Sexleksaker
Underkläder
Apotek
Fetish
Märken
foo
World

Filter

Färg
Märken
Pris
Discount
Sort by

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
 • You2Toys - European Lover dildo med sugkoppsfot

  1 - You2Toys - European Lover dildo med sugkoppsfot

  Denna naturtrogna dildo är perfekt för dig som gärna använder en lite större dildo plus att den är lätt att använda. Denna mjuka och fatalatfria dildo i mjuk PVC har realistiska ådror och ett ollon som kan stimulera din g-punkt. Utöver detta har dildon är praktisk sugkopp i ena &a Learn More

  Denna naturtrogna dildo är perfekt för dig som gärna använder en lite större dildo plus att den är lätt att använda. Denna mjuka och fatalatfria dildo i mjuk PVC har realistiska ådror och ett ollon som kan stimulera din g-punkt. Utöver detta har dildon är praktisk sugkopp i ena ändan vilket gör den enkel att placera den på plana ytor så att du inte behöver navigera den.

  Eftersom dildon har en stabil fot kan den användas både vaginalt och analt och är därför idealisk för par, eller solsex - för både män och kvinnor. Använd glidmedel för en extra behaglig och mjuk yta och rengör den efter användning med rengöringsmedel för sexleksaker eller med tvål och vatten. Förvara dildon i en påse eller ask för att skydda den mot smuts och damm.

  Se alla våra produkter från  You2Toys

  Se hela vårt urval av dildos

  139,00 kr
 • You2Toys - Sex Talent dubbeldildo

  2 - You2Toys - Sex Talent dubbeldildo

  Phthalatfri dubbeldildo i jelly material med en smal och en bred sida. Dubbeldildon är perfekt för dig som är nybörjare inom dubbeldildos eftersom den inte är så stor som många andra dubbeldildos. Dildon är 29 cm lång och har en diameter mellan 2-3 cm, allt efter vilken sida du anv& Learn More

  Phthalatfri dubbeldildo i jelly material med en smal och en bred sida. Dubbeldildon är perfekt för dig som är nybörjare inom dubbeldildos eftersom den inte är så stor som många andra dubbeldildos. Dildon är 29 cm lång och har en diameter mellan 2-3 cm, allt efter vilken sida du använder. Dildon kan användas ensam eller tillsammans med din partner. Dildons breda huvud och åderdetaljer kan stimulera både vagina och anus, allt efter vad du önskar.

  Dildon kan med fördel användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och rengörs enkelt med tvål och vatten eller med en rengöringsspray gjord for sexleksaker.

  Se hela vårt utbud av dubbeldildos

   

  119,00 kr
 • King Cock - Realistisk Stor Dildo 23 cm.

  3 - King Cock - Realistisk Stor Dildo 23 cm.

  Denna dildo är perfekt som din första dildo på grund av dess realistiska utseende som påminner om det du alltid drömt om. Dildon är utan batterier så du kan själv experimentera med tempo allt efter humör. Å andra sidan gör den kraftiga sugproppen det möjligt att mont Learn More

  Denna dildo är perfekt som din första dildo på grund av dess realistiska utseende som påminner om det du alltid drömt om. Dildon är utan batterier så du kan själv experimentera med tempo allt efter humör. Å andra sidan gör den kraftiga sugproppen det möjligt att montera dildon på alla tänkbara ytor, så det är bara fantasin som sätter gränser för hur den ska användas. Och du kan också använda den tillsammans med din partner. Dildon är gjord av PVC och är fri från phathalater men kan framkalla allergier hos några personer. 

  Se alla produkter relaterade till dildo med sugpropp


   

  279,00 kr
 • Fifty Shades of Grey - Insatiable Desire g-punkts vibrator

  4 - Fifty Shades of Grey - Insatiable Desire g-punkts vibrator

  "I call again, pleading, as he moves the sleek wand in and out of me. He uses his fingers too, and my body responds with a satisfied shudder. I become all body and spiralling sensation and sweet, sweet release." - Anastasia Steele

  Vad kan vibratorn?

  Learn More

  "I call again, pleading, as he moves the sleek wand in and out of me. He uses his fingers too, and my body responds with a satisfied shudder. I become all body and spiralling sensation and sweet, sweet release." - Anastasia Steele

  Vad kan vibratorn?

