Magic Wands

Magic Wands

Filter

Färg
Märken
Pris
Sortera
Discount
Sort by

Vi rekommenderar

descending position

Namn A-Z

Namn Z-A

Billigast pris (lågt till högt)

Dyrast pris (hög till låg)

Äldsta

Senast inkommet

Minimala besparingar

Största besparingarna

ascending bestsellers

Mest populära

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Biggest Saving ascending
_key: saving

Biggest Saving descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
Bodi Spa - Wonder wand trådbunden massage wand - Rosa
489,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

L'AMOURBOX - Årets julegaveide
299,00 kr
Sæt på ønskeseddel

Tillgänglig

Magic Wand Vibrator

Om du inte ännu stiftat bekantskap med en Magic Wand så är det dags nu. Magic Wands är några av de mest kraftfulla vibratorerna på marknanden - med orgasmgaranti! Det går inte att förneka att en av de mest revolutionerande sexleksakerna har slagit ner på marknaden med "vålsamma skakningar". Man behöver inte vara rädd för att Magic Wand ska vara för våldsam. Det kommer för de flesta att finnas möjligheter för att välja en så pass låg nivå att till och med nybörjarna kan vara med. Om du köper en Magic Wand kan du vara säker på att att du kommer att få en ny bästa vän. 

Wand - eller trollstav på svenska är en beskrivning av formen och effekten av den här magiska, erotiska sexleksaken. Med en wand kan du trolla dig själv till sensuella ställen som du inte hade förväntat dig. Kanske har du testat andra produkter förut, kanske inte, men en sak är säker: det finns ingen risk för att du blir besviken. Vi har här på sidan valt ut de bästa av de bästa och ser till att du inte väljer fel. Du kan vara säker på att du får ett fantastiskt verktyg för att ge dig själv långa, sköna och djupa orgasmer oavsett vilken wand du köper. Utan att överdriva kan vi säga att det här är en av de absolut bästa produkterna som skapats för kvinnlig onani. Dessutom har en wand riktigt många olika möjligheter. 

 

Få din välkomstkod på 10% nu!

Tack!

Gäller inte utförsäljning, presentkort samt produkter från LELO, Fun Factory, Kiiroo och We-Vibe. Minimumbeloppet är 199 kr. Koden kan inte användas tillsammans med andra koder. När du anmäler dig accepterar du att du kommer motta exklusiva erbjudanden, information om trender och personliga rekommendationer via email. Du kan alltid avanmäla dig igen.