Sexleksaker
Underkläder
Apotek
Fetish
Märken
foo
World

Filter

Färg
Märken
Pris
Discount
Sort by

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
 • Dorcel - Power Clit vibrerande penisring m. klitorisstimulering

  1 - Dorcel - Power Clit vibrerande penisring m. klitorisstimulering

  Power Clit från Dorcel är en penisring som ger perfekt stimulering av bägge parter under samlaget. Penisringen har en diameter på 3,2 cm och passar till alla. En penisring ser till att hålla blodet i penis och skapar därför en längre och hårdare erektion. Samtidigt stimulerar denna penis Learn More

  Power Clit från Dorcel är en penisring som ger perfekt stimulering av bägge parter under samlaget. Penisringen har en diameter på 3,2 cm och passar till alla. En penisring ser till att hålla blodet i penis och skapar därför en längre och hårdare erektion. Samtidigt stimulerar denna penisring, med sin unika "tunga" och med sina vibrationer, klitoris och ger njutning för båda parter. Är vattentät, tillverkad av ftalatfri silikon och har medföljande batterier.

  Se hela vårt utbud från Dorcel.

  99,00 kr
 • Liquorice Dip – Tre analplugs med sugproppfot

  2 - Liquorice Dip – Tre analplugs med sugproppfot

  Liquorice dip är ett trepack som innehåller tre analplugs i tre olika storlekar. Perfekt till dig som gillar anal lek och som gillar att prova nya grejer inom det. I paketet är det:

  1 st. liten plug som är bra för nybörjaren eller som uppvärmning innan större plugs. De Learn More

  Liquorice dip är ett trepack som innehåller tre analplugs i tre olika storlekar. Perfekt till dig som gillar anal lek och som gillar att prova nya grejer inom det. I paketet är det:

  1 st. liten plug som är bra för nybörjaren eller som uppvärmning innan större plugs. Denna är 10,5 cm lång med en diameter på 1,5-2 cm.

  1 st. mellan plug med smalt skaft. Den är 12,7 cm lång och ca 2,5 cm i diameter.

  1 st. stor plug med brett huvud. Den är 15,2 cm lång och mellan 2-4,8 cm i diameter allt efter vart du mäter. 

  Alla tre plugs har en bred fot med sugpropps funktion som gör att den kan sättas fast på plana ytor i till exempel badrummet och därefter användas utan händer. Alla tre pluggs är gjorda av phthalatfri jelly material som gör dom mycket mjuka och sköna att använda. Du kan med fördel använda ett vattenbaserat glidmedel till anal bruk så pluggen glider enklare och får en mjuk yta. 

  Plugsen är perfekta för nybörjare eftersom det är möjligt att öka storleken på din plug när du blivit mer bekväm med anal stimulans. Du kan använda dem ensam eller med en partner och det är även möjligt att sätta fast din plug på sele och använda den som en strap-on anal dildo. Rengör alltid noga dina sexleksaker efter användning eftersom anal leksaker drar till sig många bakterier. Du kan göra detta med vatten och en mild kroppstvål eller med rengöringsmedel som är gjord för rengöring av erotiska leksaker.

  229,00 kr
 • Fifty Shades of Grey - A perfect O penisring

  3 - Fifty Shades of Grey - A perfect O penisring

  Den här elastiska penisringen är en del av Fifty Shades of Grey-kollektionen och ser till att era sexuella upplevelser blir mer njutningsfulla än någonsin tidigare. Den är oerhört enkel att använda och ger en fantastisk känsla då den strammar åt sig runt penisroten, tack vare att des Learn More

  Den här elastiska penisringen är en del av Fifty Shades of Grey-kollektionen och ser till att era sexuella upplevelser blir mer njutningsfulla än någonsin tidigare. Den är oerhört enkel att använda och ger en fantastisk känsla då den strammar åt sig runt penisroten, tack vare att dess diameter automatiskt justeras till följd av dess töjbarhet. Penisringen ser till att båda parter förses med extra njutning då den både förstärker och förlänger mannens erektion. Ni kommer även att kunna njuta av längre sex då en penisring fördröjer de flesta mäns orgasm.

