Kontakta oss

Är du osäker på något, eller har du frågor, ris eller ros, så är du mer än välkommen att kontakta oss eller titta förbi vår kundservice sida. Vi försöker att vara så tillgängliga som möjligt, så att du aldrig känner dig ensam med dina frågor.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Telefon

Du kan på vardagar kontakta oss på telefon 0406-922 401. Vi försöker att svara telefonen varje gång den ringer mellan klockan 12:30-15:30 Måndag till Fredag, så står vi redo med svar på dina frågor.

NB: Mellan jul och nyår (den 27:e december till 1:a januari) är telefonen avstängd, men du är alltid välkommen att skriva mail till oss. Vi svarar så snabbt vi kan. 

Elektroniskt

Du kan alltid kontakta oss på mail kundservice@winkwink.se. Vi eftersträvar att svara på dina mail inom 3 timmar Måndag till Fredag. Har du frågor om din order är det enklast om du upplyser ditt ordernummer i mailet så att vi enkelt kan hitta din order i vårt system.

Sociala medier

Winkwink.se är aktiva på de flesta sociala medier, som vi försöker att besöka varje dag. Du kan därför också alltid kontakta oss på till exempel Facebook, där vi regelbundet håller ett öga på med kommentarer och meddelanden.

Om du har frågor om din order så ha alltid ditt ordernummer klart så att vi kan svara på de flesta frågor med en gång!

Precis här Använd kontaktformuläret här under så skickar du ett mail direkt till vår kundservice.

Skicka ett meddelande

* Måste fyllas i