Om Winkwink.se

VAD ÄR WINKWINK.SE?

Vi är Winkwink och vi öppnade i december 2013. Vi är en av Skandinaviens ledande sexbutiker och vi älskar sexleksaker och sexiga underkläder så pass mycket att vi har inte mindre än 5000 olika produkter i utbudet. Vi säljer allt från budgetvänliga sexleksaker för nybörjare till de mer avancerade produkterna som passar erfarna användare. Vi har några av de största märkena inom sexleksaker, bland annat LELO, Fun Factory, We Vibe, Fifty Shades of Grey och FLESHLIGHT. Vi har alla olika slags sexleksaker och sexiga underkläder för varje tillfälle. 

Våra märken och produkter är noga utvalda genom olika användartest. På det sättet säkrar vi att du alltid får en produkt som är noga testad och samtidigt är helt rätt för dig när du handlar hos oss. För oss är det viktigt att du får en bra upplevelse hos oss och vi lägger stor vikt vid att lyssna på våra kunder och användares behov och gör vårt bästa för att tillmötesgå dem. Hos oss finns inga dumma frågor och du ska känna dig helt säker, trygg och bra behandlad när du lämnar vår hemsida. Utöver det är det viktigt för oss att vi inte ser ut som en porrsida då vi anser att det varken är pinsamt, extremt eller ovanligt att köpa sexiga underkläder och sexleksaker.

Vi på Winkwink.se tycker att det är viktigt med säker betalning, diskret leverans och bra kundservice. Du kan alltid kontakta oss om du har problem med produkterna, hemsidan eller med din leverans. Alla betalningar går genom en säker SSL-förbindelse och vi kommer inte - och kan inte - dela personlig information till en tredjehand.  

 

 

 

 

Kristoffer
VD

Kristoffer är grundaren av Winkwink och är VD med ansvar för Winkwinks utveckling. Kristoffer har under de senaste 10 åren varit verksam som entreprenör. 

Varför starta just en firma med sexleksaker och sexiga underkläder?
Ja, det var lite av en slump, men jag älskar att arbeta med det och det är lite mer spännande än att sälja strumpor ;) 

Vad är annorlunda med att vara VD för en sexshop? 
Det roligaste är nog när någon frågar vad jag arbetar med och sedan vad som säljer bäst och vad jag testat från shoppen. Det kan leda till ganska roliga samtal!

Min favoritprodukt? 
Det måste vara TENGA  Eggs - Easy Beat Onaniägg. Den perfekta produkten för män som vill ha någonting som är diskret, billigt och lätt. De har också en fet design! ;) 

 

  
 

   

 

Jeanne
Inköpsansvarig

Jeanne väljer ut Winkwinks sortiment och är ansvarig för de senaste och bästa produkterna. Hon tar pulsen på de nya trenderna både innanför gränserna och i utlandet. 

Svenskarna uppfattar Frankrike som kärlekens land. Som fransyska måste du veta om det är sant eller inte?
Det är inte helt sant. Fransmän är kanske lite mer romantiska, men svenskarna är mer öppna runt sex och med att experimentera med sexleksaker. Fransmän är lite mer traditionella och föredrar att hålla det "naturligt", så vi kan nog alla lära oss av varandra ;)

Vilken är den galnaste produkten du köpt in och sålt på Winkwink?
Det låter kanske inte så galet, men när vi fick in första omgången av vårt eget Winkwink glidmedel så fick vi 2000 st direkt in på kontoret. Det var glidmedel överallt, det såg rätt galet ut! :) 

Min favoritprodukt?  
Det är helt klart Womanizer PRO W500! Jag är fascinerad av den nya och moderna teknologin och stimuatorns funktioner. Det är en produkt som fortsätter överraska - den fungerar så bra!

 

  
 

 

 

Lukas
Webbutvecklare

Lukas är ansvarig för den tekniska utvecklingen av Winkwink.se som bland annat består av nya funktioner både i shoppen och i maskinrummet så att vi kan erbjuda ännu bättre service.

Vad var din första reaktion när du var på arbetsintervju hos Winkwink?
Jag visste faktiskt inte att det var just sexleksaker som såldes så jag blev rätt överraskad och lite blyg när jag kom till arbetsintervjun. Jag är ju utvecklare så jag kollade inte så mycket på vad det var, men hur jag skulle kunna utveckla - så det blev lite utav en överraskning!