  Denna vibrator är en väldigt bra vibrator för nybörjare eftersom den är mycket effektiv men inte så stor med sina 13,4 cm. Vibratorn är designad för g-punkts stimulering och den böjda formen kan träffa din g-punkt väldigt precist. Du kan också använda vibratorn för att stimulera andra erogena zoner, såsom klitoris. Vibratorn är 100% vattentät och kan därför användas i badet och duschen. Vibratorn har 3 vibrationsstyrkor och hela 7 vibrationsmönster, den är gjord i medicinsk silikon och drivs på ett AA batteri som ska köpas separat. 

  Hur använder jag vibratorn?

  När du har satt i batteriet korrekt kan du enkelt starta vibratorn på knappen i botten, där du även enkelt navigerar mellan styrkor och mönster. Vibratorn har 10 olika vibrationsmöjligheter så du kommer garanterat att hitta ett som passar dina behov. Du kan med fördel använda ett vattenbaserat glidmedel ihop med vibratorn då det gör ytan ännu mjukare och härlig att ha att göra med. Sätt in vibratorn så att den böjda spetsen vänds in mot din mage och låt vibrationerna göra resten av jobbet. Du kan också använda vibratorn till utvändig stimulering på till exempel klitoris. 

  Vem använder vibratorn?

  Vibratorn är med sina 13,4 cm en lite mindre vibrator och därför är den en väldigt bra till nybörjare eller som en bra bas vibrator i nattlådan. Med sina många möjligheter för vibration kan den användas av alla som gärna vill ha en bra g-punkts stimulering, men för några kan vibratorn kännas lite för liten. Vibratorn passar också bra till användning ihop med en partner. 

  Wink, här är ett litet tips…

  Du får ut extra av de intensiva vibrationerna om du själv hjälper till lite. Det kan du göra genom att försiktigt pressa vibratorn när du stimulerar klitoris eller g-punkten, så kommer du kunna känna vibrationerna extra mycket.

  259,00 kr
 • Womanizer - W500 Pro Klitoris Stimulator - SET

  5 - Womanizer - W500 Pro Klitoris Stimulator - SET

  Upplev en unik känsla med Womanizer W500 Pro, som är en utvecklad utgåva av den populära Womanizer W100. Womanizer har tillverkat en produkt som ingen andra och den feminina stimulatorn är gjord för stimulering av klitoris samt t.ex. bröstvårtor. Teknologin är unik då den växlar Learn More

  Upplev en unik känsla med Womanizer W500 Pro, som är en utvecklad utgåva av den populära Womanizer W100. Womanizer har tillverkat en produkt som ingen andra och den feminina stimulatorn är gjord för stimulering av klitoris samt t.ex. bröstvårtor. Teknologin är unik då den växlar mellan en sugande och en blåsande stimulering som ger en fantastisk känsla som inget annat. Pro W500 är en förbättrad utgåva och har en ergonomisk form som gör den lätt att greppa, samt två nya inställningar som ger extra stimulering. Stimulatorn kommer i en feminin ask, har en flott Swarovski-detalj och en förvaringspåse, samt USB-kabel för laddning. Gummihuvudet är utbytbart och kan lätt rengöras efter behov.

  Settet innehåller följande delar:
  Womanizer - W500 Pro Klitoris Stimulator
  Winkwink - pH Neutral Vattenbaserat Glidmedel 100ml
  Womanizer - 5 extra gummimunstycken

  Se hela vårt urval av klitorisvibratorer.

  Se alla produkter från Womanizer.

  OBS: Till följd av stimulatorns kratfulla motor stängs den automatisk av efter 30 minuters användning, då den annars kan riskera att överhetttas. Om motorn mot förmodan skulle bli varm innan dess bör du stänga av den och låta den vila i ca 30 min. Därefter är den redo att förse dig med fantastisk njutning igen.

  Regular Price: 2 319,00 kr

  Special Price: 1 849,00 kr

 • Je Joue – Ami 3 st. Knipkulor till bäckenbottenträning

  6 - Je Joue – Ami 3 st. Knipkulor till bäckenbottenträning

  Ami från Je Joue är tre knipkulor i olika storlekar och viktklasser som gör att det finns något för alla. Detta set är perfekt till dig som gärna vill börja med bäckenbottenträning eftersom det både innehåller en bra nybörjarkula samt två kulor till den li Learn More

