Sexleksaker
Underkläder
Apotek
Fetish
Märken
foo
World
Discount
Sort by

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
 • FLESHLIGHT - Jenna Haze Lotus masturbator

  1 - FLESHLIGHT - Jenna Haze Lotus masturbator

  Denna FLESHLIGHT är stöpt efter porrskådespelerskan Jenna Haze vagina. Inuti finns ett behagligt och mycket flexibelt innandöme som med sina böjda former och räfflor kan stimulera varje nerv. Alla produkter från FLESHLIGHT är gjorda av ett hudliknande Real Feel Superskin, som är k&au Learn More

  Denna FLESHLIGHT är stöpt efter porrskådespelerskan Jenna Haze vagina. Inuti finns ett behagligt och mycket flexibelt innandöme som med sina böjda former och räfflor kan stimulera varje nerv. Alla produkter från FLESHLIGHT är gjorda av ett hudliknande Real Feel Superskin, som är känt för sitt realistiska sätt att kännas på. Många likställer känslan med äkta vara och eftersom den är kamouflerad som en helt vanlig ficklampa kan du ta den med dig utan att dra till dig nyfikna blickar. Det kan nästan inte bli bättre. Hela FLESHLIGHTEN med hölje är ca 25 cm lång och har en max diameter på 8 cm. 

  Jenna Haze startade sin filmkarriär 2001 och har gjort över 500 filmer. Idag instruerar hon själv porrfilmer och har gjort över 15 filmer som instruktör. Jenna har mottagit över 100 priser för sina många filmer och det gör henne till en av de mest kända porrskådespelerskorna i branschen.

  OM FLESHLIGHT

  FLESHLIGHT är ett patenterat varumärke som startade 1998 när Steve Shubin ville göra en diskret masturbator som skulle kännas så äkta som möjligt. Då skapades materialet ”Real Feel Superskin” och är idag ett av de phthalat-, latex-, silikon- och plastfria material som påminner mest om de intima delarna på kroppen. Superskin består av okända material, men är en form för mjuk gel som anpassar sig efter huden och fungerar extra bra tillsammans med vattenbaserat glidmedel, såsom FLESHLIGHTs egna Fleshlube. Idag är FLESHLIGHT blivit till de mest använda sexleksakerna världen över, vilket också gör företaget till ett av de mest lönsamma i USA.

  FLESHLIGHT produkterna består av en hylsa med en mynning som är stöpt efter en känd porrstjärnas vagina, anus eller min och invändigt har olika slags nubbar och räfflor allt efter vilken produkt du väljer. Detta innandöme sitter i en ficklampsliknande hölje som gör den enkel att ha med sig och dölja för nyfikna ögon och det är också enkelt att ta av höljet för att rengöra innehållet med vatten och därefter med FLESHLIGHTS egna desinficerande Fleshwash. Förutom det kan du också enkelt underhålla din FLESHLIGHT med lite av FLESHLIGHTS egna underhållningspulver som gör att innandömet förblir smidigt och elastiskt. I botten på de flesta FLESHLIGHTS finns också ett lock som skapar ett vakuum runt omkring din penis när du skruvar på det. Det skapar ännu större stimulans av din penis. 

  FLESHLIGHT har idag riktigt många olika versioner av deras populära produkt och några av de nyaste i familjen är Flight utgåvan som är en mindre, genomskinlig och väldigt diskret utgåva av ficklampan samt den mycket diskreta ”Sex-in-a-can” som är kamouflerad som en ölburk. 

  Se alla våra produkter från FLESHLIGHT

  Se också alla våra onani produkter till män 

   

  619,00 kr
 • Pipedream - Fuck me silly Ass and pussy

  2 - Pipedream - Fuck me silly Ass and pussy

  En av de första masturbatorerna i Pipedreams extreme-serie i det elastiska TPR-materialet som gör den så realistisk som möjligt. Här får du en underkropp men en sexig anal, en tajt vagina, som är klar när du är klar. Använd en smula vattenbaserat glidmedel och förbered dig p&arin Learn More

  En av de första masturbatorerna i Pipedreams extreme-serie i det elastiska TPR-materialet som gör den så realistisk som möjligt. Här får du en underkropp men en sexig anal, en tajt vagina, som är klar när du är klar. Använd en smula vattenbaserat glidmedel och förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga med de knottriga ingångarna som kan stimulera din penis optimalt.

