Media

Winkwink.se är kända från media och här hittar du utdrag ur de artiklar som har skrivits om oss. Om du vill veta mer kan du kontakta Kristoffer Hjerrild på kh@winkwink.se eller ringa på 0406-922 401.


 

Nyheter24.se: Sugen på att testa bondage? Då borde du söka det här heta jobbet

Nyheter 24 publicerade den 13 januari 2017 en artikel om Winkwinks då aktuella jobbannons där de sökte nya medlemmar till en testpanel för bondagesexleksaker. Jobbannonsen publicerades i samband med biopremiären av den andra filmen i Fifty Shades of Grey-serien.

 

Nyheter24.se: De sökte någan som ville testa sexleksaker - då hände det här

Nyheter 24 publicerade den 11 juli 2016 en artikel om det stora intresset för positionen som medlem av Winkwinks testpanel av sexleksaker. Hela 750 svenskar skickade in en ansökning till positionen vilket också gav stor uppmärksamhet i media.


 

Expressen: Dåligt väder? Då tröstar vi oss med sex!

På grund av det otacksamma "sommarvädret" med regn och låga temperaturer märkte Winkwink av en enorm ökning i försäljningen av sexleksaker, vilket också Expressen visade intresse för den 9 juni 2016. Artikeln beskriver den ökade sexlusten som sommaren innebär och hur det kunde märkas i Winkwinks försäljningsstatistik under sommaren 2016.


 

Ehandel.se: Tips från grannlandet: Avstå från Klarna i Danmark

Den 8 juli 2016 publicerade Ehandel.se en artikel där Winkwinks grundare Kristoffer Hjerrild diskuterar skillnader i e-handelsmarknaden i Sverige och i Danmark och vad det har för betydelse för en webbshop. Han rekommenderar bland annat svenskarna till att göra ett försök på den danska marknaden där erfarenheten av näthandel är lång och utvecklad.


 

Studentapan: 20 % studentrabatt på sexleksaker

Studentapan.se erbjuder 20 % rabatt på Winkwink’s sortiment och skriver om hur butiken, som med sitt stora utbud av sexleksaker och lingeri redan har tagit Danmark med storm, nu går sitt segertåg som nykomling på den svenska marknaden. Studentapan.se skriver vidare om Winkwink’s breda sortiment med över 4000 extravaganta och utsökta produkter för alla smaker, samt butikens snabba och ytterst diskreta leveranser.


Göteborgs-Posten: Vädrets vinnare: sexbutiken och resebyrån

Göteborgs-Posten skrev den 28 juli 2015 om hur sexleksaksbranschen är en av de som går starkt framåt när sommarvädret är dåligt. Tidningen skriver att Winkwink, som ökade sin försäljning i juni med hela 17 % jämfört med 2014, större tillströmning av kunder när det regnar utomhus – något som också upplevs av bibliotek, museer och andra sexbutiker. Speciellt par söker sig till alternativa helg- och semesteraktiviteter när det regnar utomhus.


 

Sydsvenskan - Dåligt väder bra för sexleksaker

Den 28 juli 2015 skrev Sydsvenskan om hur vi, trots att sommaren brukar vara lågsäsong för försäljningen av sexleksaker, har upplevt högre försäljningssiffror under juni och juli. Särskilt har vi upplevt ett stigande intresse från par, vilket till stor del beror på att många inspirerats av succéfilmen Fifty Shades of Grey. En annan orsak till framgången är att när det är dåligt vädret stannar vi inomhus, och ägnar åt oss andra njutningsfulla aktiviteter än strand och sol.


 

Expressen: Regnig sommar - Då shoppas sexleksaker

Expressen: Dåligt väder? Då tröstar vi oss med sex! Den 28 juli 2015 skrev Kvällsposten om den växande försäljningen av sexleksaker som det dåliga vädret förde med sig. Vädret har varit överraskande dåligt under sommaren, och som tur var resulterade det i något gott - försäljningen av sexleksaker ökade och Winkwink växte på den danska marknaden. I denna artikel står det bland annat om våra förväntningar inför 2015 och hur det gick 2014. Fokus i artikeln var att de företag på Jylland som säljer sexleksaker hade stor framgång, och i Danmark står de Jyllandsbaserade företagen, av vilka Winkwink är ett, för största delen av landets samlade försäljning.