  Ami från Je Joue är tre knipkulor i olika storlekar och viktklasser som gör att det finns något för alla. Detta set är perfekt till dig som gärna vill börja med bäckenbottenträning eftersom det både innehåller en bra nybörjarkula samt två kulor till den lite mer tränade bäckenbotten. Det betyder att du alltid kan gå upp eller ner i storlek och vikt efter erfarenhetsnivå och dagsform. Kulorna är gjorda i mjuk silikon och är därför otroligt enkla att införa och ta ut med det smidiga handtaget. Den lilla kulan är perfekt för nybörjaren eller till dg som nyligen har fött och gärna vill börja försiktigt. Kulan är 3,7 cm i diameter och väger 47 gram. Den lite större kulan är vrå sammanhängande kulor som är lite större och här kan de flesta också starta. Kulorna sätts enkelt in. De har en diameter på 3,2 cm och väger 78 gram. Den sista kula är den största på en längd av 7 cm och är två smala men tunga kulor. Perfekt till dig som har tränat dig i en period och känner dig stark i din bäckenbotten. Kulorna har en diameter på 2,7 cm och väger 106 gram.

  De senaste åren har många kvinnor blivit mer medvetna om hur viktigt det är att träna sin bäckenbotten. Bäckenbottenträning har många bra effekter, både nu och i framtiden och kan användas av alla kvinnor oavsett ålder, om man har fött barn eller om man är sexuellt aktiv.

  1. Orgasmer: Jo det är sant! Effektiv bäckenbottenträning ger ofta bättre och mera intensiva orgasmer som kommer kunna märkas inte bara på dig själv, men också på din partner som också kommer njuta av denna fördel.

  2. Läckage: Många kvinnor upplever att det blir svårare för dom att hålla tätt, speciellt när de blir lite äldre eller efter att de har fått barn. Effektiv bäckenbottenträning kan förhindra detta för de flesta kvinnor och många upplever också att läckagen försvinner när bäckenbotten tränas. Du kan också förebygga detta med att träna din bäckenbotten i en ung ålder eller innan du får barn.

  Varför knipkulor?

  Knipkulor är mer än dubbelt så effektiva som vanliga knipövningar och därför kan du med stor fördel införskaffa dig en uppsättning. Vi tycker att ett par knipkulor är ett must have i varje kvinnas hem eftersom de är så enkla att använda och framförallt ger dig och ditt sexliv så mycket. 

  Dessutom är det många kvinnor som blir sexuellt upphetsade av att ha ett par kulor inne i sig och som använder dem i samband med förspel så som de också gör i de populära böckerna "Fifty Shades of Grey”.

  Knipkulor rekommenderas av gynekologer, läkare och barnmorskor världen över. Knipkulor består oftast av en eller två sammanhängande kulor med en liten kula inuti som gör att du automatik spänner din bäckenbotten. Det finns knipkulor i olika viktklasser och storlekar.

  Så använder du dina knipkulor?

  Du för in kulorna i dig, gärna med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel och försöker att göra en knipövning runt om kulorna gärna liggandes. När du känner dig bekväm med kulorna kan du prova att gå runt lite med dem inne i dig. Om du upplever att kulorna ramlar ut ska du ge dem lite mer tid sittandes eller liggandes. När din bäckenbotten har vant sig vid att ha kulorna inuti kommer du naturligt att göra knipövningar utan att ens lägga märke till det. Börja med att ha kulorna i dig i 10 minuter åt gången och öka sedan tiden du har dem i. När du har övat ett tag kommer du kunna göra allt möjligt annat medan du har kulorna i. 

  I början kommer du känna dig lite öm i bäckenbotten, men det är helt normalt när du tränar nya muskler som du annars inte använder. Efter effektiv träning kommer du att märka av de många fördelarna och din partner kommer att märka att du blir stramare.

  Vilka kulor ska jag välja?

  Idag finns det väldigt många olika knipkulor/samlagskulor på marknaden och det kan vara svårt att välja. Som nybörjare kan det vara en fördel att välja ett par kulor som inte är allt för tunga och när du sedan har övat upp dig kan du välja några som är lite större och tyngre. 

  Har du nyligen fött, tagit bort din livmoder eller har en tillbakalutad livmoder eller en nedsjunken livmoder rekommenderar vi att du börjar med en knipkulor som alltså bara har en kula och som inte är så tung.


  549,00 kr
 • Fun Factory - Smartball Duo Knipkulor till bäckenbottenträning TESTVINNARE

  7 - Fun Factory - Smartball Duo Knipkulor till bäckenbottenträning TESTVINNARE

  Vad kan Smartball duo?

  Ditt underliv behöver tränas precis som så många andra muskler i din kropp och det är därför viktigt för alla kvinnor att göra knipövningar så ofta som möjligt. Men du kan också använda dig av kni Learn More

  Vad kan Smartball duo?

