Om Winkwink.se

VAD ÄR WINKWINK.SE?

Vi är Winkwink och vi öppnade i december 2013. Vi är en av Skandinaviens ledande sexbutiker och vi älskar sexleksaker och sexiga underkläder så pass mycket att vi har inte mindre än 5000 olika produkter i utbudet. Vi säljer allt från budgetvänliga sexleksaker för nybörjare till de mer avancerade produkterna som passar erfarna användare. Vi har några av de största märkena inom sexleksaker, bland annat LELO, Fun Factory, We Vibe, Fifty Shades of Grey och FLESHLIGHT. Vi har alla olika slags sexleksaker och sexiga underkläder för varje tillfälle. 

Våra märken och produkter är noga utvalda genom olika användartest. På det sättet säkrar vi att du alltid får en produkt som är noga testad och samtidigt är helt rätt för dig när du handlar hos oss. För oss är det viktigt att du får en bra upplevelse hos oss och vi lägger stor vikt vid att lyssna på våra kunder och användares behov och gör vårt bästa för att tillmötesgå dem. Hos oss finns inga dumma frågor och du ska känna dig helt säker, trygg och bra behandlad när du lämnar vår hemsida. Utöver det är det viktigt för oss att vi inte ser ut som en porrsida då vi anser att det varken är pinsamt, extremt eller ovanligt att köpa sexiga underkläder och sexleksaker.

Vi på Winkwink.se tycker att det är viktigt med säker betalning, diskret leverans och bra kundservice. Du kan alltid kontakta oss om du har problem med produkterna, hemsidan eller med din leverans. Alla betalningar går genom en säker SSL-förbindelse och vi kommer inte - och kan inte - dela personlig information till en tredjehand.  

 

 

Varför namnet Winkwink?

När vi skulle hitta ett namn kom vi på mer än 100 olika konstiga, roliga, knäppa och sexiga namn. Till sist kom vi fram till ett namn som både fångar intresset och betyder någonting. Winkwink är en flirtig blink med ögonen och låter sexigt samtidigt som det står för någonting som vi representerar. 

Vad skiljer oss från våra konkurrenter?

På Winkwink fokuserar vi på kvalitet vilket enligt oss är en bristvara hos många internetbutiker som säljer sexleksaker. Därför vill vi utveckla branschen genom att fokusera på kvalitet framför stora kvantiteter av dåliga produkter som du bara kan använda en gång. Vi sätter kunden i centrum och skapar ett rum som gör det lätt, säkert och roligt att köpa sexiga produkter. Vi vill ge alla våra besökare en bra upplevelse från början till slut och vill guida dig genom den djungel som sexbranschen kan vara - speciellt för nybörjare eller förstagångsköpare. 

På Winkwink älskar vi våra kunder. Därför strävar vi efter att erbjuda den bra kundservice och ge dig den vägledning du behöver. För att uppnå detta har vi gjort det lätt att kontakta oss både via telefon och mail. 

Utöver det har vi fasta och stabila leveranspriser. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och är säkra på att vi menar det när vi säger att ditt paket levereras med 100% diskretion. Oasvett om du köper för 50 kr eller för 5000 kr finns det en leveransmöjlighet som inte kostar för mycket och som är 100% diskret. 

Vi ser fram emot att se dig här på sidan och önskar dig en bra upplevelse. 

Vårt mål

Vårt mål är att bli en av de ledande aktörerna inom branschen med ett brett urval av högkvalitativa sexleksaker och underkläder, extraordinär service och nära relation till våra kunder.

 Miljøvenlig Pakning

Vår vision

Vår vision är att bli en av de ledande aktörerna inom sexleksaker och underkläder i Europa.

 

Våra värden

Ambition & Passion: Vi använder vår talang, olika färdigheter och passion för att uppnå vårt mål.

Anställda: Vi respekterar och värdesätter våra medarbetares kulturella skillnader och anser att det ger extra kant till verksamheten.

Kunder: Vi placerar våra kunder i hjärtat av vårt företag och försöker ständigt att överstiga deras förväntningar.

 

Kontorsadress:

Scandia Trading ApS

Cvr. 33952414

Risbrigvej 10

86330 Padborg

Danmark.

OBS: Var uppmärksam på att det här är en onlinebutik och att du därför inte kan hämta produkter eller köpa direkt från vårt kontor.