Godisunderkläder

Filter

Färg
Märken
Storlek
Pris
Sortera
Discount
Sort by

Vi rekommenderar

descending position

Namn A-Z

Namn Z-A

Billigast pris (lågt till högt)

Dyrast pris (hög till låg)

Äldsta

Senast inkommet

Minimala besparingar

Största besparingarna

ascending bestsellers

Mest populära

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Biggest Saving ascending
_key: saving

Biggest Saving descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
Voulez-vous... Ätbart Kroppspuder m. Bärsmak
179,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Voulez-vous... Ätbart Kroppspuder m. Vaniljsmak
149,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

YESforLOV - Love box m. massageolie, kropsmaling, pirringsfjer og elskovsgel
359,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Vad är de tillverkade av?

Det säger ju nästan sig själv att godisunderkläder är tillverkade av godis. Vår godisstring och BH är tillverkade av sockerpärlor, precis som dem som satt på halsbanden när vi var små. Är du inte ett fan av sockerpärlor kan du också få produkter med choklad - vem gillar inte choklad? Chokladen kan du smörja in din partner med så att hen kommer smaka choklad. Mums! Vi vill dock varna för att dessa produkter kan innehålla spår av nötter i fall att du är allergisk. Läs alltid instruktionerna!
Om du tycker bättre om fruktsmak kan vi även hjälpa dig med det. Vi har oljor med hallon-, jordgubb- och körsbärssmak. Vi har till och med en med en blandning av jordgubb/champagne om du gillar sånt. Som du hör så finns det många olika möjligheter och därför är det bara att komma igång och se vilken smak du föredrar. 

Varför underkläder av godis?

Är det första gången du stöter på termen godisunderkläder? Eller har du hört det förut? Underkläder av godis är på framfart och kombinerar de två saker vi människor ÄLSKAR - godis och sex! Livet stora glädjeämnen enligt oss. Vi äter gärna godis flera gånger i veckan och detsamma gäller sex. Genom att använda godisunderkläder kan du njuta av bägge delar samtidigt - what's not to like? Men varför ska du välja godisunderkläder och inte bara vanligt godis? Att kombinera godis och sex måste upplevas. Det är en helt ny värld och ett helt nytt område. Genom att kombinera godis och sex kan du få din partner upphetsad samtidigt som du själv får äta godis och bli upphetsad av att höra din partner. Ska du välja godisunderkläder, body paint av choklad eller ätbar massageolja med fruktsmak? Det är upp till dig. Testa dig fram och hitta just den smak du tycker bäst om på din partners kropp. Varför inte testa godisunderkläder? Det är gott och härligt både för dig och din partner. En av fördelarna med underkläder av godis kontra vanliga underkläder är att de inte behöver tvättas. Du slipper alltså tvättmaskinen! När du ätit klart är det bara att slänga det som finns kvar.

 

Vem tillverkar underkläder av godis?

På Winkwink har vi godis-bhar och godisstring från Candy Posing Pouch i alla regnbågens färger. De finns också med hjärtan på. Det finns någonting för alla oavsett om du är kvinna eller man. Föredrar du choklad och body paint? Då har Shunga tillverkar den perfekta produkten för dig. Till denna kommer en pensel så att det blir lätt för dig att applicera det på din eller din partners kropp. Den doftar choklad och tillfredsställer ditt sötsug! JOYdivision har skapat värmande massageoljor med fruktsmak. Du kan få både hallon-, jordgubb- och körsbärssmak. En sexig massageolja som inte känns kladdig utan ger en skön, behaglig värme i hela kroppen. Den hjälper till med att skapa den perfekta stämningen för den perfekta massagen med din partner. Den är perfekt till en kväll där du ska skämma bort din pojkvän, flickvän, man eller fru. Lick-it är också med i leken och har skapat en ätbar massageolja som smakar jordgubbar. De har också skapat en till dig som tycker om att blanda alkohol, sex och frukt - den här oljan smakar jordgubbar och champagne och är en perfekt produkt till förspelet. Om du vill vara oemotståndlig för din partner så rekommenderar vi att du testar produkterna från Voulez-vous. Här finns ätbara kroppspuder med bärsmak. Det är bara att applicera och vänta på att din partner ska kasta sig över dig. Den här produkten finns också med vaniljsmak. Låt din partner gå på upptäcksfärd och dofta och slicka sig hela vägen över din välförberedda kropp. 

Hur känns det att ha på sig?

