Tejp

Det finns inga produkter i den här kategorin ännu

Tänder du på fixering och dominans? Testa bondagetejp!

Bondagetejp är för många ett outforskat område. Sexig bondagetejp kan ge både dig och din partner en ny sexig dimension till ert sexliv och ge en oerhörd boost i en upphetsande och mer erotisk riktning. 

Bondagelekar har blivit ytterst populära i och med lanseringen av Fifty Shades of Grey. Bondagetejp ger fantastiska möjligheter för sexiga bondagelekar!

Här på Winkwink har vi några riktigt bra bondagetejps till fixering. Tejpen är självhäftande utan lim och kladdar inte vilket gör tejpen otroligt lätt att ha och göra med. 

Letar du också efter en erotisk outfit? Då kan du med fördel kombinera din din sexiga bondage med en förförande tejp som sitter fast omkring kroppen. Ett säkert kort i sovrummet för dig och din partner. 

Få din välkomstkod på 10% nu!

Tack!

Gäller inte utförsäljning, presentkort samt produkter från LELO, Fun Factory, Kiiroo och We-Vibe. Minimumbeloppet är 199 kr. Koden kan inte användas tillsammans med andra koder. När du anmäler dig accepterar du att du kommer motta exklusiva erbjudanden, information om trender och personliga rekommendationer via email. Du kan alltid avanmäla dig igen.