Strap-ons med vibration

Det finns inga produkter i den här kategorin ännu

Strap-On med vibrator

Hos Winkwink.se har vi ett bra urval av Strap-on leksaker för er som vill testa att experimentera med någonting nytt och utmamande. Nu kan du och din partner få glädje av en strap-on med vibrator för anal- och vaginal användning - allt ni behöver! Strap-ons ger möjlighet för att byta roll med sin partner och de extra vibrationerna som kommer med en strap-on med vibration kommer bara göra er upplevelse mer intensiv!

Vårt bästa strap-on set med inbyggd vibrator kommer från Ouch! - Vibrerande Pleasure Strap-on som kommer med en smart fjärrkontroll. Kasta er över varandra med ett kvalitetsset som har 10 olika vibrationsnivåer. Kom ihåg att skaffa ett bra glidmedel till din Strap-on för maximal njutning. Testa till exempel Winkwink - pH Neutral Vattenbaserat Glidmedel som är marknadens kanske bästa glidmedel för priset! 

Få din välkomstkod på 10% nu!

Tack!

Gäller inte utförsäljning, presentkort samt produkter från LELO, Fun Factory, Kiiroo och We-Vibe. Minimumbeloppet är 199 kr. Koden kan inte användas tillsammans med andra koder. När du anmäler dig accepterar du att du kommer motta exklusiva erbjudanden, information om trender och personliga rekommendationer via email. Du kan alltid avanmäla dig igen.