Det är en fråga du säkert kommer att ställa dig själv innan du sätter på dig såna här underkläder. Vi kan lova att det inte kommer kännas obehagligt, tvärt emot! Det kan vara en fantastisk känsla, lite som om du inte alls har underkläder på dig. Total frihet! Vem har inte som barn drömt om att ha på sig kläder gjorda av godis? Ända sedan vi hörde historien om Hans och Greta och kakhuset har vi drömt om att ALLT ska vara gjort av godis! Nu får du möjlighet för att ha på dig både BH:ar och stringtrosor gjorda av godis och inte nog med det! Du kan till och med få oljor du kan äta. Vår dröm om att kunna äta allt kommer nu att gå i uppfyllelse. Ingen tid att förspilla, beställ ett par och börja äta och reta din partner!

Ska jag tvätta mig efter att jag använt massageoljan?

Att använda massageolja med smak är precis som att använda vanlig massageolja. Du behöver därför inte vara nervös över att du ska skada din hud eller liknande. Produkterna är inte skadliga på något sätt. Vi rekommenderar dock att du, oavsett vilken produkt du väljer, läser igenom bruksanvisningen. På det sättet får du ut mest möjligt av produkten. 

Vi vill också nämna igen att några av produkterna kan innehålla spår av nötter. Om du är allergisk så rekommenderar vi inte att du använder de produkterna. 

Winkwink, här är ett litet tips

När du köper underkläder av godis kan det betala sig att köpa lite ätbar massageolja också. Detta ger en extra bra upplevelse med en massa smaksvariationer som ni sent kommer glömma!

Kontakta oss

Har du några frågor angående din nya produkt är du välkommen att kontakta vår kundservice. Vi står klara att hjälpa dig om du har några frågor angående våra godisunderkläder eller andra produkter. Vårt samtal är självklart fördomsfritt och professionellt. När du beställer en produkt hos oss ser vi till att det bara är du som vet vad du beställt. Vi hoppas att du får stort nöje med din nya produkt. Lite godis om dagen är bra för magen! På Winkwink har vi 1-2 dagars frakt och fri frakt om du köper för över 600 kr. Vi levererar 100% diskret och ger full returrätt på dina varor om du inte är nöjd. 

Vi hoppas att du får stort nöje med dina nya ätbara underkläder och din massageolja!

Godisunderkläder

Är du sötsugen och längtar efter socker? Om du är sugen på godis måste du testa vårt slags godis. Det är inte bara på halloween du får äta godis, vi tycker att du får äta godis när som helst, året runt. Vi på Winkwink har gjort det roligare för dig och din partner att njuta av sötsaker samtidigt som ni njuter av varandra. Kolla in vårt stora urval av ätbara underkläder och testa dem hemma i sovrummet där ni verkligen kan reta varandra och få varandra upphetsade. Underkläder av godis blir vanligare och vanligare i hemmen och fler och fler tycker att det känns spännande och intressant att testa nya och annorlunda saker i sexlivet. Det är många som köper lördagsgodis och tittar på film i helgen, så om det är lördag och din partner är sötsugen så ger vi dig här en rolig, sexig och inte minst SÖT idé till hur du kan krydda din myskväll. Om lördag inte är din godiskväll så kan underkläderna också användas andra dagar. Det är bara fantasin som sätter gränser. 

Godisunderkläder är bra, men när du ätit dem är det slut. Då är det bara att fylla upp förrådet igen. 

De här produkterna kommer helt klart att ge dig ett leende på läpparna på fler sätt än ett. Godisunderkläder är ätbara vilket betyder att du och din partner kan göra precis vad ni vill med dem. Bara fantasin sätter gränser!

Vad är de tillverkade av?

Det säger ju nästan sig själv att godisunderkläder är tillverkade av godis. Vår godisstring och BH är tillverkade av sockerpärlor, precis som dem som satt på halsbanden när vi var små. Är du inte ett fan av sockerpärlor kan du också få produkter med choklad - vem gillar inte choklad? Chokladen kan du smörja in din partner med så att hen kommer smaka choklad. Mums! Vi vill dock varna för att dessa produkter kan innehålla spår av nötter i fall att du är allergisk. Läs alltid instruktionerna!
Om du tycker bättre om fruktsmak kan vi även hjälpa dig med det. Vi har oljor med hallon-, jordgubb- och körsbärssmak. Vi har till och med en med en blandning av jordgubb/champagne om du gillar sånt. Som du hör så finns det många olika möjligheter och därför är det bara att komma igång och se vilken smak du föredrar. 

Varför underkläder av godis?

