Knipkulor

Knipkulor

Filter

Färg
Märken
Pris
Sortera
Discount
Sort by

Vi rekommenderar

descending position

Namn A-Z

Namn Z-A

Billigast pris (lågt till högt)

Dyrast pris (hög till låg)

Äldsta

Senast inkommet

Minimala besparingar

Största besparingarna

ascending bestsellers

Mest populära

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Biggest Saving ascending
_key: saving

Biggest Saving descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
-23%
Sale
We-Vibe - Bloom Vibrerade Knipkulor i silikon m. app

Regular Price: 1 149,00 kr

Special Price: 889,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-17%
Sale
Fifty Shades of Grey - Tighten and Tense Knipkulor

Regular Price: 229,00 kr

Special Price: 189,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

B Swish - Bfit Classic Knipkulor duo i Svart för Bäckenbottenträning
179,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-27%
Sale
Dorcel - Venus Balls kärlekskulor i silikon

Regular Price: 259,00 kr

Special Price: 189,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-15%
Sale
Love to Love - Cherry Love duoballs kärlekskulor formade som körsbär

Regular Price: 259,00 kr

Special Price: 219,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Bad Kitty - Tunga kärlekskulor i metall
169,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Heavy Beads – Tung analkedja med 4 metallkulor
289,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-12%
Sale
Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Knipkulor i silver

Regular Price: 329,00 kr

Special Price: 289,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-29%
Sale
LELO Luna Beads – Mini Knipkulor

Regular Price: 559,00 kr

Special Price: 399,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

-16%
Sale
Fun Factory - Smartball Duo Knipkulor till bäckenbottenträning TESTVINNARE

Regular Price: 309,00 kr

Special Price: 259,00 kr

Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Bäckenbottenskulor ger ett bättre sexliv

På Winkwink rekommenderar vi bland annat Knipkulor från Fun Factory, LELO och Je Joue. Två av våra bäst säljande är Fun Factory Smartball Duo Knipkulor och LELO Luna Beads Knipkulor. Vi rekommenderar att de flesta kvinnor införskaffar en eller flera knipkulor efter exempelvis en graviditet då det är ett extremt sätt att träna upp bäckenbotten på. Vi har fått veta från våra kunder att 9 utav 10 upplever bättre orgasmer efter att ha tränat med knipkulor, eller så kallade bäckenbottenskulor. Vi har också kulor för analt bruk som du kan hitta här i kategorin.

Knipkulor har en lite blandad historia och man är inte helt säker på var de kommer ifrån ursprungligen. Man vet dock att en form av knipkulor användes enligt en gammal kinesisk tradition som har kopplingar till tantrarörelsen i Indien. Knipkulor består ofta av flera stycken kulor i exempelvis marmor som var ihåliga för att få plats med den kula som roterar i takt med kroppens rörelser. Kulorna är ihopsatta med ett "snöre" och kan ha många olika former och utseende, men de har alla gemensamt att de både ska förse användaren med njutning och samtidigt trana upp bäckenbottensmuskulaturen. Knipkulor rekommenderas av en rad gynekologor och barnmoskor världen över.

Den roterande kuleffekten får bäckenbotten till att göra naturliga knipövningar som på så sätt skapar en spänning i den nedre muskulaturen, vilket är mycket mer effektivt än tradtionella knipövningar. Många kvinnor upplever problem med sitt underliv efter graviditet och födsel, vilket i sin tur kan ha en negativ inverkan på sexlivet men också orsaka inkontinens. Bäckenbottenskulor kan på så sätt styrka underlivet och förebygga de problem som kan uppstå i samband med en födsel. Dessutom kan kulorna träna upp kvinnans muskulatur i underlivet vilket gör samlaget upplevs "tightare" för mannen, samtidigt som kvinnan får mer njutning och längre och bättre orgasmer. Det finns därför ingenting negativt med att använda sig av knipkulor, även om nu inte har genomgått en förlossning.

Så hittar du rätt knipkulor

I vår sexshop säljer vi ett brett utbud av knipkulor / bäckenbottenskulor i flera olika storlekar, tyngder, material, former och med olika funktion. Knipkulor är väldigt olika och det kan variera väldigt mycket från kvinna till kvinna vilken sort som passar bäst. Därför har vi på Winkwink tagit fram en knipkuleguide som kan ge dig viktig information och en överblick när du står inför ditt val.

Vi rekommendar oftast knipkulor som består av två stycken kulor då det här ger en bättre effekt och du snabbt lär dig hur man använder den här typen av bäckenbottenskulor, även om du nu är nybörjare. Är du helt ny på området kan det vara en smart idé att inte börja alltför tungt och därför köpa ett par kulor som väger mellan 60-100 gram. Vikten på dina knipkulor har en stor betydelse för om ditt underliv klarar av till att "hålla" dem kvar. Kulorna kan nämligen åka ut om din bäckenbotten inte är tillräckligt stark och tränad, men ha tålamod - det kommer den nog snart att bli! Du behöver inte känna dig rädd för att kulorna skulle "försvinna" upp i dig då de har en viss vikt som gör att tyngdkraften alltid kommer att dra dem mot jorden. De flesta bäckenbottenskulor består av två kulor som sitter ihop med ett snöre som gör dem enklare att hanskas med. För de lite mer erfarna har vi också knipkulor i den ursprungliga stilen som inte hänger ihop med ett snöre som man kan dra ut dem med - vilket då gör de svårare att få ut. Men så länge som du slappnar av och eventuellt använder ett finger ska de nog åka ut utan problem med hjälp av tyngdkraften.

