GUIDER


Här hittar du en översikt över våra olika guider gällande vibratorerdildospocket pussy och onaniprodukter och analleksaker. I våra guider kan du läsa om vilka sexleksaker som vi rekommenderar till just dig och dina behov. Det kan ofta vara svårt att hitta rätt i djungeln bland sexleksaker - speciellt om du är ny när det kommer till användningen av anala sexleksaker, vibratorer, bäckenbottenskulor och allt därtill. Det är just därför som vi på Winkwink har tagit fram en rad olika guider som kan komma nytta både om du är nybörjare, men också om du är på jakt efter tips och tricks kring hur man använder olika sorters produkter.

Våra guider låter dig inspireras för att kunna använda dina nya sexleksaker och underkläder på helt nya sätt. Du hittar exempelvis en fullständig storleksguide över våra underkläder som passar perfekt då du tvivlar på vilken storlek som passar just dig och din kropp. Det finns även många olika guider som vägleder dig fram till de bästa produkterna - vare sig det handlar om vibratorer eller analpluggar. Våra guider finns alltid till hjälp då du känner dig förvirrad eller vill skaffa dig mer kunskap.

Vi publicerar löpande fler guider, så att du alltid kan vara 100 % säker på att du får helt rätt produkter för dina behov, när du handlar om sexleksaker eller sexiga underkläder . Om du har önskemål eller förslag på guider eller tips och tricks är du välkommen att skriva till oss på kundservice@winkwink.se.

 

   

   

 

Här är andra spännande guides och artiklar du bör läsa:

Butt plug - En komplett guide

Bäckenbottenkulor - En guide till köp och användning

SM-utrustning - En guide till utrustning

Lite text om uppblåsabara Lolitadockor