Är det första gången du stöter på termen godisunderkläder? Eller har du hört det förut? Underkläder av godis är på framfart och kombinerar de två saker vi människor ÄLSKAR - godis och sex! Livet stora glädjeämnen enligt oss. Vi äter gärna godis flera gånger i veckan och detsamma gäller sex. Genom att använda godisunderkläder kan du njuta av bägge delar samtidigt - what's not to like? Men varför ska du välja godisunderkläder och inte bara vanligt godis? Att kombinera godis och sex måste upplevas. Det är en helt ny värld och ett helt nytt område. Genom att kombinera godis och sex kan du få din partner upphetsad samtidigt som du själv får äta godis och bli upphetsad av att höra din partner. Ska du välja godisunderkläder, body paint av choklad eller ätbar massageolja med fruktsmak? Det är upp till dig. Testa dig fram och hitta just den smak du tycker bäst om på din partners kropp. Varför inte testa godisunderkläder? Det är gott och härligt både för dig och din partner. En av fördelarna med underkläder av godis kontra vanliga underkläder är att de inte behöver tvättas. Du slipper alltså tvättmaskinen! När du ätit klart är det bara att slänga det som finns kvar.

 

Vem tillverkar underkläder av godis?

På Winkwink har vi godis-bhar och godisstring från Candy Posing Pouch i alla regnbågens färger. De finns också med hjärtan på. Det finns någonting för alla oavsett om du är kvinna eller man. Föredrar du choklad och body paint? Då har Shunga tillverkar den perfekta produkten för dig. Till denna kommer en pensel så att det blir lätt för dig att applicera det på din eller din partners kropp. Den doftar choklad och tillfredsställer ditt sötsug! JOYdivision har skapat värmande massageoljor med fruktsmak. Du kan få både hallon-, jordgubb- och körsbärssmak. En sexig massageolja som inte känns kladdig utan ger en skön, behaglig värme i hela kroppen. Den hjälper till med att skapa den perfekta stämningen för den perfekta massagen med din partner. Den är perfekt till en kväll där du ska skämma bort din pojkvän, flickvän, man eller fru. Lick-it är också med i leken och har skapat en ätbar massageolja som smakar jordgubbar. De har också skapat en till dig som tycker om att blanda alkohol, sex och frukt - den här oljan smakar jordgubbar och champagne och är en perfekt produkt till förspelet. Om du vill vara oemotståndlig för din partner så rekommenderar vi att du testar produkterna från Voulez-vous. Här finns ätbara kroppspuder med bärsmak. Det är bara att applicera och vänta på att din partner ska kasta sig över dig. Den här produkten finns också med vaniljsmak. Låt din partner gå på upptäcksfärd och dofta och slicka sig hela vägen över din välförberedda kropp. 

Hur känns det att ha på sig?

Det är en fråga du säkert kommer att ställa dig själv innan du sätter på dig såna här underkläder. Vi kan lova att det inte kommer kännas obehagligt, tvärt emot! Det kan vara en fantastisk känsla, lite som om du inte alls har underkläder på dig. Total frihet! Vem har inte som barn drömt om att ha på sig kläder gjorda av godis? Ända sedan vi hörde historien om Hans och Greta och kakhuset har vi drömt om att ALLT ska vara gjort av godis! Nu får du möjlighet för att ha på dig både BH:ar och stringtrosor gjorda av godis och inte nog med det! Du kan till och med få oljor du kan äta. Vår dröm om att kunna äta allt kommer nu att gå i uppfyllelse. Ingen tid att förspilla, beställ ett par och börja äta och reta din partner!

Ska jag tvätta mig efter att jag använt massageoljan?

Att använda massageolja med smak är precis som att använda vanlig massageolja. Du behöver därför inte vara nervös över att du ska skada din hud eller liknande. Produkterna är inte skadliga på något sätt. Vi rekommenderar dock att du, oavsett vilken produkt du väljer, läser igenom bruksanvisningen. På det sättet får du ut mest möjligt av produkten. 

Vi vill också nämna igen att några av produkterna kan innehålla spår av nötter. Om du är allergisk så rekommenderar vi inte att du använder de produkterna. 

Winkwink, här är ett litet tips

När du köper underkläder av godis kan det betala sig att köpa lite ätbar massageolja också. Detta ger en extra bra upplevelse med en massa smaksvariationer som ni sent kommer glömma!

Kontakta oss

Har du några frågor angående din nya produkt är du välkommen att kontakta vår kundservice. Vi står klara att hjälpa dig om du har några frågor angående våra godisunderkläder eller andra produkter. Vårt samtal är självklart fördomsfritt och professionellt. När du beställer en produkt hos oss ser vi till att det bara är du som vet vad du beställt. Vi hoppas att du får stort nöje med din nya produkt. Lite godis om dagen är bra för magen! På Winkwink har vi 1-2 dagars frakt och fri frakt om du köper för över 600 kr. Vi levererar 100% diskret och ger full returrätt på dina varor om du inte är nöjd. 

Vi hoppas att du får stort nöje med dina nya ätbara underkläder och din massageolja!

Tack!