 

  

 

 

 

 

 

Adam
Webbutvecklare

Adam arbetar både som webbutvecklare för frontend och designer. Genom hans förmågor hjälper han till med att skapa visuellt material till Winkwink.se. 

Sexleksaker och webbutveckling låter intressant. Är det inte en konstig blandning? 
Det är rätt unikt att som webbutvecklare ha ett normalt nördigt skrivbord med datorer och precis brevid ha en hög med sexleksaker. Det ger mig ofta ett leende på läpparna och ger en bra start på en underhållande dag :)

 

 

 

 

 

 

  

Ben
Webbutvecklare

Ben arbetar som webbutvecklare av frontend. Han är ansvarig för användarvänligheten på Winkwink.se och för att funktionaliteten är på topp. 

Nämn ett fun fact om att arbeta på Winkwink
Kontrasten. Vi är uppdelade i en avdelning för utveckling och en för marketing och hos oss är soundtracket till vårt kontor "klick klick klick" från tangentborden medan det hos marketing är allt från Tupac till den senaste latinomusiken på högsta volym. Det är lite av en kontrast :) 

 

 

 

  

 

 

  

Mikkel
Marknadsföring

Mikkel är ansvarig för en del av vår marknadsföring online. Hans utbildning och erfarenhet med online marknadsföring gör att han idag kan skapa innehåll som är både tilltalande och fungerar optimalt. 

Nämn ett fun fact om dig själv!
"Swag" och kål. Bägge två är saker jag sätter pris på att säga och äta dagligen. Ja, det är en lite konstig mix, men vem bryr sig? ;) SWAG.

 

 


  

 

 

 

Catalina
Marketing Chef & Designer

Catalina är ansvarig för det mesta av vår design online och offline. Hon skapar våra visuella element, bilder och vårt marknadsföringsmaterial. 

Nämn ett fun fact om dig själv
Jag älskar att designa, men ibland kan det vara svårt att hitta bra balans. Hur visar man egentligen upp en dildo på ett bra och elegant sätt? Det kan vara svårt med sexleksaker och speciellt om de är av den realistiska sorten. 

Min favoritprodukt?  
Smart Ball är min favorit. Det är ett superbra sätt att stärka bäckenbotten och få bättre orgasmer på.

 
 

 

 

 

 

Benjamin
Marknadsföring

Benjamin är ansvarig för vår SEO (sökmotoroptimering) så att vi alltid är lätta att hitta i alla sökmotorer. Benjamin studerar Statsvetenskap. 

Statsvetenskap och sexleksaker är rätt långt ifrån varandra. Kan du hitta någon likhet?
Det är rätt långt ifrån varandra, så det är verkligen en stor kontrast från att sitta och läsa i böckerna till att sitta på jobbet och skriva en artikel om sexleksaker.

Min favoritprodukt?   
Jag gillar Pamela Anderson, så det måste nog vara den uppblåsbara Pamela Anderson-docka som vi säljer. Den är kul att ge till vänner som skämt ;)

 

 

  

  

  

Stine
Kundservice

Stine är ansvarig för vår kundservice. Det är henne du får tag på om du har frågor till din order eller om du är osäker på vad som passar dig. 

Vilket är det sötaste samtalet du fått på kundservice?
En gång fick jag ett samtal från en man som ville köpa någonting fint till sin flickvän. Han letade efter någonting helt perfekt men var osäker på vilken storlek och vilken modell. Det slutade med en lång korrenspondens fram och tillbaka under tre veckor med olika förslag. Efteråt fick jag ett mail med ett stort tack för hjälpen där han skrev att det hade blivit succé! Jättegulligt!

Min favoritprodukt? 
Det måste vara Screaming O Penisring. Den fungerar riktigt bra för bägge parter. Det är inte för intet som den är en bestseller. 

 

 

 

     

Anna
Textförfattare

Anna är textförfattare och ansvarig för textarbetet på Winkwinks hemsida som primärt består av produktbeskrivningar och guides. Med erfarenhet från branschen sedan 2012 har hon bra koll på vad svenskarna tycker är viktigt och vad de vill veta. 

