt.

Masturbatorerna från Shots Toys har en struktur som gör det möjligt att justera sugstyrkan och hur tight du vill att stimuleringen ska upplevas. I det stora hela får du en fantastisk masturbator till ett överkomligt pris. Det följer även med lite glidmedel när du köper en produkt från Easy Rider. Vi rekommenderar dock att du köper till lite extra glidmedel och dessutom någon form av sexleksaksrengöring.

Tack!