Satisfyer

Det finns inga produkter i den här kategorin ännu

Upplev ultimat njutning med den här sköna klitorisstimulatorn från Satisfyer. Stimulatorn innehåller helt ny teknologi som stimulerar kvinnan på ett helt nytt sätt. De flesta stimulatorer använder sig av vibrationer, medan den här stimulatorn använder sig av en sug- och blåsmekanism som kan jämföras med ett kvinnligt blowjob som utan tvekan kommer att förse dig med ny och intensiv klitorisstimulering. Stimuleringen är oerhört effektiv och känns helt fantastisk och unik och gör Satisfyer till ett av de märken som bryter det mönster som finns inom utbudet av klitorisstimulatorer.

Själva stimulatorn liknar en termometer som har en mjuk silikonände som omsluter din klitoris och skapar ett litet minivakum omkring din mest erogena zon. När du sätter igång stimulatorn börjar den blåsa och suga och på så sätt stimulera dig till max. Vi rekommenderar att du alltid använder lite vattenbaserat glidmedel tillsammans med Satisfyer för bästa möjliga upplevelse. Silikonänden går att ta av och på så sätt både rengöras och bytas ut.

Få din välkomstkod på 10% nu!

Tack!

Gäller inte utförsäljning, presentkort samt produkter från LELO, Fun Factory, Kiiroo och We-Vibe. Minimumbeloppet är 199 kr. Koden kan inte användas tillsammans med andra koder. När du anmäler dig accepterar du att du kommer motta exklusiva erbjudanden, information om trender och personliga rekommendationer via email. Du kan alltid avanmäla dig igen.