Fun fact om dig?
Jag valde att avsluta min master i Teknoantropologi med att skriva en uppsats om We-Vibe och sexleksaker för par under titeln "Intimate Sensory Technology in Long Distance Relationships". Så lite av en sexnörd är jag ju ;) 

Min favoritprodukt? 
Det måste vara We-Vibes parprodukter. De var ju helt galna när de kom ut. De har verkligen ändrat sättet man använder sexleksaker på och är perfekta om man är i ett långdistansförhållande och saknar sin partner. Jag är ett stort fan av We Vibe Unite!

 

 

 

 

 

 

Mirko
Marketing assistent

Mirko är ansvarig för produktbeskrivningar på Winkwink. Han håller koll på att all information på Winkwink är uppdaterad och av högsta kvalitet. 

Nämn ett fun fact om dig 
När jag började arbeta på Winkwink blev jag nyfiken på produkterna och testade under de första par månaderna mer än 10 olika produkter ;)

Min favoritprodukt?  
Det måste vara Jenna Haze Fleshlight. Det är ju inte någon hemlighet att vi män känner till många porrstjärnor och jag måste erkänna att Jenna Haze är min favorit. Det är ett smart koncept.

 

 

 

 

  

Michael

Praktikant

Michael läser digital konceptutveckling och är också praktikant på Winkwink. Michael har en examen i e-commerce och hans arbetsuppgifter består bland annat av SEO, intern linkbuilding och on- och offpage SEO.

Nämn ett fun fact om dig själv!

Michael är en tidigare professionell handbollsspelare och har bland annat spelat mot danska Mikkel Hansen!

Vilken är din favoritprodukt?

"Min favoritprodukt måste nog vara FLESHLIGHT – Lady Lager sex-in-a-can. Den är lätt att ha med i handbollsväskan och liknar en ölburk!”

 

 

 

 

 

Yuki
Logistik

Yuki är en av tjejerna som hjälper till på lagret. Yuki ser till att dina produkter blir packade ordentligt och diskret och skickas iväg i tid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varför namnet Winkwink?

När vi skulle hitta ett namn kom vi på mer än 100 olika konstiga, roliga, knäppa och sexiga namn. Till sist kom vi fram till ett namn som både fångar intresset och betyder någonting. Winkwink är en flirtig blink med ögonen och låter sexigt samtidigt som det står för någonting som vi representerar. 

Vad skiljer oss från våra konkurrenter?

På Winkwink fokuserar vi på kvalitet vilket enligt oss är en bristvara hos många internetbutiker som säljer sexleksaker. Därför vill vi utveckla branschen genom att fokusera på kvalitet framför stora kvantiteter av dåliga produkter som du bara kan använda en gång. Vi sätter kunden i centrum och skapar ett rum som gör det lätt, säkert och roligt att köpa sexiga produkter. Vi vill ge alla våra besökare en bra upplevelse från början till slut och vill guida dig genom den djungel som sexbranschen kan vara - speciellt för nybörjare eller förstagångsköpare. 

På Winkwink älskar vi våra kunder. Därför strävar vi efter att erbjuda den bra kundservice och ge dig den vägledning du behöver. För att uppnå detta har vi gjort det lätt att kontakta oss både via telefon och mail. 

Utöver det har vi fasta och stabila leveranspriser. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och är säkra på att vi menar det när vi säger att ditt paket levereras med 100% diskretion. Oasvett om du köper för 50 kr eller för 5000 kr finns det en leveransmöjlighet som inte kostar för mycket och som är 100% diskret. 

Vi ser fram emot att se dig här på sidan och önskar dig en bra upplevelse. 

Vårt mål

Vårt mål är att bli en av de ledande aktörerna inom branschen med ett brett urval av högkvalitativa sexleksaker och underkläder, extraordinär service och nära relation till våra kunder.

 Miljøvenlig Pakning

Vår vision

Vår vision är att bli en av de ledande aktörerna inom sexleksaker och underkläder i Europa.

 

Våra värden

Ambition & Passion: Vi använder vår talang, olika färdigheter och passion för att uppnå vårt mål.

Anställda: Vi respekterar och värdesätter våra medarbetares kulturella skillnader och anser att det ger extra kant till verksamheten.

Kunder: Vi placerar våra kunder i hjärtat av vårt företag och försöker ständigt att överstiga deras förväntningar.

 

Kontorsadress:

K.H. ApS

Cvr. 29822891

Nørrebrogade 18B, 1.tv.

8000 Aarhus

Danmark.

OBS: Var uppmärksam på att det här är en onlinebutik och att du därför inte kan hämta produkter eller köpa direkt från vårt kontor.