  Hela masturbatorn mäter 36 x 33 x 25 cm och väger hela 10 kg vilket gör den mycket stabil att lägga på en kant eller i sängen, allt efter dina behov.
  Rengör med vatten och tvål eller med rengöringsmedel tillverkat för sexleksaker.

  Se alla produkter från märket Pipedream 

  Regular Price: 2 679,00 kr

  Special Price: 2 279,00 kr

 • You2Toys - Personal Trainer penispump

  3 - You2Toys - Personal Trainer penispump

  En penispump är helt rätt val för dig som vill ha en större penis på ett enkelt sätt. Du ska bara skapa det rätta trycket i penispumpen och din penis förses med extra mycket blod och växer i många tillfällen ca 25%. Kom ihåg att alltid rengöra den efter användning Learn More

  En penispump är helt rätt val för dig som vill ha en större penis på ett enkelt sätt. Du ska bara skapa det rätta trycket i penispumpen och din penis förses med extra mycket blod och växer i många tillfällen ca 25%. Kom ihåg att alltid rengöra den efter användning så att den håller så länge som möjligt. 

  Denna genomskinliga penispump med flexibel gummipump är väldigt bra och passar till de flesta med storlek på 21 cm lång och 6 cm i diameter. 

  199,00 kr
 • FLESHLIGHT - Pink Lady STU masturbator BESTSELLER

  4 - FLESHLIGHT - Pink Lady STU masturbator BESTSELLER

  Pink Lady från FLESHLIGHT har en av de mest stimulerande sleeves, Stamina Training Unit, där massor av knottror tränar dig intensivt i uthållighet. Den är perfekt för dig som öva för att bli mer uthållig tillsammans med din partner. Eftersom själva Sleeven är så stimuleran Learn More

  Pink Lady från FLESHLIGHT har en av de mest stimulerande sleeves, Stamina Training Unit, där massor av knottror tränar dig intensivt i uthållighet. Den är perfekt för dig som öva för att bli mer uthållig tillsammans med din partner. Eftersom själva Sleeven är så stimulerande blir det mycket svårt för dig att inte nå klimax, vilket också kommer att göra dig mer erfaren vilket kommer att löna sig i sängen. Pink Lady är formad som en äkta vagina i toppen och är omgiven av en guldhylsa vilket ger din FLESHLIGHT en extra exklusiv look.

  OM FLESHLIGHT

  FLESHLIGHT är ett patenterat varumärke sedan 1998, då Steve Shubin ville göra en diskret masturbator som skulle kännas som äkta som möjligt. För detta ändamål tillverkades materialet ”Real Feel Superskin”, som idag är ett av de fatalat-, latex-, silikone- eller plastfria material som också påminner mest om de intima delarna på kroppen. SuperSkin består av icke-kända material, men är en form av mjuk gel som anpassar sig till huden och fungerar extra bra med vattenbaserat glidmedel, såsom FLESHLIGHT's egen Fleshlube. Idag har FLESHLIGHT blivit en av de mest använda sexleksakerna i världen, vilket också gör företaget till en av de mest lönsamma i USA.

  FLESHLIGHT produkter består av en hylsa/sleeve, som på utsidan är en avgjutning av en känd porrstjärnas vagina, anus eller mun och invändigt har olika slags räfflor, vågor och knottror beroende på vilken produkt du har. Hela hylsan är klädd i ett ficklampsliknande hårt skal vilker gör den lätt att ha med sig samt gömma undan nyfikna ögon. Dessutom är den lätt att ta ut och rengöra med vatten och därefter FLESHLIGHTs egen desinficerande Fleshlube. Dessutom kan du också med fördel underhålla din FLESHLIGHT med en smula av FLESHLIGHTs underhållspulver, som ser till att din masturbator förblir smidig och elastisk. I botten på de flesta FLESHLIGHTs hittar du också ett lock som skapar vakuum runt din penis när du skruvar på det. Detta gör att din penis stimuleras ännu mer.

