Vill du bli samarbetspartner med Sveriges bästa sexshop?

På Winkwink är vi alltid på jakt efter nya och starka samarbetspartner. Genom vårt partnerprogram har du som bloggare, nyhetsmedia, hemsida o.s.v. möjlighet att bli en del av Winkwink och tjäna upp till 20 % i provision. Vi är alltid intresserade av spännande och långsiktiga samarbeten av olika slag. Här nedanför kan du läsa vidare om varför du borde inleda ett samarbete med oss.

Partnerprogram

 

Gratis registrering:
Registrera dig redan nu på, Euroads, TradetrackerAdrecord, eller DoubleNet
Välj mellan ett stort utbud av reklammaterial som passar just din hemsida
Tjäna upp till 20% i provision på de beställningar som du genererar

Fördelar med att samarbeta med oss:
Gratis registrering och deltagande
Inga risker – No cure no pay
60 dagars livstid för cookies
5% - 10% i ersättning
Lågt antal av annulleringar
Regelbundet nytt och uppdaterat reklammaterial
Produktfeed i XML-format som uppdateras dagligen
Direktkontakt

Bloggare

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har lust att testa någon av de produkter som vi har i vårt sortiment. Vi samarbetar regelbundet med olika bloggare som vill utforska några av alla de spännande saker som vi säljer. Dessutom älskar vi när folk skriver om oss och det vi har att erbjuda i vår sexshop. Därför är du självklart alltid välkommen att ge oss feedback och berätta om produkter som du har köpt hos oss. Möjligheterna är många och du kan skriva såväl på din blogg som på sociala medier som FacebookInstagram og Youtube. På sociala medier kan du även använda dig av våra hashtags, #winkwinkse och #winkwinksweden.

Om du som bloggare gärna vill påbörja ett samarbete med oss kan vi eventuellt skicka dig produkter som du på så sätt kan testa eller på andra sätt skriva om och bedöma. Eftersom att det tillkommer en viss kostnad i samband med att vi ska förse dig med produkter, har vi några speciella krav gällande hur stor din blogg ska vara och hur många läsare den ska ha. Har du egna förslag på spännande samarbeten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på js@winkwink.se. Berätta lite om din idé så kommer vi att överväga hur pass relevant ett eventuellt samarbete skulle vara från vår sida, och hur vi ska gå tillväga med allt praktiskt arbete.

Sponsorering

Ska du hålla i ett evenemang som du anser att Winkwink borde vara en del av? Hör av dig! Vi är ett gäng som älskar att utforska nya möjligheter för att kunna utvidga allt det som Winkwink står för, därför är vi alltid nyfikna och ivriga kring att höra hur vi eventuellt kan bidra till just ditt evenemang. Vi sponsorerar kontinuerligt olika tävlingar, evenemang och mycket annat med olika produkter och merchandise.

 

För ytterligare frågor eller samarbetsförslag ber vi er att kontakta Jeanne Salé på js@winkwink.se.