  Ditt underliv behöver tränas precis som så många andra muskler i din kropp och det är därför viktigt för alla kvinnor att göra knipövningar så ofta som möjligt. Men du kan också använda dig av knipkulor/samlagskulor, som även rekommenderas av flera gynekologer och barnmorskor, för att hålla bäckenbotten i form. Duo består av två sammanhängande kulor som innehåller två tunga kulor som rör sig ljudlöst inuti. Dessa kulor skapar en spänning i din bäckenbotten som i förbindelse med knipövningar stärker din bäckenbotten. Smartballen är vattentät och ljudlös och fungerar för många kvinnor dessutom stimulerande. Hela smartballen väger 72 gram och är därför i det tyngsta laget, vi kan därför rekommendera att du börjar med Smartball Uno, som är mindre och lättare. Dessa kulor kan skapa en större sexuell njutning för både dig och din partner som kommer kunna märka att du har blivit stramare och dessutom kan de hjälpa till att förhindra inkontinens i framtiden. Så det finns verkligen ingen anledning till att inte komma igång med dessa övningar.

  Hur använder jag Smartball duo?

  Det är oftast bra om du har provat mindre knipkulor innan du börjar använda denna Smartball eftersom dennes vikt kan vara lite överväldigande att börja med. Det är oftast enklast att börja med att föra in kullorna liggandes och gärna med en gnutta vattenbaserat glidmedel. Prova därefter att göra en knipövning med kulorna inuti dig. Du gör en knipövning genom att spänna din bäckenbotten som om du ska hålla dig och klämma runt kulorna. Försök att hålla spänningen i ca 5 sekunder innan du släpper. Gör detta i några minuter och ta sedan ut kulorna genom att dra i silikonsnöret längst ner. Gör det här ett par gånger veckan tills att du känner dig starkare i din bäckenbotten. I början kommer du, precis som när du tränar dina andra muskler, att vara lite öm därnere, men det är ett tecken på att musklerna blir starkare. När du känner dig säker kan du göra en massa andra saker samtidigt som att din bäckenbotten automatisk kommer göra knipövningar. Om kulorna åker ut ur dig är du inte redo att gå runt med dom ännu. När du har blivit van till dom kan du dammsuga, handla och göra en massa andra saker samtidigt som du har kulorna i dig och du kommer på så vis att träna musklerna utan att du egentligen gör särskilt mycket. Kom ihåg att rengöra kulorna efter användning med lite varmt vatten och tvål eller en rengöringsspray som är speciellt gjord till sexleksaker.

  Vem använder Smartball duo?

  Smartball duo är till alla kvinnor som är vana vid att använda knipkulor och som vill träna lite tyngre. Dessa är gjorda till närmast alla kvinnor, men vi rekommenderar dem till dig som har fött, har en tillbakalutad, nedsjunken eller borttagen livmoder att använda Smartball uno från Fun Factory. Vi rekommenderar alla kvinnor att skaffa sig knipkulor då det är otroligt viktigt att träna sin bäckenbotten oavsett ålder eller erfarenhet. 

  Wink, här är ett litet tips…

  Knipkulor kan för många kvinnor vara upphetsande och det kan därför vara en bra idé att sätta i kulorna som en del av ett förspel. Väldigt många kvinnor njuter av att känna kulorna rassla inuti och därför kan vi rekommendera dig att du för in kulorna innan din partner till exempel kommer hem så är du extra upphetsat när han kommer in genom dörren. Du kan även ha kulorna i dig när du tar ut eller gör något annat där du gärna vill vara lite extra upphetsad. Skaffa dig eventuellt en liten förvaringspåse till kulorna så att du kan ta med dem överallt.


  219,00 kr
 • We-Vibe - Touch lay-on minivibrator TESTVINDER

  8 - We-Vibe - Touch lay-on minivibrator TESTVINDER

  Vad kan touch?

  Denna mjuka lay-on vibrator är perfekt både för att använda själv eller tillsammans med din partner. Vibratorn kan med sin mjuka spets ge målriktad stimulering till klitoris, medan de 4 vibrationsmönstrena skickar stygga vibrationer genom hela din kropp. Vibra Learn More

  Vad kan touch?

  Denna mjuka lay-on vibrator är perfekt både för att använda själv eller tillsammans med din partner. Vibratorn kan med sin mjuka spets ge målriktad stimulering till klitoris, medan de 4 vibrationsmönstrena skickar stygga vibrationer genom hela din kropp. Vibratorn är uppladdningsbar och laddare samt förvaringspåse medföljer. Utöver detta är vibratorn också vattentät.

