Sexleksaker
Underkläder
Apotek
Fetish
Märken
foo
World

Filter

Färg
Märken
Pris
Discount
Sort by

Vi rekommenderar ascending
_key: position

Vi rekommenderar descending

Namn ascending
_key: name

Namn descending

Pris ascending
_key: price

Pris descending

Nytt ascending
_key: created_at

Nytt descending

Bästsäljare ascending
_key: bestsellers

Bästsäljare descending

Per page
 • Liquorice Dip – Tre analplugs med sugproppfot

  1 - Liquorice Dip – Tre analplugs med sugproppfot

  Liquorice dip är ett trepack som innehåller tre analplugs i tre olika storlekar. Perfekt till dig som gillar anal lek och som gillar att prova nya grejer inom det. I paketet är det:

  1 st. liten plug som är bra för nybörjaren eller som uppvärmning innan större plugs. De Learn More

  Liquorice dip är ett trepack som innehåller tre analplugs i tre olika storlekar. Perfekt till dig som gillar anal lek och som gillar att prova nya grejer inom det. I paketet är det:

  1 st. liten plug som är bra för nybörjaren eller som uppvärmning innan större plugs. Denna är 10,5 cm lång med en diameter på 1,5-2 cm.

  1 st. mellan plug med smalt skaft. Den är 12,7 cm lång och ca 2,5 cm i diameter.

  1 st. stor plug med brett huvud. Den är 15,2 cm lång och mellan 2-4,8 cm i diameter allt efter vart du mäter. 

  Alla tre plugs har en bred fot med sugpropps funktion som gör att den kan sättas fast på plana ytor i till exempel badrummet och därefter användas utan händer. Alla tre pluggs är gjorda av phthalatfri jelly material som gör dom mycket mjuka och sköna att använda. Du kan med fördel använda ett vattenbaserat glidmedel till anal bruk så pluggen glider enklare och får en mjuk yta. 

  Plugsen är perfekta för nybörjare eftersom det är möjligt att öka storleken på din plug när du blivit mer bekväm med anal stimulans. Du kan använda dem ensam eller med en partner och det är även möjligt att sätta fast din plug på sele och använda den som en strap-on anal dildo. Rengör alltid noga dina sexleksaker efter användning eftersom anal leksaker drar till sig många bakterier. Du kan göra detta med vatten och en mild kroppstvål eller med rengöringsmedel som är gjord för rengöring av erotiska leksaker.

  229,00 kr
 • You2Toys - Sex Talent dubbeldildo

  2 - You2Toys - Sex Talent dubbeldildo

  Phthalatfri dubbeldildo i jelly material med en smal och en bred sida. Dubbeldildon är perfekt för dig som är nybörjare inom dubbeldildos eftersom den inte är så stor som många andra dubbeldildos. Dildon är 29 cm lång och har en diameter mellan 2-3 cm, allt efter vilken sida du anv& Learn More

  Phthalatfri dubbeldildo i jelly material med en smal och en bred sida. Dubbeldildon är perfekt för dig som är nybörjare inom dubbeldildos eftersom den inte är så stor som många andra dubbeldildos. Dildon är 29 cm lång och har en diameter mellan 2-3 cm, allt efter vilken sida du använder. Dildon kan användas ensam eller tillsammans med din partner. Dildons breda huvud och åderdetaljer kan stimulera både vagina och anus, allt efter vad du önskar.

  Dildon kan med fördel användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och rengörs enkelt med tvål och vatten eller med en rengöringsspray gjord for sexleksaker.

  Se hela vårt utbud av dubbeldildos

   

  119,00 kr
 • Fun Factory - Bootie Nybörjare Analplugg BÄST I TEST

  3 - Fun Factory - Bootie Nybörjare Analplugg BÄST I TEST

  Vad kan bootie?

  Den här lilla krabaten är en otroligt effektiv analplugg som finns i flera olika storlekar och det finns alltså både en för dig som ska experimentera med anala lekar för första gången - och en för dig som har lång erfarenhet av anal stimuleri Learn More

  Vad kan bootie?

  Den här lilla krabaten är en otroligt effektiv analplugg som finns i flera olika storlekar och det finns alltså både en för dig som ska experimentera med anala lekar för första gången - och en för dig som har lång erfarenhet av anal stimulering. Pluggen är enkel att föra in och har en mjuk yta som blir extra fantastiskt då du använder dig av lite vattenbaserat glidmedel. Bootie är försedd med en stoppare i änden och har dessutom en svag krökning som ser till att varenda liten nervände stimuleras på bästa möjliga sätt. Bootie finns i två olika färger och tre olika storlekar (S, M och L) och har vunnit flera tester.