Såhär använder du dig av ett par Knipkulor

Du kan läsa en utförlig och detaljerad guide om bäckenbottenskulor, typer och hur de ska användas i vår knipkuleguide. Vi vill dock gärna förklara lite kort hur du använder dig av ett par knipkulor härunder, för att du inte ska behöva leta allt för länge efter den information som du är på jakt efter.

Innan användning av både sexleksaker och knipkulor är det viktigt att du rengör kulorna noggrant - speciellt om det är första gången som du använder dem. Det här gäller såklart också andra typer av sexleksaker. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du också införskaffat ett bra vattenbaserat glidmedel för att införingen ska bli så behaglig som möjlig. Du ska dock inte använda dig av allt för stor mängd - särskilt inte om du använder dig av de originala knipkulorna utan snöre. När du för in kulorona är det viktigt att du slappnar av i underlivet. När kulorna är cirka 2-3 cm upp kan du börja dra ihop din underlivsmuskulatur. Håll därefter musklerna spända i några sekunder, varefter du slappnar av. Du kan nu också börja gå runt lite och känna hur det känns.

För många kvinnor stiger sexlusten redan då de små kulorna börjar röra sig och sätter igång nervsignaler till och från underlivet. Om kulorna faller ut då du reser dig upp ska du inte bli nervös - det händer alla och det är bara att börja om från början. Ett tips kan vara att börja i liggande tillstånd och därefter resa sig upp. I vår guide kan du läsa många fler råd om hur du använder dig av dina knipkulor.

På Winkwink behandlar vi alla förfrågningar 100% professionellt och diskret, och du kan därför känna dig trygg när du kontaktar oss om du har ytterligare frågor om knipkulor. Vi delar ALDRIG information med tredje part och du kan känna dig trygg i sällskapet av vår kompetenta kundtjänst. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg som kund hos oss. Därför får du alltid fri frakt, professionell och diskret service och anonym behandling av både leverans och banktranskationer när du handlar på Winkwink.se.

Vi hoppas att du kan hitta det du letar efter här på Winkwink.se - Sveriges bästa sexshop med ett brett sortiment av sexleksaker och sexiga underkläder från bland annat märken som Cottelli Collection, Leg Avenue Shirley Of Hollywood och många fler.

Kvinna - Träna ditt underliv med Knipkulor

… som även brukar kallas för bäckenbottenskulor. Träningen kan vara vägen till bättre sex med högre känslosamhet och sexlust. Knipkulor förstärker din bäckenbotten och kan på så sätt ge dig mer intensiva och starkare orgasmer, bättre sex och bidra till många andra positiva effekter. Det har speciellt en positiv effekt då du precis har genomgått en förlossning. Att använda sig av knipkulor är även stimulerande för många då de består av en liten kula inuti en annan kula som kommer att rulla rundt inne i dig och på så sätt stimulera dig. Kulans rörelse får automatisk din bäckenbotten att dra ihop sig då det känns som att kulan ska falla ut och ger en träning som är 10 gånger så effektiv som vanliga knipövningar. Genom att regelbundet träna upp din bäckenbotten kan du få mer intensiva orgasmer och dessutom förebygga inkontinens efter förlossning. Bland våra guider hittar du bland annat en guide som beskriver hur du för in kulorna och använder dig av dem. Under varje specifik produkt framgår det också vem de passar till. Till nybörjare och kvinnor som har en tillbakaliggande eller avlägsnad livmoder rekommenderar vi att starta med en kula.

Bäckenbottenskulor ger ett bättre sexliv

På Winkwink rekommenderar vi bland annat Knipkulor från Fun Factory, LELO och Je Joue. Två av våra bäst säljande är Fun Factory Smartball Duo Knipkulor och LELO Luna Beads Knipkulor. Vi rekommenderar att de flesta kvinnor införskaffar en eller flera knipkulor efter exempelvis en graviditet då det är ett extremt sätt att träna upp bäckenbotten på. Vi har fått veta från våra kunder att 9 utav 10 upplever bättre orgasmer efter att ha tränat med knipkulor, eller så kallade bäckenbottenskulor. Vi har också kulor för analt bruk som du kan hitta här i kategorin.

Knipkulor har en lite blandad historia och man är inte helt säker på var de kommer ifrån ursprungligen. Man vet dock att en form av knipkulor användes enligt en gammal kinesisk tradition som har kopplingar till tantrarörelsen i Indien. Knipkulor består ofta av flera stycken kulor i exempelvis marmor som var ihåliga för att få plats med den kula som roterar i takt med kroppens rörelser. Kulorna är ihopsatta med ett "snöre" och kan ha många olika former och utseende, men de har alla gemensamt att de både ska förse användaren med njutning och samtidigt trana upp bäckenbottensmuskulaturen. Knipkulor rekommenderas av en rad gynekologor och barnmoskor världen över.