  Gällande hygienen är penisringen lätt att rengöra och kan även bäras både i badet och i duschen. För extra hög hygien rekommenderar vi att penisringen rengörs med lite sexleksaksrengöring efter användning, exempelvis Special Cleaner Love Toys. På så sätt kommer ringen alltid vara klar att användas till ytteligare roliga lekar.

  69,00 kr
 • Fun Factory - Bootie Nybörjare Analplugg BÄST I TEST

  4 - Fun Factory - Bootie Nybörjare Analplugg BÄST I TEST

  Vad kan bootie?

  Den här lilla krabaten är en otroligt effektiv analplugg som finns i flera olika storlekar och det finns alltså både en för dig som ska experimentera med anala lekar för första gången - och en för dig som har lång erfarenhet av anal stimuleri Learn More

  Vad kan bootie?

  Den här lilla krabaten är en otroligt effektiv analplugg som finns i flera olika storlekar och det finns alltså både en för dig som ska experimentera med anala lekar för första gången - och en för dig som har lång erfarenhet av anal stimulering. Pluggen är enkel att föra in och har en mjuk yta som blir extra fantastiskt då du använder dig av lite vattenbaserat glidmedel. Bootie är försedd med en stoppare i änden och har dessutom en svag krökning som ser till att varenda liten nervände stimuleras på bästa möjliga sätt. Bootie finns i två olika färger och tre olika storlekar (S, M och L) och har vunnit flera tester.

  Small är själva originalpluggen till nybörjaren och har en längd på 7,5 cm och en diameter på 2,3 cm.
  Medium är 9,3 cm lång och har en diameter som varierar mellan 1,7 och 3,5 cm.
  Large är den största av varianterna och har en längd på 11,1 cm och en diameter mellan 1,9 och 4 cm.

  Hur använder jag mig av min bootie?

  Den här pluggen är extremt enkel att använda, men vi rekommenderar ändå att du som aldrig har prövat på anal stimulering innan börjar lite lätt med ett finger för att känna hur det känns. Vi rekommenderar också att du använder dig av storleken small den första gången. När du känner dig redo rekommenderar vi att du alltid använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din plugg för bästa möjliga upplevelse. För sedan in Bootie så att den kurviga delen vänds åt det håll som känns bäst för just dig. Du bestämmer själv om du låter den sitta eller försiktigt experimenterar med att föra den in och ut. Kom ihåg att du alltid bör rengöra dina sexleksaker efter användning, speciellt efter anal stimulering då det kan finnas många bakterier där bak.

  Vem kan använda bootie?

  Bootie är en unisexprodukt och kan därför användas av alla som tycker om att experimentera med anala lekar. Bootie finns som sagt i både nybörjarstorlek men också i två storlekar för de lite mer erfarna. Man kan även använda bootie för att bli uppvärmd inför andra sexleksaker eller analsex.

  Wink, här har du ett tips..

  Bootie är den perfekta sexleksaken för par då den kan användas under samlaget av båda parter. Uner själva akten kommer den som har bootie i sig att kunna känna av stötarna extra kraftigt och kunna njuta av extra stimulering. Du kan även låta bootie sitta då du tar en promenad om du vill göra det hela lite mer spännande...

  179,00 kr
 • You2Toys - Strap on set i 4 delar

  5 - You2Toys - Strap on set i 4 delar

  Strap-on set i 4 delar, som består av:

  1 stk. harness, med justerbara remmar
  1 stk. 15 cm g-punkts dildo (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 16 cm lång naturformad (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 15 cm smal naturdildo (1,5-2,5 cm i diameter) gjord för anal penetrering

  Setet är tillverkat i hå Learn More

  Strap-on set i 4 delar, som består av:

  1 stk. harness, med justerbara remmar
  1 stk. 15 cm g-punkts dildo (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 16 cm lång naturformad (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 15 cm smal naturdildo (1,5-2,5 cm i diameter) gjord för anal penetrering

  Setet är tillverkat i hållbar PVC-plast vilket gör dessa dildos mycket mjuka och behagliga att använda.