  Small är själva originalpluggen till nybörjaren och har en längd på 7,5 cm och en diameter på 2,3 cm.
  Medium är 9,3 cm lång och har en diameter som varierar mellan 1,7 och 3,5 cm.
  Large är den största av varianterna och har en längd på 11,1 cm och en diameter mellan 1,9 och 4 cm.

  Hur använder jag mig av min bootie?

  Den här pluggen är extremt enkel att använda, men vi rekommenderar ändå att du som aldrig har prövat på anal stimulering innan börjar lite lätt med ett finger för att känna hur det känns. Vi rekommenderar också att du använder dig av storleken small den första gången. När du känner dig redo rekommenderar vi att du alltid använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din plugg för bästa möjliga upplevelse. För sedan in Bootie så att den kurviga delen vänds åt det håll som känns bäst för just dig. Du bestämmer själv om du låter den sitta eller försiktigt experimenterar med att föra den in och ut. Kom ihåg att du alltid bör rengöra dina sexleksaker efter användning, speciellt efter anal stimulering då det kan finnas många bakterier där bak.

  Vem kan använda bootie?

  Bootie är en unisexprodukt och kan därför användas av alla som tycker om att experimentera med anala lekar. Bootie finns som sagt i både nybörjarstorlek men också i två storlekar för de lite mer erfarna. Man kan även använda bootie för att bli uppvärmd inför andra sexleksaker eller analsex.

  Wink, här har du ett tips..

  Bootie är den perfekta sexleksaken för par då den kan användas under samlaget av båda parter. Uner själva akten kommer den som har bootie i sig att kunna känna av stötarna extra kraftigt och kunna njuta av extra stimulering. Du kan även låta bootie sitta då du tar en promenad om du vill göra det hela lite mer spännande...

  179,00 kr
 • King Cock - Realistisk Stor Dildo med Sugpropp 23 cm.

  4 - King Cock - Realistisk Stor Dildo med Sugpropp 23 cm.

  Denna sexiga och ytterst stimulerande herre kommer utan minsta tvivel att skapa glädje i sovrummet. Det är fokus på detaljerna, där både de 23 cm och de realistiska kulorna ger dig en äkta känsla. Sugkoppen gör det också möjligt att variera användningen och den enda b Learn More

  Denna sexiga och ytterst stimulerande herre kommer utan minsta tvivel att skapa glädje i sovrummet. Det är fokus på detaljerna, där både de 23 cm och de realistiska kulorna ger dig en äkta känsla. Sugkoppen gör det också möjligt att variera användningen och den enda begränsningen är din fantasi. Dildon är gjord av mjuk silikon så var noga med att använda en bra vattenbaserat glidmedel för den bästa upplevelsen.

  Se hela vårt utbud av dildos

   

  439,00 kr
 • Nexus - Revo 2 prostata vibrator

  5 - Nexus - Revo 2 prostata vibrator

  Nexus revo 2 är som namnet antyder en revolutionerande sexleksak för män. Produkten är perfekt för stimulering av mannens p-punkt, prostatan, samt av perineum. Denna färgneutrala vibrator har 5 vibrationsnivåer (låg, medium, hög, stigannde och pulsande) och 2 rotationsnivåer som s&au Learn More

  Nexus revo 2 är som namnet antyder en revolutionerande sexleksak för män. Produkten är perfekt för stimulering av mannens p-punkt, prostatan, samt av perineum. Denna färgneutrala vibrator har 5 vibrationsnivåer (låg, medium, hög, stigannde och pulsande) och 2 rotationsnivåer som säkerställer att den träffar prostatan i cirkulära rörelser. Denna vibrator är gjord för anal användning efter mannens anatomi, är tillverkad i hudvänligt silikon och är dessutom uppladdningsbar (laddare medföljer) och stänksäker. Den kan därför rengöras med vatten och dessutom användas i duschen, men tål inte att helt doppas i vatten. Använd alltid tillsammans med vattenbaserat glidmedel för silikonprodukter. Rengör med rengöringsmedel för sexleksaker eller med vatten och mild tvål. Måtten är 14,5 cm som kan föras in och 12,7 cm på delen som stimulerar mellangärdet/perineum. Diamtern är 3 cm.