  FLESHLIGHT har i dag tillverkat många olika versioner av sina kända produkter, och några av de nyaste är Flight serien, där det finns en liten, öppen och mycket diskret version av ficklampan. Den mycket subtila "Sex-in-a-can ", är kamouflerad som en ölburk.

   

  Se alla våra produkter från FLESHLIGHT

  Se också alla våra onani produkter för män

  559,00 kr
 • Nexus - Revo 2 prostata vibrator

  5 - Nexus - Revo 2 prostata vibrator

  Nexus revo 2 är som namnet antyder en revolutionerande sexleksak för män. Produkten är perfekt för stimulering av mannens p-punkt, prostatan, samt av perineum. Denna färgneutrala vibrator har 5 vibrationsnivåer (låg, medium, hög, stigannde och pulsande) och 2 rotationsnivåer som s&au Learn More

  Nexus revo 2 är som namnet antyder en revolutionerande sexleksak för män. Produkten är perfekt för stimulering av mannens p-punkt, prostatan, samt av perineum. Denna färgneutrala vibrator har 5 vibrationsnivåer (låg, medium, hög, stigannde och pulsande) och 2 rotationsnivåer som säkerställer att den träffar prostatan i cirkulära rörelser. Denna vibrator är gjord för anal användning efter mannens anatomi, är tillverkad i hudvänligt silikon och är dessutom uppladdningsbar (laddare medföljer) och stänksäker. Den kan därför rengöras med vatten och dessutom användas i duschen, men tål inte att helt doppas i vatten. Använd alltid tillsammans med vattenbaserat glidmedel för silikonprodukter. Rengör med rengöringsmedel för sexleksaker eller med vatten och mild tvål. Måtten är 14,5 cm som kan föras in och 12,7 cm på delen som stimulerar mellangärdet/perineum. Diamtern är 3 cm.

  Se hela vårt urval av anal vibratorer för män

  OBS: USB-laddare medföljer, men vill du ladda genom strömkontakt behöver du köpa till en USB-adapter. Sådana finns ofta i hemmet och använd till exempel telefoner, surfplattor eller datorer.

  Regular Price: 1 309,00 kr

  Special Price: 1 019,00 kr

 • You2Toys - G-punkts och prostata vibrator

  6 - You2Toys - G-punkts och prostata vibrator

  Vad kan vibratorn?

  Denna vibrator är perfekt för stimulering av g-punkten hos kvinnor och prostatan hos män. Med sin unika böjda form är den designad anatomiskt korrekt och ger på så vis den perfekta stimulering. Vibratorn är batteridriven och gjord av Learn More

  Vad kan vibratorn?

  Denna vibrator är perfekt för stimulering av g-punkten hos kvinnor och prostatan hos män. Med sin unika böjda form är den designad anatomiskt korrekt och ger på så vis den perfekta stimulering. Vibratorn är batteridriven och gjord av kvalitets ABS plast som med sitt unika huvud träffar precis där det känns som bäst, aningen analt eller vaginalt. Vibratorn använder 2 x AAA batterier som inte medföljer.

  Hur använder jag vibratorn?

  Sätt i de två batterierna genom att skruva av botten. Var säker på att du har skruvat på botten ordentligt innan du startar vibratorn. Därefter vrider du enkelt på botten och vibratorn börjar att vibrera. Kvinnans g-punkt sitter ett par cm upp i slidan, när man gör en ”kom hit” rörelse med fingrarna in mot magen. Prostata punkten hos män sitter faktiskt nästan på samma ställe fast i anus och är också ett par centimeter upp. Denna vibrator lan med sitt breda huvud enkelt stimulera antingen prostata eller g-punkt och som du själv inte kunnat hitta den innan. Använd gärna lite vattenbaserat glidmedel i samband med användning och se till att rengöra leksaken grundligt efter användning, särskilt om vibratorn har använts analt. Rengör antingen med en våt trasa med lite mild tvål på eller med ett rengöringsmedel gjort speciellt till sexleksaker.