  Hur använder jag touch?

  Ladda vibratorn upp till 12 timmar innan du använder den första gången så optimerar du batteritiden. Efter första laddningen kan ladda vibratorn på 90 minuter (och den kan hålla upp till 2 timmar efter laddning). När den är uppladdad sätter du enkelt på vibratorn i botten där du också kan ändra mönster och styrkenivåer. Lägg vibratorn på venusberget så att spetsen ligger mot klitoris. Du kan antingen låta den ligga själv eller pressa ihop runt vibratorn med hjälp av dina lår eller händer så att vibrationerna målriktat träffar klitoris eller andra erogena zoner. Du kan enkelt tvätta vibratorn efter användning med mild tvål och vatten eller med rengöringsmedel för sexleksaker. 

  Vem använder touch?

  Touch är perfekt för att använda själv eller tillsammand med en partner. De tysta men kraftfulla vibrationerna kommer att ge dig fantastisk stimulering och kan därför användas i samband med förspel eller under samlag med en partner men kan också användas i badet när du vill ha lite egen tid. Touch är perfekt för många tillfällen och kommer helt säkert passa åt dig.

  Wink, här är ett litet tips...

  Touch är den del av we-vibe-serien som står för god kvalitet, både i material och design och därför är we-vibe märket en garanti för hållbar design, som bara fungerar som den ska. We-vibes mest kända produkte är deras parvibrator we-vibe 4.

  Se alla produkter från we-vibe

  Se hela vårt urval av vibratorer

  Regular Price: 799,00 kr

  Special Price: 659,00 kr

Förbättra ditt sexliv med hjälp av sexleksaker

Det spelar ingen roll om du använder dem på egen hand eller tillsammans med en partner - sexleksaker förser alltid ditt sexliv med lite extra krydda och en ny dimension. Utvidga till exempel din horisont med en sexig dildo, vibrator eller stimulator. 9 av 10 som testar en sexleksak upplever att de får ett mer njutningsfull och stimulerande sexliv. Med hjälp av vår topp 10 över de bästa sexleksakerna för kvinnor kan även du få ett bättre sexliv med mer intensiva orgasmer.

De bästa sexleksakerna för kvinnor

Här hittar du allra bästa sexleksakerna för kvinnor som vi har på Winkwink.se. Vår topp 10 över sexleksaker för kvinnor förser dig ständigt med de mest populära sexleksakerna för kvinnor som vi har i vårt sortiment. Vår lista innehåller flera olika typer av sexleksaker som utan tvekan kommer att förse dig med många fantastiska upplevelser och intensiva orgasmer. Låt dig exempelvis förföras av vår fantastiska klitorisstimulator Womanizer - W500 Pro. På vår topp 10 över sexleksaker för kvinnor hittar du vår Womanizer i en fördelaktig paketlösning som innehåller marknadens bästa klitorisstimulator, ett Winkwink pH-neutralt Vattenbaserat Glidmedel, en JAVIDA - Smooth Single Knipkula och 5 extra munstycken till din nya Womanizer. Det perfekta paketet för dig som vill uppleva njutning som du knappt trodde var möjlig!

Om du tycker bättre om de lite mer klassiska sexleksakerna så säljer vi också marknadens bästa realistiska dildo vid namn You2Toys - European Lover Dildo med Sugpropp. Den realistiska dildon förser dig med verklighetstrogen njutning och kan placeras var som helst med hjälp av sin starka sugproppsfot. Dildon kan användas såväl analt som vaginalt. Vill du ta det hela till nästa nivå kan du även pröva en dubbeldildo som du kan använda såväl för att dubbelpenetrera dig själv eller för gemensam njutning tillsammans med en partner. Möjligheterna är oändliga med en sexig dubbeldildo från You2Toys.

Förbättra ditt sexliv med hjälp av sexleksaker

Det spelar ingen roll om du använder dem på egen hand eller tillsammans med en partner - sexleksaker förser alltid ditt sexliv med lite extra krydda och en ny dimension. Utvidga till exempel din horisont med en sexig dildo, vibrator eller stimulator. 9 av 10 som testar en sexleksak upplever att de får ett mer njutningsfull och stimulerande sexliv. Med hjälp av vår topp 10 över de bästa sexleksakerna för kvinnor kan även du få ett bättre sexliv med mer intensiva orgasmer.