Sexleksaker
Underkläder
Apotek
Fetish
Märken

Märken

Bara de bästa märkena hos Winkwink

I vår märkeskategori kan du hitta alla våra superfeta märken. Vi har bland annat Lelo från Sverige, Fun Factory från Tyskland, We Vibe från Kanada, Je Joue från England och många fler. Både high end och några lite mer budgetvänliga märken. Vissa med sexleksaker och andra med underkläder, det finns lite av allt möjligt. Det kommer också dyka upp märken löpandes här så det är ett bra ställe att kolla in och du letar efter nya spännande märken. 

Här kan du se alla märken på Winkwink.se. Alla märken är noga utvalda och har bra beskrivningar så att du kan vara säker på att hitta ett märke som passar perfekt till dina behov. Alla produkter i vår sexshop är kvalitetstestade och står bakom säkerheten och kvaliteten på alla produkter vi säljer. Därför kan du köpa sexleksaker och underkläder hos Winkwink, 100% säkert och 100% diskret. Vi har alla favoritmärken och oavsett om du vill ha en vibrator, en anal sexleksak, sexiga underkläder eller en masturbator så har vi det ledande märket inom just den kategorin. Det betyder både märken till budgetpris och de stora bästsäljarna från de exklusiva märkena så som LELO, Fun Factory och Fleshlight. Våra bästsäljande märken är Fun Factory, Lelo, We Vibe, Fleshlight och 50 Shades of Grey. Alla märken lever upp till sitt rytke om att vara de bästa på marknaden. Vi säljer också budgetvänliga märken så som You2Toys och andra som tillverkar sexleksaker till priser som alla kan ha råd med. Hos Winkwink.se försöker vi hela tiden få nya märken, så om du tycker att vi saknar någonting i vårt sortiment är du välkommen att kontakta oss då vi alltid är öppna för nya och spännande märken som kan höra vårt sortiment ännu större.

Lelo

Lelo är ett svenskt lyxmärke som har vunnit många priser för otroligt härligt sexleksaker som de flesta skulle tycka om. De är så snygga att de ofta liknar designprodukter som skulle kunna ligga framme som dekoration. Men de är mera än det. De er vältestade produkter av högsta kvalitet med fantastiska vibrationer. Speciellt Lyla 2 parvibrator är otroligt populär då den kan styras via fjärrkontroll. 

Fun Factory

Fun Factory är ett tyskt märke som existerat sedan 1996 och har ända sedan starten tillverkat fantastiska sexleksaker som gjort att många fått upp ögonen för det tyska märket. Alla deras produkter blir producerade i tyskland under bra förhållanden, så det är inte är något billigt skräp, utan högkvalitativa produkter. Deras vibrator Stubby för kvinnor är en bästsäljare då den har ett förnuftigt pris och samtidigt uppfyller många behov hos de flesta kvinnorna som letar efter en bra nybörjarvibrator. 

We Vibe

We Vibe gör produkter till par som vill hetta upp deras sexliv. De flesta produkterna kan nämligen användas samtidigt som han är inne i henne och gör att man kan få hela paketet samtidigt. Det gör det spännande för par som inte riktigt får ut 100% av sex. Värt att kolla in!

Fleshlight

Fleshlight är den ultimata produkten för män som vill ha en bra onaniprodukt. De flesta av deras produkter är stöpta efter porrstjärnor och det har ett härligt material som gör att upplevelsen blir mycket äkta och skön. Det är helt klart värt att tänka över att skaffa en egen pocket pussyJe Joue

Je Joue är ett engelskt lyxmärke för sexleksaker. De är kända för deras fantastiska knipkulor men också för Fifi och Umo som har en innovativ design som gör att vibrationerna känns extra bra. De har vunnit priser för deras goda kroppsrespons. Knipkulor är mycket viktigt så att både du och din partner kan få bästa möjliga strama känsla med massor av nöje. 

Bad Kitty

Bad Kitty tillverkar primärt handbojor, piskor och liknande sexleksaker som är perfekta till ett förspel med dominans. De ser bra ut och kvaliteten är riktigt hög. Det finns också många andra produkter så som vibroägg och andra sexleksaker som också är riktigt bra. Generellt är produkterna billiga men det betyder inte att de känns billiga. 

You2Toys

You2toys är vår lite billigare serie med sexleksaker. De har t. ex. dildos och vibratorer. De är riktigt bra men samtidigt till ett lågt pris, så du får mycket för pengarna om du köper leksaker från YouToys. Urvalet är stort så att du kan hitta en produkt där både färg, storlek och funktion passar dina behov och önskningar. Det hoppas vi i alla fall!

LateX

LateX är vår underklädesserie med latexprodukter. Märket är kända för hög kvalitet som sitter riktigt bra, så om du gillar latex ska du kolla in detta. De har både trosor, set och annat. Vi tycker att urvalet är bra och vi hoppas att du kan hitta någonting du gillar!

Cottelli Collection

Cottelli Collection är ett av våra underklädesmärken. Catsuits, set, bh:ar, trosor, kostymer och mycket mer. Vi har både små och stora storlekar. Det finns utmanande stilar men också neutrala.