Den roterande kuleffekten får bäckenbotten till att göra naturliga knipövningar som på så sätt skapar en spänning i den nedre muskulaturen, vilket är mycket mer effektivt än tradtionella knipövningar. Många kvinnor upplever problem med sitt underliv efter graviditet och födsel, vilket i sin tur kan ha en negativ inverkan på sexlivet men också orsaka inkontinens. Bäckenbottenskulor kan på så sätt styrka underlivet och förebygga de problem som kan uppstå i samband med en födsel. Dessutom kan kulorna träna upp kvinnans muskulatur i underlivet vilket gör samlaget upplevs "tightare" för mannen, samtidigt som kvinnan får mer njutning och längre och bättre orgasmer. Det finns därför ingenting negativt med att använda sig av knipkulor, även om nu inte har genomgått en förlossning.

Så hittar du rätt knipkulor

I vår sexshop säljer vi ett brett utbud av knipkulor / bäckenbottenskulor i flera olika storlekar, tyngder, material, former och med olika funktion. Knipkulor är väldigt olika och det kan variera väldigt mycket från kvinna till kvinna vilken sort som passar bäst. Därför har vi på Winkwink tagit fram en knipkuleguide som kan ge dig viktig information och en överblick när du står inför ditt val.

Vi rekommendar oftast knipkulor som består av två stycken kulor då det här ger en bättre effekt och du snabbt lär dig hur man använder den här typen av bäckenbottenskulor, även om du nu är nybörjare. Är du helt ny på området kan det vara en smart idé att inte börja alltför tungt och därför köpa ett par kulor som väger mellan 60-100 gram. Vikten på dina knipkulor har en stor betydelse för om ditt underliv klarar av till att "hålla" dem kvar. Kulorna kan nämligen åka ut om din bäckenbotten inte är tillräckligt stark och tränad, men ha tålamod - det kommer den nog snart att bli! Du behöver inte känna dig rädd för att kulorna skulle "försvinna" upp i dig då de har en viss vikt som gör att tyngdkraften alltid kommer att dra dem mot jorden. De flesta bäckenbottenskulor består av två kulor som sitter ihop med ett snöre som gör dem enklare att hanskas med. För de lite mer erfarna har vi också knipkulor i den ursprungliga stilen som inte hänger ihop med ett snöre som man kan dra ut dem med - vilket då gör de svårare att få ut. Men så länge som du slappnar av och eventuellt använder ett finger ska de nog åka ut utan problem med hjälp av tyngdkraften.

Såhär använder du dig av ett par Knipkulor

Du kan läsa en utförlig och detaljerad guide om bäckenbottenskulor, typer och hur de ska användas i vår knipkuleguide. Vi vill dock gärna förklara lite kort hur du använder dig av ett par knipkulor härunder, för att du inte ska behöva leta allt för länge efter den information som du är på jakt efter.

Innan användning av både sexleksaker och knipkulor är det viktigt att du rengör kulorna noggrant - speciellt om det är första gången som du använder dem. Det här gäller såklart också andra typer av sexleksaker. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du också införskaffat ett bra vattenbaserat glidmedel för att införingen ska bli så behaglig som möjlig. Du ska dock inte använda dig av allt för stor mängd - särskilt inte om du använder dig av de originala knipkulorna utan snöre. När du för in kulorona är det viktigt att du slappnar av i underlivet. När kulorna är cirka 2-3 cm upp kan du börja dra ihop din underlivsmuskulatur. Håll därefter musklerna spända i några sekunder, varefter du slappnar av. Du kan nu också börja gå runt lite och känna hur det känns.

För många kvinnor stiger sexlusten redan då de små kulorna börjar röra sig och sätter igång nervsignaler till och från underlivet. Om kulorna faller ut då du reser dig upp ska du inte bli nervös - det händer alla och det är bara att börja om från början. Ett tips kan vara att börja i liggande tillstånd och därefter resa sig upp. I vår guide kan du läsa många fler råd om hur du använder dig av dina knipkulor.

På Winkwink behandlar vi alla förfrågningar 100% professionellt och diskret, och du kan därför känna dig trygg när du kontaktar oss om du har ytterligare frågor om knipkulor. Vi delar ALDRIG information med tredje part och du kan känna dig trygg i sällskapet av vår kompetenta kundtjänst. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg som kund hos oss. Därför får du alltid fri frakt, professionell och diskret service och anonym behandling av både leverans och banktranskationer när du handlar på Winkwink.se.

Vi hoppas att du kan hitta det du letar efter här på Winkwink.se - Sveriges bästa sexshop med ett brett sortiment av sexleksaker och sexiga underkläder från bland annat märken som Cottelli Collection, Leg Avenue Shirley Of Hollywood och många fler.

Tack!