Köpvillkor

Hemsidan www.winkwink.se drivs av firman:

K.H. ApS  Org. nr: DK29822891

TELEFON 0406-922 401, Nørrebrogade 18B, 1.tv. 8000 Aarhus

Var uppmärksam på att denna adressen inte är vår returadress och du kan inte heller hämta eller betala för varor på denna eller andra adresser. Denna butik finns bara online!

Produktinformation:

På Winkwink.se anges varans viktigaste egenskaper, för ytterligare information eller frågor om befintlig information vänligen skicka ett mail till Winkwink.se via kundservice@winkwink.se eller kontakta oss per telefon.

Priser:

Alla priser är dagspriser och endast giltiga på dagen för beställning. Priserna kan ändras löpande. Köparen kommer att faktureras för det pris som råder på dagen för beställningen. Alla priser visas inkl. moms och i svenska kronor (SEK).

Erbjudanden gäller endast under en begränsad period och kan efter periodens slut inte användas, om inte annat överenskommits. Tidsfrist för erbjudandet kommer ofta framgå i samband med erbjudandet. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Beställning:

Ditt köp är först bindande när du har mottagit en orderbekräftelse från oss via mail. Vi drar först pengar från ditt betalningskort när ditt paket har lämnat vårt lager.

Om du inte mottager en orderbekräftelse kan det bero på att du har angivit en felaktig mailadress och hör du inte från oss ombedes du vänligen kontakta oss så snart som möjligt för att säkerställa att ditt köp behandlas korrekt.

Betaling:

På Winkwink.se kan du betala med Klarna Checkout där du kan betala med VISA, Mastercard och faktura. Betalningen går genom en säker förbindelse (SSL) så all data är krypterad. Winkwink.se kan aldrig se alla dina kontouppgifter. Vi skickar inte girokort pr. efterkrav.

Pengarna dras först från köparens kort när paketet har skickats.

Winkwink.se betalar alla avgifter som kan förekomma i samband med kortbetalning.

I samband med återföring av pengar vid reklamation och retur är det endast möjligt att få återfört pengarna samma väg som de blev betalda.

Var uppmärksam på att om vi sätter tillbaka pengarna till ett Mastercard eller Visa Electron kan det gå upp till 28 dagar innan du kan se pengarna på ditt konto - det har med Mastercard och Visa Electron att göra och därför ingenting vi kan göra något åt. Är du osäker så kontakta din bank. 

Reklamation:

Om din produkt är defekt så ger vi självklart 24 månaders reklamationsrätt enligt köplagen. Kontakta ALLTID oss innan du skickar iväg din reklamation till oss och ange ditt ordernummer.

Reklamation gäller om produkten har en defekt som inte orsakats av slitage, missbruk eller dåligt underhåll.

Se mer om reklamation här

Persondata

Inga personuppgifter som registreras på Winkwink.se överförs, säljs eller görs tillgängliga för en tredje part. All information lagras säkert och är endast tillgänglig för betrodda medarbetare på Winkwink.se.

I samband med beställning hos winkwink.se godkänner du att vi får kontakta dig i samband med behandlingen av din order. Vi skickar endast erbjudanden och nyheter om du under beställningen har godkänt det. Vi kommer inte kontakta dig ytterligare efter behandlingen av din order är slutförd såvida du inte har godkänt det.

Ångerrätt

Ångrar du ditt köp? Vi har alltid 100 dagars returrätt efter att köpet är genomfört. Kom ihåg att ALLTID kontakta oss innan du skickar något i retur och ange ditt ordernummer. Du kan använda en ångerrätts formulär som du kan hämta här eller så kan du informera oss via mail eller telefon att du önskar att returnera din vara.

Efter att du informerat oss att du vill returnera din vara har du ytterligare 14 dagar utöver returrätts perioden för att skicka tillbaka din retur.

För att du kan kräva din ångerrätt, ska följande krav vara uppfyllda:

- Produkten är i samma skick som när du fick den.
- Vid öppnad förpackning bortfaller returrätten på ALLA intima produkter, eftersom de då har tappat hela sitt värde.

- En bra regel att komma ihåg: Skulle du köpa den produkten du skickar tillbaka? Om nej, så är det stor sannolikhet för att vi inte kommer att ta den i retur.

Tänk på att du får prova icke-intima kläder såsom klänningar och korsetter, så länge du inte skadar förpackningen eller produkten. Du får Inte öppna och prova intimt lingerie, såsom g-string, alla set som inkluderar g-string, body, strumpor och strumpbyxor, catsuits och alla produkter i latex, läder och lack. Provas och öppnade dessa förfaller din returrätt. 

OBS: Enligt den nya konsumentköplagen pr 13 juni 2014 är det kundens ansvar att varan ankommer säkert och oskadd till oss innan returrätten har utlöpt.

Se mer om regler för returrätt här

© Copyright

Allt innehåll (text, bilder mm.) och rättigheter på winkwink.se, samt alla sidor som ägs av K.H. ApS får inte kopieres eller på andra sätt plagieras utan tillåtelse. Se mer om vår copyright 

Hemsidan www.winkwink.se drivs av firman:

K.H. ApS  CVR nr: DK29822891

TELEFON +45 50 50 95 70, Nørrebrogade 18B, 1.tv. 8000 Aarhus

Var uppmärksam på att denna adressen inte är vår returadress och du kan inte heller hämta eller betala för varor på denna eller andra adresser. Denna butik finns bara online!