  Se hela vårt urval av anal vibratorer för män

  OBS: USB-laddare medföljer, men vill du ladda genom strömkontakt behöver du köpa till en USB-adapter. Sådana finns ofta i hemmet och använd till exempel telefoner, surfplattor eller datorer.

  Regular Price: 1 309,00 kr

  Special Price: 1 019,00 kr

 • LELO Smart Wand - Magic Wand Large TESTVINNARE

  6 - LELO Smart Wand - Magic Wand Large TESTVINNARE

  Vad kan LELO smart wand large?

  LELOs smart wand large har otroligt hög klass när det kommer till både effektivitet och design. Vibratorn har 8 olika vibrationsmönster och är väldigt användarbar för att massera ömma muskler då denna vibrator Learn More

  Vad kan LELO smart wand large?

  LELOs smart wand large har otroligt hög klass när det kommer till både effektivitet och design. Vibratorn har 8 olika vibrationsmönster och är väldigt användarbar för att massera ömma muskler då denna vibrator är känd för att kunna vibrera mycket mer kraftfullt än andra produkter på marknaden och den kan användas över hela kroppen. Vibratorn har samtidigt ett mycket flexibelt och böjbart huvud som gör det möjligt att stimulera målinriktat. Dessutom är själva handtaget lätt böjt vilket gör att vibratorn ligger skönt i handen och är enkel att styra. Vibratorn är gjord av medicinsk silikon som känns härlig mot huden. Designen gör att den också är vattentät och kan därför avnjutas i badet eller duschen samtidigt som att den även är enkel att göra ren. Vibratorn håller i 2 timmar, när den är fullt laddad, varefter den kan laddas upp igen. Laddare medföljer

  Hur använder jag LELO smart wand large?

  Vibratorn aktiveras på sidan av handtaget på samma ställe där du också byter mellan de 8 olika vibrationsmönstren samt justera vibrationsstyrkan på +/- knappen. Denna vibrator är baserad på LELO’s SenseTouch teknologi, vilket betyder att vibrationerna från ett av de 8 vibrationsmönstren intensifierades när vibratom kommer i kontakt med huden och kommer därför alltid vibrera med sin högsta styrka när den nuddar huden. Här kan du själv skruva ner så att den vibrerar mildare när den nuddar huden. Om du vill ändra mellan  SenseTouch och manuell användning, där du själv bestämmer vibrationsstyrkan, ska du bara hålla inne den mittersta knappen i 3-5 sekunder.

  Vem använder LELO smart wand large?

  Denna vibrator är speciellt gjord för att skapa en mer personlig och intim spaupplevelse och kan därför användas av alla som vill unna sig själva eller sin partner. De lite mildare vibrationerna är perfekta till de par som önskar att utforska varandra medan de starkare vibrationerna kan användas till att stimulera mer målinriktat av de par som vet vad dom vill ha. 

  Wink, här är ett litet tips…

  Det är mer än en bra idé att ta denna magic wand med i badet eller duschen där du både själv och med din partner kan experimentera med de olika vibrationerna och skapa ett nytt klimax för den perfekta helkroppsmassagen. LELO har också gjort en medium wand till dig som gärna vill ha en massagestav i en lite mindre storlek.

  Regular Price: 1 699,00 kr

  Special Price: 1 449,00 kr

 • You2Toys - Strap on set i 4 delar

  7 - You2Toys - Strap on set i 4 delar

  Strap-on set i 4 delar, som består av:

  1 stk. harness, med justerbara remmar
  1 stk. 15 cm g-punkts dildo (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 16 cm lång naturformad (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 15 cm smal naturdildo (1,5-2,5 cm i diameter) gjord för anal penetrering

  Setet är tillverkat i hå Learn More

  Strap-on set i 4 delar, som består av:

  1 stk. harness, med justerbara remmar
  1 stk. 15 cm g-punkts dildo (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 16 cm lång naturformad (3,5 cm i diameter)
  1 stk. 15 cm smal naturdildo (1,5-2,5 cm i diameter) gjord för anal penetrering

  Setet är tillverkat i hållbar PVC-plast vilket gör dessa dildos mycket mjuka och behagliga att använda.

  Du tar enkelt på dig själv harnessen som du kan anpassa i sidorna med de justerbara remmarna och sätter in den dildo som du föredrar i hålet på din harness. Använd ett bra vattenbaserat glidmedel för att få den mest behagliga upplevelsen. Rengör både dildo och harness efter bjuk med tvål och vatten eller med rengöringsmedel speciellt tillverkat för sexleksaker.