  Du tar enkelt på dig själv harnessen som du kan anpassa i sidorna med de justerbara remmarna och sätter in den dildo som du föredrar i hålet på din harness. Använd ett bra vattenbaserat glidmedel för att få den mest behagliga upplevelsen. Rengör både dildo och harness efter bjuk med tvål och vatten eller med rengöringsmedel speciellt tillverkat för sexleksaker.

  Denna strap-on kan användas av par som söker en mer pikant twist i sitt förhållande och är även mycket bra åt lesbiska par som vill pröva styrkan med en strap-on men inte vet vilken typ av dildo ni föredrar. Eftersom setet består av tre olika dildos kommer du och din partner säkerligen inte bli uttråkade

  Se hela vår urval av strap-on dildos

  419,00 kr
 • LELO LYLA 2 - Trådlös par vibrator med fjärrkontroll TESTVINNARE

  6 - LELO LYLA 2 - Trådlös par vibrator med fjärrkontroll TESTVINNARE

  Vad är Lyla 2?

  LYLA 2 är ledande inom fjärrstyrda vibratorer och är samtidigt en av de mest populära på marknaden. Det som gör LYLA 2 helt fantastisk är dess många funktioner som både kan användas till att stimulera g-punkt, klitoris o Learn More

  Vad är Lyla 2?

  LYLA 2 är ledande inom fjärrstyrda vibratorer och är samtidigt en av de mest populära på marknaden. Det som gör LYLA 2 helt fantastisk är dess många funktioner som både kan användas till att stimulera g-punkt, klitoris och mellangården. Fjärrkontrollen avspeglar diskret de rörelser och vibrationer som du ger din partner. Kombinationen av en bra signal mellan fjärrkontroll och vibrator och vibrations 50 olika styrkor gör det möjligt att ni kan dela njutningen - också på avstånd. Vibratorn är dessutom hundra procent vattentät och uppladdningsbar och kan därför avnjutas både i badet och på semestern. Laddare medföljer. 

  Hur använder jag Lyla 2?

  Först och främst startar du produkten på vibratorn och efterföljande på fjärrkontrollen för att ansluta dom. LELOs SenseMotion teknologi fungerar på två sätt som båda är kopplade till fjärrkontrollen. På det första sättet reglerar du vibrationsstyrkan genom att hålla fjärrkontrollen horisontellt för en lätt vibration och lutar den nedåt för en kraftigare vibration. Vid användning av det andra sättet avspeglar sig vibrationerna i högre grad fjärrkontrollens rörelser och du kan på det sättet styra vibratorns rytm genom rörelse av fjärrkontrollen. Vibrationerna kan också styras på själva ägget, när de vanliga vibrationsmönstren används utan användning av fjärrkontroll. 

  Vem använder Lyla 2?

  LYLA 2 är ett must have i varje parförhållande som gillar att experimenteras med nya sätt att utforska varandra och dela njutningen. Vibratorn kan enkelt användas av såväl nybörjare som mer erfarna par. Vibratorn är otroligt stilfull, diskret, användarvänlig och det är bara fantasin som sätter gränserna för var och hur vågat den används. Man kan börja med att experimentera med vibratorn och dess rörelser och vibrationsstyrkor hemma i badet för att sedan lägga till fler djärvare upplevelser.  

  Wink, här är ett litet tips...

  LYLA 2 är perfekt till den offentliga och dolda njutningen i parförhållandet eller vid användning av SenseMotion då vibrationerna är synkroniserade mellan vibrator och fjärrkontroll vilket gör fjärrkontrollen perfekt till att också stimulera klitoris. På det sättet kan han med sina rörelser och fjärrkontrollen stimulera klitoris samtidigt som ägget stimulerar inuti.

  Regular Price: 1 259,00 kr

  Special Price: 1 189,00 kr

 • Dorr - Avond - Uppladdningsbar Massage Wand

  7 - Dorr - Avond - Uppladdningsbar Massage Wand

  Avond från Dorr är en kompakt och effektiv wand vibrator som med sitt enkla uttryck är fin att ha liggandes i nattduksbordslådan. Wanden är 17,5 cm lång och har ett brett huvud som målinriktat och intensivt stimulerar klitoris och andra erogena zoner på kroppen. Den stilrena designen & Learn More

  Avond från Dorr är en kompakt och effektiv wand vibrator som med sitt enkla uttryck är fin att ha liggandes i nattduksbordslådan. Wanden är 17,5 cm lång och har ett brett huvud som målinriktat och intensivt stimulerar klitoris och andra erogena zoner på kroppen. Den stilrena designen är vacker och nästan helt ljudlös så att du slipper nyfikna roommates eller partners. Vibratorn är gjord av hudsäker silikon och är 100% vattentät och uppladdningsbar med tillhörande laddare. Det vackra greppet gör att du enkelt kan hålla runt wanden och du kan njuta upp till fyra timmars vibration mellan varje laddning. Avond fås i flera fräscha och fina färger. 

