Topp 10 sexleksaker för män

Sortera
Discount
Sort by

Vi rekommenderar

descending position

Namn A-Z

Namn Z-A

Billigast pris (lågt till högt)

Dyrast pris (hög till låg)

Äldsta

Senast inkommet

Minimala besparingar

Största besparingarna

ascending bestsellers

Mest populära

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Biggest Saving ascending
_key: saving

Biggest Saving descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
  • 1 - You2Toys - Wild dreams penisring med vibrationer

    Soft Cockring från You2Toys är det perfekta valet för dig och din partner eftersom den ger maximal njutning för er båda två. Det är batterier inkluderade så den kan användas med en gång. Kom ihåg att alltid rengöra den efter användning för längs

    Regular Price: 169,00 kr

    Special Price: 135,20 kr

    Se mer

De bästsäljande produkterna för män – här är våra bästsäljande sexleksaker för män

Sexleksaker för män har utvecklat sig mycket och finns idag i många olika former och storlekar samt för olika användningsområden. Idag är utvalet stort och varierat och hos Winkwink kan du hitta någonting för varje smak. Sexleksaker till män har kommit riktigt långt sedan de klassiska uppblåsbara dockorna och tråkiga onaniprodukterna. Idag finns det ett stort urval av upphetsande vibratorer, analpluggar, prostatastimulatorer och andra sorters sexleksaker för män. Utöver att sexleksaker för män kan ge bättre orgasmer och onani- och sexupplevelser så finns det också produkter som kan hjälpa dig att få en starkare erektion och större penis. 

Här har vi samlat de 10 bästsäljande produkterna för män på Winkwink.se. Här hittar du de alltid lika populära Fleshlightprodukterna, realistiska sexdockor, effektiva penispumpar och upphetsande prostatastimulatorer. Bara fantasin sätter gränser med det här fantastiska urvalet av marknadens bästa sexleksaker för män. Den här kategorin kommer att ge dig en bild av vilka sexleksaker som är bäst för män. Oavsett vilken leksakstyp du använder så kan du vara säker på att produkterna på den här sidan är bästsäljare och några av de mest populära sexleksakerna för män. 

 

Få din välkomstkod på 10% nu!

Tack!

Gäller inte utförsäljning, presentkort samt produkter från LELO, Fun Factory, Kiiroo och We-Vibe. Minimumbeloppet är 199 kr. Koden kan inte användas tillsammans med andra koder. När du anmäler dig accepterar du att du kommer motta exklusiva erbjudanden, information om trender och personliga rekommendationer via email. Du kan alltid avanmäla dig igen.