  Denna strap-on kan användas av par som söker en mer pikant twist i sitt förhållande och är även mycket bra åt lesbiska par som vill pröva styrkan med en strap-on men inte vet vilken typ av dildo ni föredrar. Eftersom setet består av tre olika dildos kommer du och din partner säkerligen inte bli uttråkade

  Se hela vår urval av strap-on dildos

  419,00 kr
 • LELO Ella – Dildo med G-punkts stimulans

  8 - LELO Ella – Dildo med G-punkts stimulans

  Vad kan Ella?

  Ella är designad för att kunna ge dig den perfekta G-punkts massagen samtidigt som att du kan använda den mer spetsiga delen som en vanlig dildo. Den är gjord av medicinskt silikon och har den härligt silkeslen och behaglig yta samtidigt som den är Learn More

  Vad kan Ella?

  Ella är designad för att kunna ge dig den perfekta G-punkts massagen samtidigt som att du kan använda den mer spetsiga delen som en vanlig dildo. Den är gjord av medicinskt silikon och har den härligt silkeslen och behaglig yta samtidigt som den är fast och kan på så sätt ge en mycket målinriktad stimulans. Ella är vattentät och rengörs enkelt. Till det rekommenderar vi LELOs rengöringsspray.

  Hur använder jag Ella?

  Du för in G-punkts dildon och så rör du den fram och tillbaka i lätt stötande rörelser in mot din G-punkt. Dildons huvud passar perfekt till den kvinnliga anatomin och har en riktigt bra effekt. 

  Vem använder Ella?

  Ella kan användas av såväl nybörjare som mer erfarna eftersom denna G-punkts dildo också kan användas som en vanlig dildo och den är därför perfekt för att utforska sig själv och sina lustar med. När det kommer till G-punkts massage ska man ha lite mer erfarenhet för att kunna träffa de helt rätta ställena. 

  Wink, här är ett litet tips…

  Denna G-punkts dildo fungerar också riktigt bra som en vanlig dildo och kan med fördel användas ihop med en klitoris vibrator. 


  459,00 kr
 • You2Toys Double strap-on - Naturfärgad strap-on m. dubbelfunktion

  9 - You2Toys Double strap-on - Naturfärgad strap-on m. dubbelfunktion

  Fräck dubbelstrap-on som ger både dig som bär selen och din partner som mottager en fantastisk upplevelse. Den stora delen är 19 cm lång och har en diameter på 2,6-4,6 cm medan den lilla påsättbara delen är 13 cm lång och med en diameter på 2,8-3,7 cm. Vid varje stöt kom Learn More

  Fräck dubbelstrap-on som ger både dig som bär selen och din partner som mottager en fantastisk upplevelse. Den stora delen är 19 cm lång och har en diameter på 2,6-4,6 cm medan den lilla påsättbara delen är 13 cm lång och med en diameter på 2,8-3,7 cm. Vid varje stöt kommer du kunna känna dildon inne i dig och skapa extra njutning för bägge parter. Kan användas både analt och vaginalt samt vändas efter önskemål. Gjord av TPR-material med ådringsdetaljer och glans.

  Se hela vårt urval av Strap-on

  Se hela vårt urval av leksaker från You2toys

  349,00 kr

De bästa sexleksakerna för Same Sex

Det spelar ingen roll om du är heterosexuell eller homosexuell, här på winkwink.se har vi sexleksaker som passar just dig och dina önskemål. Vi har sexleksaker som har tagits fram för just Same Sex. Så har du relationer som är av man/man- eller kvinna/kvinna-karaktär så kan du alltid hitta den perfekta sexleksaken till just dig och din partner här i vår webbshop. Ta en titt på vår topp 10 lista över gaysexleksaker för att se några av de allra mest populära same sex-leksakerna.

Till männen har vi exempelvis den prisbelönta NEXUS REVO 2 – Prostatavibrator som är gjord av silkeslen silikon och har en design som är specifikt anpassad efter mannens anatomi och erogena zoner. Revo kan stimulera din prostata och din mellangård på en och samma gång och på så sätt ge dig oerhört intensiva och långvariga orgasmer. Du kan även kombinera en prostatavibrator med en onaniprodukt för ännu bättre effekt och ännu mer njutning.

Vi säljer även den populära parvibratorn LELO Smart Wand – Magic Wand som tar sin utgångspunkt i hudkontakt och beröring. Den kraftfulla vibratorn kan ge dig flera kraftfulla orgasmer och har dessutom en snygg och stilren design, vilket gör att du stolt kan ha den framme utan att skämmas.