  Vem använder denne vibrator?

  Denna vibrator passar dig som gärna vill prova något nytt inom g-punkts och prostata massage. Eftersom vibratorn är otroligt enkel att hantera och väldigt användarvänlig så är den bra för nybörjare. Du kan också ha med vibratorn i sängen med din partner då ni båda kommer kunna njuta av de målinriktade vibrationerna.

  Se hela vårt utbud av leksaker från You2Toys

  Se hela vårt utbud av vibratorer

  169,00 kr
 • Autoblow 2 - Automatisk Masturbator

  7 - Autoblow 2 - Automatisk Masturbator

  Är du redo för ultimat njutning. Här är den automatiska masturbator som alla pratar om och som blev framtagen med hjälp av crowdfundning. Autoblow 2 är nämligen en av de mest revolutionerande masturbatorer på marknaden. Du ansluter enkelt masturbatorn i vilket som helst typ av uttag och s& Learn More

  Är du redo för ultimat njutning. Här är den automatiska masturbator som alla pratar om och som blev framtagen med hjälp av crowdfundning. Autoblow 2 är nämligen en av de mest revolutionerande masturbatorer på marknaden. Du ansluter enkelt masturbatorn i vilket som helst typ av uttag och så är du klar att gå i gång, enkelt och bekvämt. Det mjuka silikon innandömet kommer enkelt att omsluta din penis och du väljer själv storlek utifrån de olika diametrarna. När du startar autoblow kommer de stimulerande pärlorna att rulla upp och ner, runt och i mönster allt efter hur du vill och styr den. Det enda du ska använda är lite vattenbaserat glidmedel och hålla det ergonomiska höljet i handen, så gör autoblow resten av jobbet. Är du redo för ultimat stimulans?

  Se hela vårt utbud av masturbatorer

  Se alla produkter från Autoblow

   

  Regular Price: 1 339,00 kr

  Special Price: 1 199,00 kr

 • You2Toys - Mega Dick penisfodral

  8 - You2Toys - Mega Dick penisfodral

  You2Toys Mega Dick Sleeve är gjord av silikon material som är hudvänligt och känns skönt på penis. Penisfodral är ett enkelt sätt att göra din penis större på. Det genomskinliga material gör också att det kommer verka helt naturligt för dig och din partner. Learn More

  You2Toys Mega Dick Sleeve är gjord av silikon material som är hudvänligt och känns skönt på penis. Penisfodral är ett enkelt sätt att göra din penis större på. Det genomskinliga material gör också att det kommer verka helt naturligt för dig och din partner. Se också våra penispumpar om du hellre vill ha en större penis på ett mer "äkta" sätt. Mega Dick är genomskinlig och gör din penis 2 cm tjockare och 5 cm längre. 

   

  159,00 kr

De bästsäljande produkterna för män – här är våra bästsäljande sexleksaker för män

Sexleksaker för män har utvecklat sig mycket och finns idag i många olika former och storlekar samt för olika användningsområden. Idag är utvalet stort och varierat och hos Winkwink kan du hitta någonting för varje smak. Sexleksaker till män har kommit riktigt långt sedan de klassiska uppblåsbara dockorna och tråkiga onaniprodukterna. Idag finns det ett stort urval av upphetsande vibratorer, analpluggar, prostatastimulatorer och andra sorters sexleksaker för män. Utöver att sexleksaker för män kan ge bättre orgasmer och onani- och sexupplevelser så finns det också produkter som kan hjälpa dig att få en starkare erektion och större penis. 

Här har vi samlat de 10 bästsäljande produkterna för män på Winkwink.se. Här hittar du de alltid lika populära Fleshlightprodukterna, realistiska sexdockor, effektiva penispumpar och upphetsande prostatastimulatorer. Bara fantasin sätter gränser med det här fantastiska urvalet av marknadens bästa sexleksaker för män. Den här kategorin kommer att ge dig en bild av vilka sexleksaker som är bäst för män. Oavsett vilken leksakstyp du använder så kan du vara säker på att produkterna på den här sidan är bästsäljare och några av de mest populära sexleksakerna för män.