  Se hela vårt utbud av wands

   

  499,00 kr
 • You2Toys Shag me - Böjd strap-on i naturfärg

  8 - You2Toys Shag me - Böjd strap-on i naturfärg

  Fräck, böjd och stor strap-on dildo till dig som tycker om stora utmaningar. Har en perfekt böjning i en vinkel som enkelt träffar g-punkten eller mannens p-punkt analt. Själva dildon är 18 cm lång och har en diameter på runda 3,5-4,2 cm. Därutöver har den stimulerande ådringsde Learn More

  Fräck, böjd och stor strap-on dildo till dig som tycker om stora utmaningar. Har en perfekt böjning i en vinkel som enkelt träffar g-punkten eller mannens p-punkt analt. Själva dildon är 18 cm lång och har en diameter på runda 3,5-4,2 cm. Därutöver har den stimulerande ådringsdetaljer och ett brett huvud som kan komma åt alla nerver. Gjord av ftalatfri PVC och med justerbara remmar.

  Se hela vårt urval av Strap-on

  Se hela vårt urval av leksaker från You2toys

   

  259,00 kr

Sexig parvibrator

Om ni däremot vill testa något lite mer avancerat och nytänkande kan vi rekommendera den världskända We-Vibe 4 Plus. Det är en prisbelönt parvibrator som, utan att överdriva, har revolutionerat sexleksaksvärlden. We-Vibe 4 Plus tillåter till och med långdistansförhållandet att bli spännande och fyllt med sex. Din partner kan stimulera dig från andra sidan jorden med hjälp av sin smartphone. Ni kan även använda den tillsammans för att förstärka njutningen under samlaget, eller varför inte bara som en kraftfull vibrator under onani? We-Vibe kommer utan tvekan med sitt unika och silkeslena material både stimulera och tillfreställa båda parter på bästa möjliga sätt.

De bästa sexleksakerna för par

Sexleksaker... fantastiskt att använda på egen hand under onani, men ännu mer njutningsfullt och attraktivt att använda tillsammans med din partner under era sexiga förspel och samlagsakter. Här på Winkwink har vi de allra bästa sexleksakerna och vi har här samlat topp 10 sexleksaker för par. På så sätt kan du och din partner enkelt se en lista över de sexleksaker som utan tvekan kan ge er mer njutning och bidra till mer intensiva orgasmer.

En bra start när det kommer till parsexleksaker är en penisring med vibrator. Penisringen får mannen att bli mer uthållig och både förstärker och förlänger erektionen samtidigt som vibrationerna stimulerar kvinnans vagina. En säker vinnare när det kommer till penisringar med vibrator är Dorcel - Power Clit Vibrerande Penisring med Klitorisstimulering, en penisring som förstärker njutningen för båda parter under samlaget. Tillsammans med en penisring kan ni uppnå ett starkare och högre klimax tillsammans.

Sexig parvibrator

Om ni däremot vill testa något lite mer avancerat och nytänkande kan vi rekommendera den världskända We-Vibe 4 Plus. Det är en prisbelönt parvibrator som, utan att överdriva, har revolutionerat sexleksaksvärlden. We-Vibe 4 Plus tillåter till och med långdistansförhållandet att bli spännande och fyllt med sex. Din partner kan stimulera dig från andra sidan jorden med hjälp av sin smartphone. Ni kan även använda den tillsammans för att förstärka njutningen under samlaget, eller varför inte bara som en kraftfull vibrator under onani? We-Vibe kommer utan tvekan med sitt unika och silkeslena material både stimulera och tillfreställa båda parter på bästa möjliga sätt.